Hulubulu…? Hvor er mit Powerflow?

Hvor skal jeg gå hen? Illustration udarbejdet af Susanne Randers

Hvor er jeg på vej hen?

Hvor blev gameplanen og overblikket af? Hvordan finder jeg mit Powerflow igen? Det har været pist væk på det seneste…

Har i starten af mit selvvalgte kreativitetskursus været meget tro mod Julia Cameron og hendes anvisninger uge for uge. – Kombineret med Dorthe Walbums Powerflow med livsoverblik og løbende planlægning.

Jeg har lavet en ugentlig skitse over arbejdet med Julia Camerons opgaver – og haft en nogenlunde plan for, hvad jeg skulle arbejde med dag for dag.

Men planlægningen er totalt skredet på det seneste. Som det går med så mange ting her i livet, overhales nye vaner af den før så kendte hverdag. For hvis ikke man kæmper og bruger en masse energi på at holde fast i de nye vaner, så glider alle de nye, gode vaner langsomt ud af hænderne på en.

Planlægning contra “go with the flow”…?

De seneste uger har jeg ønsket at leve 100% i nuet… Uden overordnede planer… Det er i hvert fald en del af forklaringen.

Og så har jeg været rastløs. Helt vildt rastløs over ikke at vide, om jeg skulle med til Læsø eller ej… Men nu hvor det positive svar er kommet til mig – så kan jeg mærke, at jeg skal indføre planer i hverdagen igen.

Hvilken vej skal jeg gå?

Alice i eventyrland og filurkatten. Illustration hentet fra http://www.bookstellyouwhy.com/pictures/19356.jpg

I “Alice i Eventyrland” kommer Alice til en korsvej, hvor hun møder filurkatten.
Alice spørger filurkatten: “Kunne du fortælle mig, hvilken vej jeg skal gå herfra?”
“Det afhænger af, hvor du skal hen…”, svarer filurkatten.
“Det ved jeg faktisk ikke”, svarer Alice.
“Så betyder det ikke noget, hvilken vej du vælger”, svarer filurkatten.
Oversat uddrag fra “Alice i Eventyrland”

Jeg trives med at have en overordnet idé om, hvor jeg skal hen. Og så gå en masse omveje og smutveje på vejen dertil. Og måske havne et helt andet og bedre sted, end hvor jeg troede, jeg skulle havne…

Når jeg planlægger overordnet, giver det mig en masse frihed undervejs til at mærke efter, om jeg er på rette vej, og hvad jeg skal handle på.

Planen med dette selvvalgte kreativitetskursus har været at leve 100% i nuet og mærke efter dag for dag, hvor dagen skal føre mig hen. Hvad jeg har lyst til den pågældende dag.

Arbejdet med mit Powerflow giver mig retningen

Begrebet Powerflow har jeg fra Klub Kreativ kurserne med Dorthe Walbum.

Powerflow-tilstanden er en mental tilstand, hvor du kan få og tiltrække alt det, som du ønsker dig – med afsæt i The Secret – loven om tiltrækning. En tilstand, hvor drømme kan blive til virkelighed. Det er en livslang proces, som du dagligt skal arbejde med.

Powerflowet giver dig et fuldstændig ejerskab over, hvor du vil hen – om 3-5 år, det næste halve år og i den næste uge…

Powerflowet er dit livsoverblik over:

  • Kreationer (dit kreative skaberrum og kreative drømme)
  • Privatliv (kæreste, børn mv.)
  • Sociale liv (familie, venner og relationer)
  • Fysiske helbred (motion og sund kost)
  • Velvære (velværeplan – tid kun til mig)
  • Pengetank (økonomi, indtjening, omsætning)
  • Hjernetrust (coaches, psykologer, bøger, sparringspartnere – giver dig god energi og holder fokus på, hvor du gerne vil hen)

Læs mere om Dorthe Walbums livsfilosofi og se hendes videoer her…

Powerflowet er mit livsoverblik

Jeg elsker Dorthe Walbums Powerflow-begreb: At have et overordnet overblik over ens liv – vide hvilken retning ens liv skal forme sig i alle aspekter – og derefter HANDLE ud fra det, man gerne vil.

Efter jeg er startet hos Dorthe Walbum i Klub Kreativ, er kalenderen igen indført i mit liv. Ugentlige planer, hvor jeg prioriterer, hvad jeg vil lave hvornår. Med post-its – så jeg kan flytte sedler over til næste dag – eller uge – hvis jeg har været for optimistisk i forhold til det, jeg troede jeg kunne nå.

Ved at lave en overordnet gameplan for den kommende uge, slapper jeg bedre af i ugens løb, fordi jeg ved, at jeg er på rette vej. Jeg har en plan, som jeg følger, og jeg handler på alle de områder i mit liv, som jeg har behov for at handle på.

Når jeg arbejder i mit Powerflow føles alting legende let, som om alting går op i en højere helhed – og selvfølgelig gør det det, for jeg har jo selv defineret i hvilken retning MIT liv skal gå.

Min ugentlige gameplan, som jeg udfylder med post its. Udarbejdet af: Susanne Randers

[Min ugentlige gameplan, som jeg udfylder med små farvede post-its og skriver en masse kommentarer i løbende. Mine dage er opdelt i to timers intervaller. Gameplanen er udarbejdet i Excel efter inspiration fra min coach Lissbet Fride, men jeg skriver alle planer og post-its i hånden]

Men hvor blev gameplanen af?

Jeg kan bruge lang tid på at pille navle og lede efter forklaringen. Og jeg ved, at der er flere…Men pyt. Årsagen er ligegyldig. Det vigtigste er, at jeg er blevet bevidst om, at gameplanerne og prioriteringerne skal indføres igen.

Powerflowet skal ses efter i sømmene – så jeg er klar til at handle på det, jeg lige præcis gerne vil.

Har du overblik over, hvad du gerne vil med dit liv?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

En tanke om "Hulubulu…? Hvor er mit Powerflow?"

  1. Pingback: “Ta-dah” og “To-day” lister ♥ Powerflow og Gameplanning | Mit krearum [min kreativitet]

Leave a Reply