Kreativitetskontrakt

Maling på fingrene. SKØNT! Fotograf: Susanne Randers

Næppe har jeg committed mig til en ny rejse ind i kreativiteten, før virkeligheden overhaler mig inden om…

I går aftes stod min bærbare computer af her på Læsø, så jeg må finde alternative måder at blogge på, indtil jeg finder en midlertidig eller permanent anden løsning…

Var det mon et tegn – eller…..?

I første omgang så jeg det som et tegn – et tegn på, at jeg måske skal leve mit liv væk fra computeren og med maling på fingrene 24-7.

Men efter at have sovet på det (man sover stort set på alting her på Læsø), kan jeg mærke, at jeg via dette blogmedie og alle Julia Camerons opgaver bevæger mig dybere ind i min kreativitet og kommer mere og mere i kontakt med min indre kunstner og kreative legebarn.

Og jeg er jo en del af den tid, vi lever i nu – men elektroniske, online kommunikationsapparater all over. Og faktisk nyder jeg at være kreativ bag computeren.

Så jeg fortsætter den kurs jeg har sat…!

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

Der kom en mail i min indbakke…

I morges fik jeg den skønneste mail fra en tidligere klassekammerat, som skrev, at hun er blevet super inspireret at mig og mit krearum – og at jeg endelig skal blive ved med det, jeg gør, da det er SÅ fedt!

Og det er da noget af et kompliment – og en vidunderlig måde at starte dagen på. Så TAK til dig – du ved, hvem du er :-)

Så jeg lover at fortsætte min kreative rejse, og håber at jeg måske på den ene eller anden vis kan bidrage til andres kreative sjæles personlige rejse …

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

[Udsnit af mit personlige dreamboard. Dreamboardet hænger på døren ind til mit krearum]

Kreativitetskontrakt på mit 12 ugers kreativitetskursus

Julia Cameron beder mig underskrive følgende kreativitetskontrakt:

“Jeg, Susanne Randers, forpligter mig til regelmæssig brug af de tre grundredskaber.

Under dette kursusforløb vil jeg dagligt skrive morgensider samt hver uge holde et stævnemøde med min kunstner og gå mig en tur.

Desuden forpligter jeg mig til at tage mig virkelig godt af mig selv, få tilstrækkelig med søvn, god mad og behageligt selskab.”

Susanne Randers
Kursusstart 5. august 2013
Kursusslut 27. oktober 2013
Kursusslut
24. november 2013 [se hvorfor her]

Glæder mig for VILDT til de næste 12 uger – og resten af livet…!

Kærlig hilsen Susanne

P.S. Indtil jeg finder en løsning mht. en ny/brugt computer – så bær over med, hvis billederne er genbrug fra tidligere blogindlæg – eller uredigerede billeder fra min iPhone.

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply