What a week – på den fede måde

Udsnit af collage fra min artjournal "Men jeg må vel selv til at flytte mig..." Fotograf: Susanne Randers

Det er tid til at gøre status på første uge af mit selvvalgte kreativitetskursus.

Julia Cameron beder en om at gøre status på

  1. De daglige morgensider
  2. Det ugentlige kunstnerstævnemøde
  3. Den ugentlige gåtur
  4. Spørgsmål, som er dukket op i ugens løb, og som har betydning for arbejdet med ens kreativitet

Min uge som “grafisk designer” har været så fin

Jeg har bl.a. været på Solrød Biblioteket – hvor jeg aldrig har været før – og hive nogle tilfældige, men inspirerende grafiske bøger ned fra hylderne. Bl.a. om plakatens historie. Hvor er det fedt, at man bare kan låne bøger alle steder på sit sygesikringskort.

Fede grafiske puder fra Solrød Bibliotek syet sammen af outdoor bannere, tror jeg... Fotograf: Susanne Randers

[Ret så grafiske puder fra Solrød Bibliotek syet sammen af outdoor bannere (tror jeg) og med refleksbånd og mangefarvet sytråd i kanten]

Og som bonus så jeg de fedeste puder i bibliotekets læsesal, som er lige til at tage med ud i haven. Så når det bliver tid til at tage symaskinen frem, vil jeg da forsøge at gøre dem efter – når jeg ellers har fået fat i noget smudsafvisende stof og refleksbånd…

Tilretning af blog – og WordPress hjælp udefra

Alle mine (én uge) gamle blogindlæg er blevet tilrettet hist og pist, da jeg stadig er i gang med at lære, hvordan alt det her WordPress fungerer – og pludselig fandt ud af, at jeg kunne arbejde med forskellige overskriftsniveauer.

Jeg har fundet to fantastiske hjemmesider med masser af hjælp fra Nick Martin og Nem programmering. Uden dem var jeg aldrig kommet så langt – samt denne WordPress bog af Brian Brandt, som jeg har lånt på biblioteket.

Flot, grafisk og iøjenfaldende plakat fra Republique Teater København. Fotograf: Susanne Randers

[Flot, grafisk og iøjnefaldende plakat fra Republique Teater i København – fanget på Nørreport – det er med at have øjnene åbne, når man færdes i det offentlige rum…]

Neonpink peacetegn som favicon favicon peacetegn. Skabt af Susanne Randers – Ta’ den!

Og så har jeg i dag fået lavet mit helt eget ”favicon” – som er det lille peacetegn, som nu er i toppen af min browser. Så sejt altså!

Det er et billede af et neon pink peacetegn lavet på en perleplade, som har været en tur gennem photoshop og lagt ind step by step ved hjælp af denne guide. Mega cool, når jeg selv skal sige det!

Grafisk neonfarvet perleplade. Fotograf: Susanne Randers

[Grafisk neonfarvet perleplade, lavet for sjovt. Jeg elsker det mønster – og er bidt af perleplader for tiden]

Jeg er på mit livs rejse

Alt i alt har det været en fantastisk første uge – især med den grafiske vinkel oven i pakken.

Julia Cameron nævner indledningsvist i bogen, at der ca. er 7-8 opgaver om ugen, som man helst skal bruge en times tid på hver dag – i denne uge var der så 15 opgaver, så det var noget af en hård start. Og som altid er de opgaver, som man i første omgang synes svære og derfor har tendens til at springe over, ofte dem, som man har aller mest brug for…

Beslutningen om at blogge om genopdagelsen af min kreativitet, er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har truffet. Glæder mig for vildt til de næste 11 uger!

Savner du overblik?

Er du ny læser af bloggen, kan du få et samlet oversigt over mine blogindlæg dag for dag, uge for uge i det 12 uger lange kreativitetskursus her på denne side…

Kærlig hilsen Susanne

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply