Juhuuuuu – jeg er blandt finalisterne. HJÆLP MIG med at vinde drømmemøbler fra BoShop

A room with a view. Gyro lænestol fra BoShop. Fås endda med det blødeste lammeskind...

Kære skønne dejlige læser

Jeg er ovenud glad i låget over at være nomineret i BoShops blogkonkurrence, hvor den heldige vinder vinder drømmemøbler for 20.000 kr.

Men jeg kan ikke vinde uden din hjælp!

Lige siden jeg så det første BoShop-blogindlæg om ens drømmestue her i blogland, har hjernen, hjertet og sommerfuglene i maven virkelig kørt rundt.

For tænk, hvis ens vilde boligdrømme kunne gå i opfyldelse??

Jeg har i hvert fald gjort mit. Tænkt ud af boksen. Drømt, smagt, følt og visualiseret – og skrevet dette dejlige blogindlæg:

Et smugkig i vores nye stue ♥ hvor kreative drømme bliver til virkelighed…

…om en New Yorker penthouse studio lejlighed med kæmpe tagterrasse og udsigt til vandet – med fotostudio og det vildeste atelier!

For jeg skriver jo normalt ikke særlig meget om bolig og boligindretning – men meget mere om kreativitet, kreagrej og kreationer. Så derfor er det SÅ VILDT pludselig at være nomineret blandt et yderst fornemt selskab :)

PLEASE, Kære læser: Hjælp mig med at vinde

Du afgiver din stemme her hos BoShop.dk/blogafstemning.

Du stemmer via din facebookkonto – og bare rolig: Du kommer ikke til at sige ja til at modtage noget fra BoShop – og BoShop kontakter ikke efterfølgende dem, som deltager i afstemningen. Men tjek da alligevel deres fantastiske møbler ud, når du har stemt :)

[Afstemningen virker vist bedst fra en computer]

På forhånd TUSIND TAK FOR HJÆLPEN ♥

Kærlig hilsen Susanne

Hjælp mig med at vinde drømmemøbler fra BoShop. Stem på Mit krearum på boshop.dk/blogafstemning

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

 

4 tanker om "Juhuuuuu – jeg er blandt finalisterne. HJÆLP MIG med at vinde drømmemøbler fra BoShop"

  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Linda

   TUSIND TAK. Krydser alt hvad jeg kan i håbet om at vinde… Men jeg er oppe imod PyntheMynthe med 546 followers, Krittewit med 771, Boligcious med 1857 og by-bak med 876 … Så det bliver temmeligt svært at konkurrere mod med mine knap 100, dog super fantastiske, loyale og søde læsere… :)

   Men intet her i livet er umuligt, så jeg hååååååber og ber :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply