MOODBOARD #21:
Flow Book for Paper Lovers give away ♥

365 moodboards i 2014. Moodboard #21: Flow Book for Paper Lovers give away icon. Fotograf: Susanne Randers

Januar PAPER LOVE give away

Jeg har købt en bog, jeg bliver nødt til at dele med dig!

Flow Book for Paper Lovers er det ultimative overflødighedshorn, hvis du lige som jeg er VILD med papir. Aldrig har jeg set nogen smukkere bog. Den er så gennemført og flyder over med papir og lækker grafik.

Mere end 300 sider med postkort, kuverter, labels, stickers, plakater, gavemærkater, papir, guirlander og andre lækkerier – i det smukkeste design ♥

365 moodboards i 2014. Moodboard #21: Flow Book for Paper Lovers give away. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

Jeg giver en bog væk, som kan blive din:

1. Følg mit krearum

Du deltager i give awayen ved at følge mit krearum på Bloglovin, Instagram, min danske Facebookside (mitkrearum) eller min engelske Facebookside (365 moodboards).

2. Læg en kommentar og / eller del:

♥ Blog: Følger du min blog, skal du lægge en kommentar her i dette blogindlæg

Instagram: Følger du mig på Instagram, skal du dele mit IG giveaway billede med hashtagget #mitkrearumflow og tagge @mitkrearum i det delte billede

Facebook/mitkrearum: Følger du mit krearum på min danske facebookside, skal du lægge en kommentar under give away billedet

Facebook/365moodboards: Følger du mit krearum og mine 365 moodboards på den engelske facebookside, skal du lægge en kommentar under give away billedet

3. Du får et lod pr. socialt medie ♥ ♥ ♥ ♥

For hvert socialt medie, du følger mit krearum på og lægger en kommentar, ryger der et lod i puljen.

Du kan altså få op til FIRE lodder…

Deadline: Fredag 31. januar 2014 kl. 21:00 – vinderen offentliggøres i løbet af weekenden.

Spred gerne den gode karma ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Du må rigtig gerne dele min give away på blog, facebook eller instagram – så kommer der helt sikkert nogle ekstra kreating fra mit krearum med oven i pakken, hvis bogen bliver din…

Jeg sender bogen til alle steder i verden!

Held og lykke – og see you around :)

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 moodboards i 2014. Moodboard #21: Flow Book for Paper Lovers give away. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Flow Book for Paper Lovers give away ♥

January PAPER LOVE give away

I bought a book, I’ll have to share with you!

Flow Book of Paper Lovers is the ultimate book, if you are CRAZY with paper, just like me. I have never seen any paper book more beautiful than this. It is so complete and overflowing with paper and beautiful graphics.

More than 300 pages of paper goodies: Postcards, DIY envelopes, address labels, craft paper, stickers, posters, gift tags, garland and much more.

365 moodboards i 2014. Moodboard #21: Flow Book for Paper Lovers give away icon. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

I give away one book, and it can be yours:

1. Follow “mit krearum” (my creative space)

You participate in the give away by following “mit krearum” on Bloglovin, Instagram, my Danish Facebook Page (mitkrearum) or my English Facebook Page (365moodboards).

2. Add a comment and / or share :

Blog: If you follow my blog, leave a comment here in this blog post

Instagram: If you follow me on Instagram, you need to share my IG giveaway image with the hashtag: #mitkrearumflow and tag: @mitkrearum in the shared image

Facebook/mitkrearum: If you follow “mit krearum” on my Danish Facebook page, leave a comment under the giveaway image

Facebook/365moodboards: If you follow me and my 365 mood boards on my English Facebook page, leave a comment under the giveaway image

3. You get one ticket per social media ♥ ♥ ♥ ♥

For every social media you follow “mit krearum” on and submit a comment, you get one chance to get this awesome paper book.

So you can get up to FOUR tickets.

Deadline: Friday 31 January 2014 kl. 21:00 – the winner will be published during the weekend.

Please spread the good karma ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

If you like, please share my give away on blog, facebook or instagram – and if you win I will surely give some extra goodies from my creative space on top of the pack…

I ship the give away all over the world!

Good luck and see you around :)

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

37 tanker om "MOODBOARD #21:
Flow Book for Paper Lovers give away ♥
"

  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Kamilla

   Den er også top lækker – er lige kommet til at bestille en mere til mig selv – inspireret af en engelsk instagrammer, så der er en bog til at bruge – og en til at gemme ;)

   Kender Uppercase, men ikke Frankie. Er den europæisk eller amerikansk?

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 1. ptpelle@gmail.dk

  Hermed skulle mit 4. lod være sikret :-) Den dejligste giveaway som på alle måder ville befinde sig godt hos mig :-) Kh Pernille

  Svar
 2. Nicoline

  Jeg må vidst lige sikre mig et lod nr. 2 i din skønne giveaway! Den bog ville få et godt liv hos mig❤️

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Sikken skøn kommentar, Nicoline. Jeg tror bogen får et godt liv, uanset hvor den havner ;)
   (Kan man mon selv deltage i sin egen give away….? fnis fnis)
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 3. Linda Regine Jørgensen

  Sad og tænkte på at jeg om lidt skulle op og se hvad du var kommet med i dag. Sad og funderede over dit drive, og at du er så god til at holde de aftaler du laver med dig selv. Er dybt imponeret over at du får lavet et moodboard hver dag, at du hver dag finder overskud til at være kreativ. Hvordan mon du gør, hvor får du mon dit drive fra til at du ikke bare drømmer om det, men også gør det. En dejlig blog du har, kunstnerisk, kreativ, og spirituel, dejligt. Venlig Hilsen Linda

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Linda

   TUSIND TAK for din smukke kommentar ♥ ♥ ♥

   Min rejse startede sidste forår sammen med Julia Cameron. Jeg skylder hende det meste på den kreative rejse, jeg har bevæget mig ud på. Hun har lært mig at lytte til mit indre kreative legebarn, som jeg alt for længe havde ignoreret.

   Sideløbende med min egen transformationsproces, begyndte jeg at spise stenalderkost. Et liv uden sukker giver mig langt mere mentalt overskud, så jeg har langt nemmere ved at leve et autentisk liv, hvor der er større overensstemmelse mellem de tanker, jeg gør mig, de ord, der kommer ud af min mund, og de handlinger, jeg fører ud i livet. Førhen var der totalt mismatch mellem det jeg tænkte, og det jeg rent faktisk handlede på.

   Jeg igangsatte sidste forår en spirituel rejse, hvor især morgensider og meditation har hjulpet mig til at leve langt mere “ægte” liv – men set i bakspejlet tog jeg også fat om ALT på en gang og søgte inspiration, viden og sparring blandt rigtig mange. Vigtigst af alt er dog Julia Camerons bøger!!!

   Sikke et svar… Håber du kan bruge brudstykker i din rejse.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 4. Mette

  Im in ;-) of course!!!! Så lækker giveaway Susanne. Jeg er også fuld af beundring over hvor du får tid og energi til at gøre ALT det du får gjort!!! Blir faktisk lidt forpustet, for jeg har også engang haft fuld knald på, men har bevidst skåret væk, ryddet ud, og ind til benet for at lave space til mig selv og finde ro. Det er jo også space du skaber blot på en anden måde, hmmmm…….. Glæder mig til vi en dag skal mødes blot du og jeg og snakke law of attraction mm. :-)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Mette

   Jeg, eller en psykolog, eller en coach… husker ikke lige hvem… stillede mig engang det spørgsmål, hvad der ville ske, hvis jeg bare gav den fuld gas på alle tangenterne og var maks kreativ – og efter en lang tænkepause var svaret: at så ville der komme en langt gladere Susanne ud i den anden ende… Det er hende jeg elsker at være, og jeg stortrives i min nye, langt mere kreative livsstil ♥ ♥ ♥

   Mange brikker faldt på plads i mit liv i min sommer på Læsø. Det var fantastisk at se hele sit liv udefra og oppefra i et helt nyt perspektiv – og møde en så kreativ person som Anne Julie – så jeg lover dig for, at jeg på min rejse også har skåret væk, ryddet ud og ind til benet – så jeg kan leve mere kreativt. Eksempelvis er jeg stort set holdt op med at bruge penge på andet end mad (men må dog liige til Søstrene Grene og købe pastelfarvede dots for en 100 kr-seddel).

   Jeg har et ualmindeligt lækkert yndlingscitat fra vores kære regent:

   “Der kommer ikke farve ud af tuben, hvis man ikke trykker på den.”
   – Dronning Margrethe II

   Deri ligger SÅ meget power. Hvis ikke vi gør noget (nyt), sker der ingenting…

   Glææææææææder mig også til, at vi skal mødes, Mette. Uh, det bliver så godt!!! ♥

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 5. Laila Mortensen

  Hej Susanne
  Jeg nyder dine daglige kommentarer, refleksioner og meget inspirerende billeder du lægger op på din blog. Selvom du nok ikke helt kan fatte det, eller også kan du, da du selv oplever det…så skaber det ændringer til et mere kreativt og æstetik liv hos mig. Så tak for din vedholdenhed.
  Knus Laila

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Laila
   Jeg kan mærke du er her, selvom det kun er i ny og næ, du lægger en kommentar. Jeg mærker den samme æstetiske rejse – og jeg ELSKER den. Håber vi en dag skal skabe magisk kunst sammen igen…
   Knus og kærlighed fra Susanne

   Svar
 6. Camilla

  Kære Susanne
  Tusind tak for en utrolig hyggelig, interessant og også afklarende eftermiddag i dag ;-)
  Der kommer ikke farve ud af tuben, hvis du ikke trykker på den! Nu skal jeg vist til at trykke på tuben!
  Også jeg vil blive mere end lykkelig hvis jeg skulle vinde den meget lækre bog! I så fald skal det være bogen som jeg gemmer – mens jeg vil klippe i den bog jeg netop har bestilt :-)
  I øvrigt en ualmindelig inspirerende blog du har…
  Knus Camilla

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Camilla
   Selv tak for en helt vild dejlig eftermiddag. Nuuuuij, hvor jeg snakkede :)
   Næste gang flytter du bare ind i mit krearum for en dag – og så ser vi, hvad der sker ;)
   Jeg har masser af tuber at trykke på – men det har du vist også selv på lager…
   Stop buying – start using – det mantra låner du bare af mig, når du vil!
   Kærlig hilsen og TAK fra Susanne ♥
   Der er lagt et lod i puljen til give away’en – og hvem ved om du når på flere sociale medier før næste fredag?

   Svar
 7. Froukje

  I now follow your blog! This is the same comment I wrote on instagram because that is what that book is: Sweet! What a wonderful marvellous magnificent lovely book!

  Svar
  1. birthe lindhardt

   Jeg lurer jo på sidelinjen, som Pia har fortalt dig, og jeg HAR set den skønne bog, du har givet hende.
   Så ja tak, jeg vil gerne være med i lodtrækningen og selvfølgelig allerhelst VINDE!!!!!
   KH Birthe

   Svar
   1. mitkrearum Forfatter

    Kære Birthe
    Håber også vi skal ses igen en dag. Du havde SÅ ret i, at Pia og jeg skulle møde hinanden. Det var den største gave for mig længe!
    Spændingen bliver udløst i aften. Da daaaa.
    Kærlig hilsen Susanne

    Svar
 8. Mie

  Den ser godt nok lækker ud, den bog. Og tak for en MEGET inspirerende blog, som jeg følger på FB og vian Bl, det er noget af et projekt du har kastet dig ud i, med 365 moodboards, men jeg er vild med dem.
  Krydser fingre, og andre legemsdele, og håber at vinde.

  Svar
 9. iHanna

  Susanne, I love your blog and all the pretty pictures you share. Now I’m following you both on Facebook (english) and Insta, and will keep reading your blog of course. Thanks for the chance to win this, it would make my day if I did… :-)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Dear Hanna
   Welcome to my visual universe, hopefully inspiring for both you and me :) I’m so thrilled you like it ♥
   I’m sooooo pleased to have you as my follower, as you know I really enjoyed your 365 project in 2013!!!
   Lots of love from Susanne

   Svar

Leave a Reply