En hyldest til mine kreative inspiratorer i 2013

mitkrearum.dk kreativitet kreativ inspiration 2013 collage

2013 har for mig været et sansebombardement af inspiration!

Tilbage i marts måned formulerede jeg min mission om, at jeg skal leve kreativt. Jeg ønskede at tiltrække alle de fantastiske kreative energier og leve mere i et kreativt flow…

Jeg ønskede at blive grebet af nuet og lade mig inspirere af alt det smukke, livet havde at byde på – og det må siges at have været en hel del…!

2013 har været enestående visuelt, kreativt og medmenneskeligt.

Jeg har virkelig nydt at skrive dette blogindlæg og kigge tilbage på et fantastisk visuelt overflødighedshorn af smukke minder – som er opstået i mødet med en masse kreative sjæle, som jeg har mødt i det forgangne år. Nogle kendte jeg i forvejen, andre havde jeg fulgt via blogland i flere år, mens langt de fleste pludselig dukkede op som sendt fra himlen.

Collageworkshop hos Linda Weiss Drescher

I foråret meldte jeg mit impulsivt til et collagekursus hos FOF i Lyngby. Underviseren hed Linda Weiss Drescher. Havde kiggeluret på hendes hjemmeside forinden og blev øjeblikkeligt solgt til hendes magiske og indfangende og nærmest molekylære univers.

Collageworkshop hos FOF med Linda Descher i marts 2014. En kombination af Lindas og mine kreationer

[En kombination af Lindas og mine kreationer. De øverste tre og det midterste til venstre er Lindas. De øvrige fem er de collager, som jeg lavede på kurset]

Linda er en helt fantastisk underviser. Hun giver så meget af sig selv og formidler collageteknikker og øvelser på en super inspirerende og nærværende måde. Linda har en evne til at tune ind på hver enkelt kursist og hjælpe dig videre – uanset på hvilket kunstnerisk niveau, du befinder dig. Prøv selv – og se hvad der sker… Jeg kan kun anbefale det! ♥

Du finder Lindas hjemmeside her…

Collageworkshop hos Christine Clemmensen og Pernille Mühlbach

Via blogland blev jeg pludselig opmærksom på, at de to grafiske designere Christine Clemmensen og Pernille Mühlbach afholdt et collagekursus på Christianshavn, som jeg bare måtte med på. Totalt luksus og den vildeste selvforkælelsesdag!! ♥ ♥

Collageworkshop i Christine Clemmensen og Pernille Mühlbachs fantastiske kontorfællesskab. Samt mine kreationer. Marts 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Collageworkshop i Christine Clemmensen og Pernille Mühlbachs fantastiske kontorfællesskab. Mine kreationer er de to øverste]

Christine Clemmensen er medforfatter til bogen: “Scraps – Et kursus i små mirakler“. – Og der blev virkelig skabt mirakler den dag!

Jeg har skrevet et blogindlæg om det vidunderlige collagekursus her – og har lige set, at Pernille og Christine netop har udsendt de nye kursusdatoer for 2014. Læs mere her:

Pernilles blog: Collageworkshops forår 2014
Christines blog: Nye workshopdatoer – forår 2014

Engleaften hos Galleri Wenneberg – det smukkeste galleri i Køge

I påsken dumpede jeg pludselig ind i det for mig nye galleri på gågaden i Køge, Galleri Wenneberg, – og blev mødt af den mest vidunderlige kreative kvinde, Sidsel Wenneberg ♥.

Hun inviterede straks til engleaften med glaskunstneren Astrid Munck, som også skulle vise sig at være helt fortryllende ♥.

Galleri Wenneberg i Køge. Sidsel Wennebergs engletegning og glaskunstner Astrid Muncks lommeengle.

[Lommeengle og skytsengel fra Astrid Munck – og den sødeste engletegning af Sidsel Wenneberg. Set hos Galleri Wenneberg, Køge]

Kommer du forbi Køge, vil jeg anbefale dig at slå et smut forbi Galleri Wenneberg (og hiv gerne mig med!!!). Galleriet får nye åbningstider i 2014, så regn ikke med billedet her på min blog…

Læs mere om den smukke engleaften i dette blogindlæg… Behøver jeg at sige, at jeg stadig bærer Astrid Muncks lommeengel i min pung…? Det er min lykkeamulet.

Den smukkeste sommer på Læsø og mødet med Anne Julie

Jeg har allerede nævnt i mit blogindlæg fra i går, hvor meget mødet med pibemager Anne Julie har betydet for mig, både personligt og kreativt ♥.

Mens jeg var på Læsø, til optagelserne til DR’s program Læsø Kalder, var jeg så heldig at bo hos Anne Julie sammen med jægerpigen – og den senere strikketøs – Louise.

Anne Julie gav mig og Louise frie tøjler til at forvandle hendes indergård på Højgården til det smukkeste paradis på jord.

Yarnbombing på Læsø Højgården. Juni 2013. Collage. Fotograf: Susanne Randers

[Yarnbombing af indergården hos Anne Julie på Højgården på Læsø, juni 2013]

Inspireret af Anne Julies livshistorie skabte vi de smukkeste kærlighedstræer til hende sammen med vores familie og venner, som sendte lapper både til Højgården og til det øvrige strikkeprojekt “En lap til Læsø”.

Jeg har skrevet mange blogindlæg om forvandlingen af indergården og alle mine kreative yarnbombingprojekter på Læsø. Du kan læse mere og se mange flere billeder her:

SMASHBOOK workshop på Dankbar

Hele efteråret har der været de FEDESTE workshops på Dankbar ved Trekroner, afholdt af bloggerne Puk Hyllested og Charlotte Clausen ♥ ♥.

Jeg var så heldig at være med på et af deres SMASHBOOK workshops, og blev øjeblikkelig solgt. Hurra for endelig at kunne bruge alle sine dots og papirbunker på en hel ny måde!!!

Smashbook workshop i Dankbar. September 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Smashbook workshop i Dankbar – jeg er VILD med smashbooking!]

Jeg eeeeeeeelsker smashbooking, fordi der ingen regler er. Det er ligesom bare: Tag, hvad du har, og få det bedste ud af det. LOVE LOVE LOVE!!!

Dankbar holder masser af flere workshops til foråret. Hold øje med kursuskalenderen for 2014 her…

SMASHBOOK træf i Kulturstationen Vanløse

Via blogland fandt jeg frem til en anden blogger, Signe med bloggen Nu stopper hesten, som kaldte sig SMASH-forelsket, og det var lige præcis hvad vi begge var.

Jeg savnede en smash-partner in crime, og spurgte derfor Signe, om vi ikke skulle mødes og smashe på Kulturstationen Vanløse, som er lige rundt om hjørnet i forhold til, hvor hun bor.

Og det skulle vi!!!

Smashtræf med Signe fra Nu stopper hesten på Kulturstationen Vanløse, oktober 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Første smashtræf blev mest af alt en showcase, hvor vi viste hinandens papir og kreaudstyr frem og sagde “ih, uh og åh” af bar begejstring]

Signe, jeg er virkelig taknemmelig for vores møder i Vanløse ♥ Der er bestemt en mening med, at vi to skulle rende ind i hinanden nu. Det bliver så spændende at tage hul på 2014 og en masse flere kreatræf sammen i Vanløse!

Fra smashbook til BOOK OF SCRAPS

For flere år siden købte jeg min egen helt særlige Book of Scraps, lavet af papirkunstner Birthe Juel Lindhardt.

Det havde længet ulmet i mig, at sådan en bog kunne jeg også godt tænke mig at lave, men det skulle vise sig, at der skulle en rulle neonpink sytråd til, før end jeg kastede mig over projektet med at sy min egen Book of Scraps.

Min første sammensyede Book of Scraps - med neonpink sytråd. Fotograf: Susanne Randers

[Min første Book of Scraps, syet sammen med neonpink sytråd]

Birthe, TAK for den inspiration, din bog har givet mig – og tak fordi du bragte Pia Doodeldiem og mig sammen. Håber også, at vi alle tre skal være kreative sammen en dag… ♥

Kawaii workshop på Dankbar

Endnu en impulsiv kreativ oplevelse af den skønneste slags kom til mig en dag i november, da jeg torsdag formiddag meldte mig på Kawaii workshop den samme aften. Og sikken skøn workshop!!

Kawaii betyder nuttet, det har Charlotte Clausen lært mig via hendes blog

Et udsnit af mine kawaii kreationer - og fotos rundt om arbejdsbordet af Puk, Camilla og Charlotte. Fotograf: Susanne Randers

[Et udsnit af mine kawaii kreationer – og fotos rundt om arbejdsbordet af Puk, Camilla og Charlotte]

Så vi brugte hele aftenen på at tegne de mest nuttede ansigter – som i den grad er overført til søde engleansigter på mine til- og frakort i denne jul…

Og udover igen at møde de skønne bloggere Puk Hyllested og Charlotte Clausen, som stod for workshoppen, så var det også første gang, at jeg IRL mødte grafikeren og juletræsfolderen Camilla [alias My] med bloggen My:minMy – en vidunderlig kvinde som i høj grad har inspireret mig serigrafisk og blogmæssigt i 2013…

Glæder mig til at se dig igen i 2014 My ♥

To gange blogtræf i oktober og november…

Som bloglæser, blogger og evig nysgerrig var det VIDUNDERLIGT endeligt at møde andre bloggere IRL [In Real Life] til to fantastiske blogtræf.

Mit første blogtræf nogensinde hos Linda Boldreel i Køge var i oktober måned og det smukkeste blogtræf nogensinde hos Lisbet Lücke Larsen i Tokkerup var blot tre uger senere, midt i november.

Jeg kan ikke sende nok virtuelle takkestrømme til Linda og Lisbet for de to fantastiske blogtræf ♥ ♥.

Blogtræf hos Linda Boldreel 26. oktober 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Blogtræf hos Linda Boldreel 26. oktober 2013. Glimt fra dagen…]

Til blogtræffet i Køge mødte jeg følgende 15 bloggere:

Det var skønt at få sat ansigt på en masse søde bloggere, som jeg alle forinden havde tilføjet til min læseliste på Bloglovin under en helt særlig kategori. En særlig blogtræf-kategori jeg stadig fastholder i dag…

Blogtræf hos Lisbet *LLL&Co* 16. november 2013. Glimt fra dagen, huset og den smukke goodiebag. Fotograf: Susanne Randers

[Blogtræf hos Lisbet *LLL&Co* 16. november 2013. Glimt fra dagen, huset og den smukke goodiebag]

Hos Lisbet var vi 12 skønne bloggere, hvoraf nogle var gengangere fra Lindas blogtræf og fra workshoppen i Dankbar:

I Tokkerup hos Lisbet var også Gitte RAV & KRAT med til at arrangere blogtræffet – og Gitte skylder jeg en KÆMPE TAK for meget insisterende at fortælle mig til blogtræffet hos Linda, at det dér INSTAGRAM altså lige var noget for mig. For det var lige præcis det det var!!!

Gitte, jeg elsker virkelig den varme og gode energi, du spreder via blogland og Instagram ♥ Bliv endelig ved :)

Ny kreaklub i Køge som prikken over i’et

Jeg havde knap nok været på Instagram i 14 dage, da Anne-Sofie med bloggen Fingernem i midten af november inviterede til kreaklub hjemme hos hende selv på Østerbro…

Jeg så det, lige inden jeg gik i seng – og lå vågen til kl. 2 om natten, mens sommerfuglene fløj rundt i maven på mig, hvorefter jeg postede følgende på Instagram:

“Er blevet SÅ inspireret af @fingernem89 – at jeg ikke kan sove, før jeg poster dette. Jeg vil gerne starte en ny kreaklub i Køge – til at starte med hjemme hos mig. Første gang er onsdag 20. november kl 18. Vi kan være 6 hver gang. Tilmelding på mitkrearum@gmail.com. Blogger om det tirsdag…”

Billeder fra Kreaklub Køge november og december 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Billeder fra Kreaklub Køge november og december 2013. Kreaklubben afholdes hjemme hos mig hver onsdag aften]

At jeg sprang hovedkuls ud i at invitere til kreaklub er nok meget typisk for mig i forhold til den kreative rejse, jeg har været på her i 2013… Og jeg har ikke fortrudt et sekund!

For at jeg med kreaklubbens start skulle møde så mange FANTASTISKE kreative sjæle, havde jeg slet ikke turdet drømme om. Ind i mit køkken kom den første aften to smukke kreative mennesker, Lotte Mie og Pia Doodlediem. ♥ ♥

Det var virkelig tale om kærlighed ved første blik – og møde med ligesindede kreative sjæle. Og siden da har jeg mødt mange flere vidunderlige skabninger i mit hjem hver onsdag aften.

Og der er også plads til dig!

Du finder invitationen til kreaklubben lige her…

TAK FOR ET SMUKT INSPIRERENDE ÅR ♥ ♥ ♥

Håber du bærer over med mig, hvis du føler, at du også burde have en plads i ovenstående blogindlæg. Jeg har mødt 3-400 nye personer i år, og været i dialog med mindst lige så mange via de sociale medier, såsom blog, FacebookPinterest og Instagram.

Alle, jeg har mødt på min vej, har inspireret mig i alle mulige retninger, enten kreativt, spirituelt eller personligt. Og måske har jeg også inspireret dig…?

Og selvom du ikke er nævnt med tekst eller billeder her i blogindlægget, så vil mødet med dig leve i mig for evigt. Jeg er sikker på, at vi er stødt ind i hinanden af en årsag – og hvem ved, hvornår vi pludselig støder ind i hinanden igen…?

Det længste blogindlæg nogensinde…

Er du her endnu – eller har jeg tabt dig…..?

Mon jeg kan vinde kategorien “Længste blogindlæg nogensinde” med dette blogindlæg…?

Det er i hvert fald skrevet med hjertet og med maven, ja selv med lilletåen… Jeg har kunnet mærke år 2013 i alle fibre af kroppen – og jeg har netop set året igennem gennem de (hold nu fast!) 11.000 billeder jeg har taget med min iPhone i år…

Og faktisk har jeg sprunget lidt over… For her i december har jeg også byttet adventspakker med 8 bloggere og udvekslet julepynt med 3 – men ikke alle har jeg mødt IRL – og derfor er I ikke lige nævnt her i dette blogindlæg.

Og selvom jeg når ind i januar, før jeg får rundet Adventspakkelegen og Julepyntsudvekslingen af, så håber jeg, at du bærer over med mig og fortsat har lyst til at læse med i 2014…

Vil ønske dig en rigtigt smukt nytår. Gi’ den fuld gas i morgen aften!

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

8 tanker om "En hyldest til mine kreative inspiratorer i 2013"

 1. PiaDoodleDiem

  Kæreste Susanne.
  Det er SÅ tydeligt at det hele er skrevet med hjertet, det er SÅ smukt. Hvor er det fantastisk at læse den rejse du har været på bare i år! (Bare vent du ;))
  Jeg selv er dybt taknemlig for at have mødt dig og sprang ud i onsdagsaftenkreaklub langt ude på bøhlandet. :) noget er sket, noget er rykket, noget er det givet slip på og noget er gået helt ind. Jeg siger i hvert fald af hjertet tak. Hilsen Pia Doodle Diem

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kæreste Pia ❤️
   Jeg glæder mig så ufatteligt meget til at tage fat på 2014. Har de smukkeste minder, tanker og mennesker med i bagagen, så jeg er SÅ klar til alt det gode, der venter forude…
   Glæææææder mig til mega meget mere krea i 2014!!!
   Knus og kærlighed fra Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Connie
   Ja, jeg har i den grad øvet mig i at tiltrække alt det gode og smukke her i 2013 – og hold nu op, hvor det virker!
   Ønsker også dig og familien et rigtigt smukt nytår! Tak fordi IG og bogstavstempler fra Tiger bragte os sammen ❤️
   Glæder mig til at møde dig IRL.
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Signe Bang

  Søde Susanne
  Tak for endnu et dejligt indlæg – langt ja, men både hyggelig og inspirerede læsning. Jeg er så glad for at have mødt dig og for alle de tanker, processer og ideer du sætter igang i mit hovede. Er glad og forventningsfuld overfor det kommende år… Og din kommende 365-dags blogudfordring, som jeg venter mig meget inspiration af.
  Knus og godt nytår
  Signe

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   TAK søde Signe
   Iiiiih, hvor dine søde ord varmer mit hjerte. Glæder mig også SÅ meget til det nye år, 2014, som står for døren. Det bliver FANTASTISK!
   Rigtig godt nytår til dig, glæder mig til vi skal ses igen!
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 3. Ravogkrat

  Sikke et skønt indlæg Susanne…og med de 11000 billeder om året har du rig mulighed for at krydre det med lækre billeder :-)
  Tak for de søde ord <3 (de betyder meget for mig) …kan kun sige ditto. Jeg ser frem til mange skønne øjeblikke i 2014…og gerne sammen med ligesindede krea-nørder *hi hi* Rigtig godt nytår til jer…vores bliver stille og rolig, samt ganske afslappende i år. Knus til dig

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Gitte
   Tak for de smukke ord igen igen. Vi har haft en skøn nytårsaften hos gode venner i Roskilde, med udsigt over Roskilde Fjord, vågnet langsomt, spist brunch og sludret til langt ud på eftermiddagen, før vi kørte hjem. Og jeg lånte en stor stak gamle magasiner af min veninde, så jeg kunne lægge et moodboard for mit 365-dages projekt for 2014. Det føles SÅ godt!!!
   Kærlig hilsen og godt nytår fra Susanne

   Svar

Leave a Reply