MOODBOARD #4:
Min kreative rejse med Julia Cameron ¦ My creative journey with Julia Cameron

365 moodboards i 2014. Moodboard # 4: Min kreative rejse med Julia Cameron. Fotograf: Susanne Randers

Da jeg i marts 2013 sprang ud i at blogge, var det med Julia Camerons bog “Kreativitet” som min sutteklud.

Jeg havde i alt for mange år kun været kreativ i mine sommerferier og op til jul – og alle de kreative vibrationer og energier skreg inden i mig for at blive hørt, for at blive taget alvorligt.

Med Julia Camerons ord var det mit indre kreative legebarn, jeg igen skulle til at lytte til – og jeg skal love dig for, at jeg begyndte at lytte!

Tre nye vaner

Med Julia Camerons bog indførte jeg tre nye vaner: Jeg begyndte at skrive morgensider, jeg tog på et ugentligt kunstnerstævnemøde og jeg gik en tur alene mindst en gang om ugen, hvor tankerne fik frit løb.

De tre vaner er jeg den dag i dag meget bevidst om at overholde. I det hele taget er jeg blevet langt mere bevidst og nærværende, efter jeg har gennemført Julia Camerons kreativitetskursus.

Kreativiteten kom langsomt ind i mit liv igen

Sammen med Julia Cameron fik jeg uge for uge nedbrudt en masse kreative blokeringer, jeg fik ændret på nogle falske overbevisninger, jeg gik og tumlede med i hovedet (eksempelvis, at man kun kan kalde sig kunstner, hvis man en uddannelse fra kunstakademiet. Bavl!) – og jeg begyndte langsomt at indføre en masse kreative frikvarterer i min dagligdag.

Noget af det vigtigste jeg indså var, at jeg blev nødt til at overholde kreative aftaler med mig selv – og bl.a. derfor har jeg nu inviteret til kreaklub hos mig selv hver onsdag, fordi jeg ved, at andre også har det bedst, hvis det er skrevet ind i kalenderen, og man har comittet sig sammen med andre – så er der ligesom ingen undskyldning for ikke at tage sin indre kunstner alvorlig og gi’ den gas.

365 moodboards i 2014. Moodboard # 4: Min yndlingsbog er "Kreativitet" af Julia Cameron. Post-It væg i Politikens Hus på Rådhuspladsen. Fotograf: Susanne Randers

[Post-It væg i Politikens Hus på Rådhuspladsen. En lille Post-It var der lige plads til at sætte op med min yndlingsbog “Kreativitet” af Julia Cameron]

Jeg skylder Julia Cameron ALT på min kreative rejse!

Går du på nogen måde, lige som jeg gjorde, med en masse indre kreative drømme, men aner ikke, hvordan du skal tage fat på dem, så vil jeg anbefale dig at læse Julia Camerons bog “Kreativitet”.

Ved du udmærket, hvor din kreativitet ligger, men nedprioriterer du ubevidst den kreative del af dit liv, er det måske mere Julias anden bog “Kunsten at være kreativ”, du skal have fat i…

Læs mere om forskellen på de to bøger her i dette blogindlæg…

Moodboard fra mit krearum

De to bøger på det øverste billede har jeg lagt op i mit krearum og foreviget sammen med lidt lækkert kreagrej, jeg ikke kan leve uden: Maskingtape, stickers og labels, posca tuscher, molotow markers, akrylmaling, neonfarvet maling, pensler, grafik og tusindvis af dots.

Man skal aldrig gå ned på kreagrej :)

Vis mig dit kreagrej… ♥

Hvordan ville et feel good billede se ud af dit kreagrej?

Del det gerne med mig på Instagram – du tilføjer mig som @mitkrearum…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Moodboard # 4: My creative journey with Julia Cameron. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

My creative journey with Julia Cameron

When I started to blog in March 2013, it was with Julia Cameron’s book “The Artist’s Way” as my security blanket.

In too many years I had only been creative in my summer holidays and for Christmas – and all the creative vibrations and energies were shouting inside of me. The voices wanted to be heard, to be taken seriously.

With Julia Cameron’s words, it was my inner creative child, I had to listen to – and I can promise you that I started to listen!

Three new habits

With Julia Cameron’s book, I introduced three new habits in my life: I started writing morning pages, I went on a weekly artist date and once a week I went for a walk on my own.

And today I still am very aware of maintaining my three new habits. During my creative journey, Julia Cameron has guided me to become much more conscious and mindful in my daily life.

365 mood boards in 2014. Moodboard # 4: My favorit book: "The Artist's Way" by Julia Cameron. On a Post-It wall in Politikens' House Book Shop in Copenhagen. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

[Post-It Wall in Politikens’ Book Shop in Copenhagen: “Grab a Post-It and share your favorite book”. I had to put a small Post-It up with Julia Camerons’ book “The Artists’ Way”]

I owe Julia Cameron EVERYTHING on my creative journey!

Do you have lots of creative dreams but don’t know where to start, I really recommend you to read Julia Cameron’s book “The Artist’s Way“. If you are well aware of your creativity but never listen to it and don’t prioritize the creative part of your life, maybe it is Julia’s second book “Walking in This World” you need to read. – If you need to read any book at all ;)

Moodboard from my creative space, my studio

The two books on the first picture in this blog post is photographed in my studio together with some of my delicious creative tools, I can not live without : Maskingtape, stickers and labels, Posca pens, molotow markers, acrylic paint, neon paint, brushes, graphics, and thousands of dots.

I like having loooots of creative tools :)

Show me your creative tools… ♥

How would a feel-good picture look like of your creative tools?

Please, share it with me on Instagram – you add me as @mitkrearum…

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "MOODBOARD #4:
Min kreative rejse med Julia Cameron ¦ My creative journey with Julia Cameron
"

 1. janne lützhøft

  Susanne, jeg har dig at takke for at læse Julia Camerons Kreativitet :) Det har givet mig så meget mere end blot at genoplive min kreative kerne. Det er en måde at leve på – og der er så mange aha-oplevelser i den bog.

  Tusind tak :) og lad os snart mødes og dele kreative tanker :)
  kærlig hilsen Janne

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Janne
   Sikken VIDUNDERLIG kommentar. Af hjertet TUSIND TAK ♥ ♥ ♥
   Jeg eeeeeeeeeeelsker, når jeg kan inspirere andre! Selvom jeg mest af alt blogger for mig selv, bliver jeg helt ør af lykke, hvis min lille blog kan gøre en forskel for andre…!
   Jeg er helt enig, kreativiteten er ikke målet i sig selv, men derimod den rejse Julia Cameron bevæger en ud på – alt det man troede på, som man får lov til at ændre sin opfattelse af. Det er “a new me”, der kommer ud i den anden ende 12 uger senere.
   Lad os endelig mødes!!! Vi har sååååååå meget at snakke om!
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply