Min mission er at leve kreativt

Julia Camerons bøger "Kreativitet" og "Kunsten at være kreativ" - taget i mit krearum. Fotograf: Susanne Randers

Jeg har én altoverskyggende mission: At leve kreativt!

Alt for længe har jeg undertrykt min kreativitet – og undret mig over, hvorfor jeg ikke bare har kastet mig ud i det. – For når jeg endelig afsætter tid til kreative projekter, hvor jeg fordyber mig og lader mig opsluge af nuet, tænker jeg hver gang: ”Det er det her, livet drejer sig om: Fordybelse og flow.”

Jeg fortjener at leve kreativt. Jeg fortjener at leve i pagt med min indre natur og mit indre kreative legebarn. Jeg skal – igen – i kontakt med mig selv, min passion, min kreativitet, med livet og med min spiritualitet.

Jeg har stået der før og tænkt ”Nu er det nu!” – men først nu kan jeg for alvor mærke, at tiden er inde.

Julia Camerons bog ”Kreativitet” vil være min guide

Til at hjælpe mig i min proces med at genfinde og udforske min kreativitet, vil jeg følge Julia Camerons 12-ugers kursus fra bestselleren ”Kreativitet”, hvor jeg uge for uge vil arbejde mig igennem opgaverne og skrive om dem og mine refleksioner her på bloggen.

Grundredskaberne i bogen er:

  1. Daglige morgensider
  2. Ugentligt kunstnerstævnemøde
  3. En ugentlig gåtur

Gåturen har jeg lånt fra Julia Camerons anden bestseller ”Kunsten at være kreativ”, et 12-ugers kursus om det kreative jeg, som jeg flere gange har forsøgt at gennemføre, men af flere grunde er jeg altid strandet halvvejs gennem bogen.

Morgensider og meditation

Oven i Julia Camerons grundredskaber, har jeg også valgt at forkæle mig selv med den luksus at lære at meditere. Så hver morgen, efter morgensiderne er skrevet, vil jeg lave en guidet meditation eller visualiseringsøvelse for at komme mere i kontakt med mig selv og mine inderste drømme og mål. Samtidig er jeg også begyndt at gå til yoga – og har lagt min kost om til stenalderkost.

Denne gang skal det lykkes!

Time is now:
Jeg skal leve kreativt!

Kursus start: Mandag 18. marts 2013
Kursus slut: Søndag 9. juni 2013

Kærlig hilsen Susanne

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Gå til forsiden af mitkrearum.dk

Leave a Reply