Et smugkig i vores nye stue ♥ hvor kreative drømme bliver til virkelighed…

Molito stofsofa fra BoShop i lækre rå omgivelser

Min kæreste og jeg har altid drømt om en New Yorker penthouse studio lejlighed med kæmpe tagterrasse og udsigt til vandet.

Vi drømmer om et hjem bygget op omkring ét stort rum, hvor vi frit kan boltre os sammen og hver for sig. Min kæreste med sit fotostudio – og mig med mit atelier…

Et aktivt hjem, hvor vi hver især bliver fyldt op af fantastiske fede, kreative energier ved at lave lige præcis det, vi begge bedst kan lide… Og hvor venner elsker at komme på besøg og blive tanket op med gode, livsbekræftende energier, fordi de altid kan få lov til at lege med, hvis de vil…

Et hjem med plads til leg – og plads til refleksion og fordybelse.

A room with a view. Gyro lænestol fra BoShop

[Et værelse med udsigt – med plads til fordybelse tæt på naturen. Jeg er VILD med lænestolen Gyro fra BoShop, som kan fås betrukket med lammeskind. Mmmmnnnn… Det ideelle sted at meditere og slappe af i…]

En drøm af et studio

Det store fælles stuerum er hjertet i vores drømmehjem – ét stort studio med fleksible løsninger, hvor stuen kan forandre sig i takt med, at vi selv forandrer os. Hvor vores aktuelle behov for udfoldelse lader sig gøre – og hvor der også er plads til kommende ønskebørn.

Vores drømmestue er ét kæmpe rum i industriel stil med masser af plads. Med høje, flotte vinduespartier, rå vægge og et råt gulv, der kan modstå det meste.

Og møblerne skal nemt kunne skifte plads, hvis vi har lyst til at rykke rundt på det hele – eksempelvis når min kæreste skal lave en fotooptagelse, eller jeg skal afholde en malerworkshop.

Ideelt set er der hjul under langt de fleste møbler. I hvert fald de tunge af slagsen…

House Doctor kommode med hjul fra BoShop

House Doctor skrivebord af mangotræ fra BoShop

[Lækre møbler fra House Doctor: En kommode med hjul – og det lækreste rå skrivebord lavet af mangotræ og smukt bemalet mdf. Jeg får helt associationer til unikke drivtømmer-møbler]

Vores kæmpe stue er inddelt i forskellige zoner:

 • Fotostudio
 • Atelier / krearum
 • IT workspace
 • Dining
 • Relaxation

Fælles for alle zonerne er de flotte industrielle lamper, der oplyser rummet både oppefra og nedefra.

mitkrearum.dk kreativitet BoShop bloggerkonkurrence industrielle lamper

[Factory loftslampe fra Housedoctor passer suverænt til fabriksstilen, Oslo Wood uplight lamper med stofskærm og den super filmiske Sydney Gulvlampe er lige i øjet til vores fælles atelier og fotostudie]

Kig med i vores aktive, kreative drømmestue, husets hjerte ♥

Jeg har allerede vist billeder af den lækre Molito sofa og Gyro lænestolene, som skal pryde vores afslapningszone.

Til en fleksibel løsning hører små sofaborde, som nemt kan flyttes rundt. Vi har kastet vores kærlighed på de sjove, små farverige ViaCph sofaborde, som fås i et væld af smukke farver og former, både i sarte pastelfarver og i massivt råt træ, som du kan kombinere i utallige muligheder.

Det er virkelig nogle helt unikke sofaborde, der appellerer til min kreativitet og visuelle æstetiske sans – og borde som jeg kan se brugt både i stuen og også som sengeborde.

ViaCph sofaborde i massiv oakland fra BoShop

[Legesyge og flirtende ViaCph sofaborde i massiv eg fra BoShop]

Da stuen er ét stort rum, har vi brug for forskellige rumadskillere.

Eksempelvis denne funktionelle reol og rumdeler, som også kan fungere til opbevaring af bøger og alt vores kreative udstyr.

Træstammerne er vi også helt vilde med. Vi elsker, når naturen kommer med ind i stuen!

V Rack reol og rumdeler fra BoShop

[V Rack reol og rumdeler i massiv ubehandlet eg]

Dining and work space

Vores hjem skal have plads til masser af gæster, både familie, venner og forretningsforbindelser.

Vi drømmer derfor om store massive spiseborde, som både skal kunne fungere til store middagsselskaber og til diverse kundemøder og workshops.

Borde som kan tåle at blive brugt, og som med tiden vil få en fin patinering, som passer til den rå industrielle stil, vi begge er så vilde med!

mitkrearum.dk kreativitet BoShop bloggerkonkurrence spisebord 1

mitkrearum.dk kreativitet BoShop bloggerkonkurrence spisebord 2

[Uha…. det er svært at vælge… Skal det være det super lange Slice Teak spisebord eller Pettersson egebordet med de finurlige ben? Jeg kan snildt se dem begge i vores drømmestue]

Stole skal der være nok af!

Og gerne flere slags i forskellige farver, som skaber en vis dynamik og fleksibilitet i rummet.

Vi elsker skæve, kreative, personlige løsninger – og ting med personlighed – så mon ikke også de nye stole får selskab af forskellige ældre og patinerede stole købt på loppemarkeder rundt omkring…?

Spisestuestole fra BoShop. Nine Eighteen, Step Chair Wood samt Now! 18

[Smukke stole fra BoShop. Øverst Tonon Italia Nine-eighteen stole med metalben og Tonon Italia Step Chair wood stole med enten stålben, eg eller valnød. Begge stole fås i 10 forskellige friske farver – og endeligt Now! S18 spisebordsstolen, som fås i 11 farver med smukke syninger i kontrastfarver]

Vil du med til housewarming?

Håber du vil hjælpe os med at flytte ind og fejre vores nye rammer? Der kan ikke gå længe, før vi får nøglerne udleveret…

Vi glæder os VILDT til at vise vores nye stue frem. Hold øje med housewarming invitationen i postkassen :)

PSBoShop.dk har udskrevet en konkurrence, hvor man skal beskrive sin drømmestue.

Ovenstående drømmestue er vores allerstørste fælles boligdrøm, super gerne på Køge Havn, hvor Køge Kyst er i gang med at omdanne den gamle industrihavn med alle de gamle industribygninger til boligområde.

Blogger du, kan du også være med i konkurrencen…

Vi er vilde med den rå boligstil. Her Möven Café i Hamburg. Fotograf: Claus Preis

[Vi er vilde med den rå og patinerede boligstil! Her Möwe Sturzflug Café i Hamburg. Fotograf: Claus Preis]

Håber virkelig på, at vores drømmestue kan komme i betragtning… :)

Kærlig hilsen Susanne Randers

Det er min mission at leve kreativt. Jeg blogger om kreativitet her på mitkrearum.dk og drømmer om et liv som kunstner på fuld tid. Min kæreste, Claus, arbejder som freelance filmarbejder og fotograf.

[Lad kreative drømme blive til virkelighed… Drømmene kan ingen tage fra os]

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

UPDATE 5. november 2013:
Juhuuuuuuuuuu! Jeg er blandt de nominerede :)
Hjælp mig med at vinde drømmemøbler fra BoShop ved at stemme på mig her:

Boshop.dk/blogafstemning

12 tanker om "Et smugkig i vores nye stue ♥ hvor kreative drømme bliver til virkelighed…"

 1. Ravogkrat

  Der er da også mange super lækre detaljer på de billeder du viser….kan kun sige WOW til det hele…. det bliver da super godt med det fælles krearum :-) Go’ aften til dig knus

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Gitte

   TAK – det er jo nemt at vise fine billeder med lækre detaljer, når der er så mange fantastiske billeder og møbler at vælge imellem på BoShops hjemmeside. Vi arbejder løbende på at inkorporere vores drømme i vores nuværende bolig, men det bliver lige voldsomt nok at rive alle de eksisterende vægge ned for at skabe drømmeboligen med ét stort rum på denne matrikel.

   Men fotostudio og krearum er der da her på adressen, og lige nu er vi i gang med at flytte rundt på mig og min iMac, så den kan stå et mere permanent sted.

   Glæder mig til sommer, hvor jeg skal indrette atelier i skurvognen i haven – det bliver SÅ FEDT med et rum, hvor man kan sjaske med vand og maling, uden at skulle tage hensyn til et fint trægulv eller pæne hvidmalede vægge :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Camilla Maria

  Eeeej hvor lyder det altså som de mest fantastiske drømme. Jeg bliver så fanget af din måde at fortælle på og får selv lyst til at drømme videre. Efter jeg har fundet din blog er jeg blevet fyldt af en masse energi, en energi der springer ud af følelsen af ikke at være alene om sine vilde kreative drømme. Det er så skønt at læse med hos en som fører det ud i livet! 1000 tak for inspiration!
  Kh Camilla Maria

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Camilla Maria

   TUSIND TAK for din super dejlige kommentar :) Iiiiiiiih hvor blev jeg bare glad og lykkelig, da jeg læste den! Jeg begyndte at blogge for min egen skyld – for at genskabe kontakten til mit indre kreative legebarn, som jeg ved er der, men som jeg bare har forsømt i rigtig rigtig lang tid. Jeg eeeeelsker den flowtilstand, der opstår, når jeg er kreativ – og jeg elsker at se kreativiteten smitte omkring mig.

   Og hvis min blog – mit lille bidrag til universet og alle mine kreative energier også kan inspirere og hjælpe andre i deres kreativitet, deres søgen, deres drømme, ja, så må lykken være gjort :)

   Jeg er overbevist om, at vi alle er skabt til at skabe – og jo mere vi arbejder på at tiltrække alt det vi gerne vil, des større er sandsynligheden for, at det vil komme til os…

   Kærlige knus og hilsner fra Susanne

   Svar
 3. Pingback: Juhuuuuu – jeg er blandt finalisterne. HJÆLP MIG med at vinde drømmemøbler fra BoShop | Mit krearum [min kreativitet]

  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Tine

   TUSIND TAK :) Det virker umiddelbart som om, at afstemningen fungere bedst fra en computer… Hurra for den fagre teknologiske SMART-verden, der ikke altid er lige smart…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 4. Pingback: Boshop og blogger-konkurrencen - og endnu en konkurrence på vej! - Unitate

Leave a Reply