Min mission

Susanne Randers
Mit navn er Susanne Randers. Jeg bor i en lille landsby uden for Køge med verdens dejligste kæreste. Jeg er 45 år og på en mission:

Jeg vil leve kreativt!

Jeg elsker at fordybe mig i kreative projekter og gå amok med papir, saks, lim, akvareller, maling og stencils – eller nål, tråd, stof og symaskinen – eller strikke neonstribede rør til stammerne på havens små træer.

Oveni har jeg også en stor passion for naturen, haven, boligindretning og genbrug. Og så er jeg vild med lakrids.

Vi er skabt til at skabe

Jeg føler tit, at flow og fordybelse må være meningen med livet. – At vi er skabt til at skabe.

Men alt for ofte glemmer jeg mit indre legebarn til fordel for en masse praktiske og kedelige opgaver, som dræner mig for energi i stedet for at tilføre en masse fed energi.

Jeg står ved en korsvej nu. Beslutningen er truffet:

Mit indre legebarn skal frem igen!

Kreativiteten skal blomstre og jeg skal leve kreativt!

moodboard wall follow your dreams mit krearum

Julia Cameron har vist mig vejen

Denne blog er startet, idet jeg ønskede at genfinde min kreativitet – efter et 18-års voksenliv som kreativ blokeret.

I 2013 gennemførte jeg Julia Camerons 12-ugers kursus i bogen ”Kreativitet”, hvor jeg dag for dag, uge for uge har arbejdet mig igennem alle bogens opgaver og skrevet om dem og mine refleksioner. Senere samme år læste jeg også hendes anden bestseller “Kunsten at være kreativ”, som jeg også har blogget mig igennem uge for uge.

Ny kreativ livsstil – og 6 nye gode vaner ♥

Imens jeg genfandt min kreativitet, gennemførte jeg en række livsstilsændringer. Til Julia Camerons kursus hører grundprincipper som morgensider, kunstnerstævnemøde og gåture med – og oveni har jeg også valgt at ændre min kost, dyrke yoga og meditere. Alt sammen noget, jeg vil har skrevet om her på bloggen.

Håber du har lyst til at læse med i mine arkiver – og forhåbentligt selv blive inspireret…? Jeg er sikker på, at vi er mange, der ønsker at genopdage og forløse vores kreativitet.

Workshops i mit krearum

Har du lyst til at møde mig i virkeligheden – og lade dig inspirere af mit fantastiske farverige univers, så holder jeg en række workshops i mit krearum, som du kan læse meget mere om her

“Der kommer ikke farve ud af tuben, hvis man ikke trykker på den.”
Mit yndlingscitat af Dronning Margrethe II

Kontaktinfo
mitkrearum.dk
Susanne Randers
Ølbyvej 137 • 4600 Køge
mitkrearum@gmail.com
mobil 28 57 43 23

9 tanker om "Min mission"

 1. Elisabeth Noa Kammer

  Kære Dig..!
  Min fornemmelse idag af noget fælles blod i årerne bød mig at kigge ind i dit krearum. Og Læsø tanken synes jeg jo også er pudsig – at vi begge har haft den.
  Det er et skønt rum du har her ; levende, dejligt og inspirerende.. Det taler så meget til mange af mine egen indre legende tanker og rum. Og Susanne., hvor er det vildt at se at også du doodler! Jeg blev grebet af det i starten af året og elsker det… både for tegningerne som kommer og fordi det er ren terapi.
  Og Jeg er vild med billederne hist og pist også med dem fra messen….. især lamperne!
  Jeg har selv for år tilbage dyrket Julia Camerons bog, men var ikke tro nok ifht til opgaverne!…. Har dog i mange perioder skrevet morgensider…. meget sundt og godt.
  Meget kunne jeg skrive, men for nu blot udtrykke min begejstring over alt det fælles jeg ser.
  Får virkelig lyst at skabe en blog med skriv mv hvor jeg udtrykker mig.
  ( har en med malerier, men den må på updatetur samt gennem hjertet en tur inden jeg “udgiver” :o))
  Det er et af mine issues, at åbne mig totalt i visse offentlige rum, men jeg kan mærke efter en dag i kreativt forum og i mødet her at det giver næring til noget der gerne vil gives videre….. so I will hope , see, and feel it all to come;o)
  Super dejlig Læsøliv ønsker jeg dig….
  Elisabeth

  Svar
 2. mitkrearum Forfatter

  Kære Elisabeth
  Sikke dog en fantastisk, vidunderlig kommentar fra dig. Hvor er det bare skønt, når man møder ligesindede og føler en øjeblikkelig connection.
  Julia Cameron har sat ALT i gang hos mig. Hun er så fantastisk en inspirator. Og man skal turde være klar på en forandring, hvis man omfavner alle hendes opgaver uge for uge. Alle ens blokeringer, misopfattelser og falske overbevisninger forsvinder en for en, når man først begynder at arbejde med dem… Men for mig har det ikke været et quick fix. Jeg lærer stadig og suger viden og indsigter til mig. (Og kommer stadig til at springe opgaver over, selvom jeg ved, at jeg har brug for at gå i dybden med dem). … Og jeg glæder mig til at se, føle og mærke i hvilken retning min kreativitet skal gå :0)
  Åhr….! Glæder mig super meget til at se dig igen i juli, når jeg er hjemme fra Læsø og Holbæk Kunsthøjskole. 5 uger med eventyr, selvforkælelse og krea.
  Kærlige hilsner fra Susanne

  Svar
 3. Pingback: Workshops i mit krearum ¦ Workshop plan for this Autumn | Mit krearum [my creative space]

 4. Pi Hedegaard

  Godaften! Jeg kan ikke lade være med lige at rose din blog! Hvor er det & du inspirerende…. Jeg har just bestilt Julia Cameron på biblo, & glæder mig til at blive yderligere inspireret. Du er fantastisk farverig & delende. Det er SÅ skønt! Tak! <3 Jeg er kreativ & har altid været det. Jeg har også en kreativ uddannelse, men da jeg ikke kan leve af den, måtte jeg sadle om for nogle år siden& læser nu på uni. & HADER det!!!! I begyndelsen lagde jeg det kreative på hylden for at koncentrere mig om studiet. Så blev jeg sygemeldt med stress!! Siden har jeg lavet mere kreativt end lektier. Jeg skal blot bestå! Jeg følger dig på IG & bliver altid glad af dine billeder. Nu kan jeg se lidt mere her…. ;-) Os kreative har meget tilfælles; en stille samhørighed af ro & sprudlende energi på samme tid. -Sådan universelt! For tiden læser jeg et par kapitler i en bog om at lære. Det første kapitel omhandler fantasi & de to hjernehalvdele. I vores verden / vores tid har vi glemt den kreative halvdel. Det er intet mindre end en katastrofe!! Jeg prøver at være mere opmærksom på at bruge den "logiske halvdel" lidt mere, da dem der virkelig har succes bruger begge næsten lige meget. Problemet med dem der er kreative med hænderne er jo netop, at de ikke kan leve af det; det evner de ikke. -"Rundsavene" mangler!! -& om man kan li' det eller ej, så skal vi jo leve af noget…. -Der er så meget at øve sig på i dette skønne liv! Blot lidt tanker fra Pi ;-9

  Svar
 5. Pingback: Nye workshops i mit krearum¦ Workshop plan for the Spring time | Mit krearum [my creative space]

 6. Pingback: Mit krearum workshop: “De bedste tre dage i mit liv” ¦ The best days of my life | Mit krearum [my creative space]

 7. Pingback: Nye workshop i mit krearum ¦ New workshops in 2017 | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply