Den skønneste kreative gavestorm – fra blogtræffet i lørdags

mitkrearum.dk kreativitet blogtræf hos boldreel collage af sponsor goodiebag hunkemoller ib laursen matas

Jeg er totalt overloadet med gaver for tiden… Øh… kan man nogensinde være det?

I hvert fald er jeg blevet så begavet i løbet af den sidste uge, at jeg har lyst til at vise alle mine nye skatte her på bloggen…

Jeg elsker at give gaver – og jeg elsker at få dem. Det skal jeg slet ikke lægge skjul på… :)

Sponsorgaver til blogtræffet hos Linda fra Boldreels kreative hjørne

Til weekends blogtræf var der både bløde gaver, spiselige gaver, hyggelige gaver og kreative gaver til os 16 bloggere, som en lang række sponsorer fra nær og fjern havde været så søde at bidrage med til den enorme goodiebag, vi fik med hjem.

Jeg har lavet en række fotocollager af alle de skønne sponsorgaver:

Kreative gaver i goodiebagen fra Luna Hobby, Alt om Håndarbejde og Christmas Cardstock fra Panduro Hobby. Fotograf: Susanne Randers

[Kreative gaver i goodiebagen; papir og dimsedutter fra Luna Hobby, det nyeste strikkemagasin og symagasin fra Alt om Håndarbejde og Christmas Cardstock moppedreng fra Panduro Hobby]

Spiselige gaver til masser af dejlige hyggestunder fra Fredsted The, Castus og Kaffekrukken. Fotograf: Susanne Randers

[Spiselige gaver til masser af dejlige hyggestunder. Chailatte i den smukkeste grafiske indpakning fra Fredsted The, sunde frugtstænger og frugtbarer fra Castus og Torveblanding the fra Kaffekrukken på Køge Torv – min lokale thepusher af min yndlingsthe: Cool Mint]

Hyggelige gaver til blogtræffet fra Roommate og Partylite. Fotograf: Susanne Randers

[Hyggelige gaver; 2 roomies fra Roommate og duftlys fra Partylite]

Og så skal jeg da selvfølgelig også nævne de dejlige, bløde produkter, som pryder topbilledet på blogindlægget, med øjenmakeup, lipgloss og rabatkupon fra undertøjsbutikken Hunkemöller, et fint blomstret net fra Ib Laursen til mine garnnøgler, samt et flot grafisk indkøbsnet og en silkeblød baby hudcreme fra Matas.

Af hjertet TAK til alle sponsorerne, siger jeg bare ♥

Og TUSIND TAK til Linda, Linette og Nikoline med at skrive efter og indhente alle gaverne.

Pakkeleg og værtindegave til blogtræffet

Værtinden, Linda, havde bedt os alle om at tage en pakke med, så vi kunne lave en pakkeleg. Jeg havde indrammet et en af mine fine neonrøde serigrafiske blomstertryk, som Laila fra Hyggemor vandt.

Og så havde jeg en gul, grøn og blå uglecollage med i værtindegave til Linda, som vist faldt i ret god jord :)

Værtindegave og pakkelegsgave til blogtræffet hos Boldreel. Et serigrafisk blomstertryk og en uglecollage. Fotograf: Susanne Randers

[Værtindegave og pakkelegsgave til blogtræffet hos Boldreels kreative hjørne. Et serigrafisk blomstertryk og en uglecollage, kreeret af Susanne Randers]

Linda fik naturligvis et overflødighedshorn af skønne værtindegaver, som hun har lavet et blogindlæg om her.

Min hyggelige pakkelegsgave

Selv var jeg så heldig at vinde en dejlig hjemmegjort gave fra Lene fra Ting og tanker, som jeg har tænkt mig at tage i brug til alle mine bomuldsgarnnøgler, som jeg bruger til at hækle med – nemlig en hjemmesyet opbevaringskurv.

Der var også to fine hvide og guldfarvede engle, en pakke knappenåle med perlemorshoveder og en rulle rødt og hvidt julebånd i min pakke. Hyggelige ting, som jeg glæder mig til at få i brug.

Collage af pakkelegsgaver fra Lene fra Ting og tanker. Fotograf: Susanne Randers

[Skønne pakkelegsgaver fra Lene fra Ting og tanker. Hjemmesyede engle og en grøn opbevaringskurv samt perlemorsknappenåle og julebånd]

Meget heldigt, det lige var mig, der vandt den pakke, når min farve er grøn

Mere kreativt legetøj til mig…

Jeg var også så heldig at have fødselsdag i sidste uge. Og ud over at blive forkælet med en iMac af min dejlige kæreste, så gav familien mig også en masse kreative gaver.

Synes nu, at jeg har vist billeder nok for i dag, så mine dejlige fødselsdagsgaver – inklusive et SMASHBOOK KIT direkte hjembragt af min bror fra USA, kan du se billeder af i morgen.

PS. Roomies Give away

Kender du et eller to børn, som vil elske roomierne fra Roommate? – Så læg en kommentar med din adresse, og jeg sender dem til dig :) Først på tasterne vinder.

PPS. Om fotocollager… Hvad synes du?

Efter at have fået min nye iMac kan jeg lave fotocollager med et snuptag. Hvad synes du om det? Vil du hellere have billedet i hele bredden og højden – eller er de store nok…? Jeg er selv i tvivl, og vil super gerne høre din mening.

Så jeg ville blive rigtig glad, hvis du vil lægge en kommentar og skrive, hvad du synes om fotocollagerne – og om du i øvrigt læser med på smartphone, tablet eller via computeren.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

8 tanker om "Den skønneste kreative gavestorm – fra blogtræffet i lørdags"

   1. Mette Lehtonen

    Jubiii….
    Åhhh min smartphone var ved at løbe tør for strøm så det blev en hurtig besked den første.

    De roomies er bare så fede og lige noget for mine piger, så fedt de kommer hjem til mig tak tak tak ;-)

    Super fine collager du laver, uglen er super sød.
    Knus Mette

    Svar
    1. mitkrearum Forfatter

     Hej Mette

     Ja, smartphones er nu engang smartest med strøm på… Selv kæmper jeg også med min iPhone 4S efter opdateringen. Øv altså, batteriet holder kun ca. 10 timer nu, hvor det førhen holdt ca. 15. De er smarte nok de der mobilproducenter til at få os til altid at ønske os det sidste nye :)

     2 roomies lander hos dig sidst på ugen. Dejligt de kan sprede glæde hos dine piger!

     Kærlig hilsen Susanne

     Svar
 1. Gitte

  Tak for en fantastisk dag. Og jeg er altså vild med dit neon tryk! Det er nogle fine collager.

  Super hyggeligt at møde dig, håber vi ses igen.
  KH Gitte

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Gitte

   Selv TAK. Det var SÅ fedt at sætte ansigt på en masse søde bloggere! Og klart vi ses igen, nu hvor vi bliver næsten naboer. Jeg bor i Ølby Landsby – velsagtens 5-7 km fra, hvor du kommer til at bo… Så vi skal da krea-crashe hér og dér – og så må du se alle mine fine tryk :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Linda

  Ih det var så hyggeligt at møde dig i lørdags… :o) og du har helt ret.. Uglen faldt i rigtig god jord.. ;o)

  jeg kan godt lide dine billede-collager..

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Linda

   SÅ hyggeligt, ja – er sikker på, at vi snart finder en anledning til at ses igen! Og så kan jeg jo læse på din blog, at Pi også ønsker sig en ugle. Sig til, hvis I skal have “øjne” – jeg har samlet på papir med smukke cirkler i årevis til at lave øjne af ;)

   Tak for kommentaren omkring fotocollagerne.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply