MOODBOARD #110:
TA-DAH: Færdigstrikket regnbue – og tanker om at gøre en forskel ¦ Knitted rainbow finished

365 moodboards in 2014. Moodboard #110: Færdigstrikket regnbue klar til yarnbombing - og tanker om at gøre en forskel. Fotograf: Susanne Randers

Tanker om fælles yarnbombing projekt, der gør en forskel…

Min regnbue blev strikket færdig i dag – dvs. jeg mangler lige at afslutte strikketøjet, men det gør jeg i morgen, og så skal jeg ellers finde et fedt sted at yarnbombe vores have.

Jeg er VILD med farver – og jeg glæder mig til at have en regnbue hængende, der kan smile til mig hver eneste gang, jeg ser på den.

Og så var det jeg tænkte:

Skal vi ikke lave et fælles yarnbombing projekt, som kan gøre en masse mennesker glade?

Sidste sommer var jeg med til at lave et yarnbombingprojekt på Læsø “En lap til Læsø”. Det var super skønt, sjovt og hyggeligt – men jeg tænker (højt):

 • Kunne vi yarnbombe en have ved et hospital?
 • Kunne vi yarnbombe en have på et børnehjem?
 • Kunne vi yarnbombe en del af en sansehave?
 • Kunne vi yarnbombe et sted, som VIRKELIG kunne gøre en forskel for stedets beboere eller brugere?

Mon du kender sådan et sted?

Jeg drømmer om at finde et sted, hvor nogle VIRKELIG har brug for et smil i deres hverdag – et sted, vi kunne pakke ind i garn på den hyggelige måde – bare for denne sommer…

Jeg ville gerne koordinere indsamlingen af strikkede og hæklede lapper, dialog med stedet, indhentning af tilladelser osv. og måske vi kunne være en hel masse hjælpende hænder om at sy det hele sammen og sætte det op på en dag eller to?

Kender du mon sådan et sted, der synes, det kunne være sjovt, spændende og hyggeligt? Så læg gerne en kommentar ♥

Jeg drømmer i hvert fald videre… ♥ ♥ ♥

I mellemtiden kan du se billeder fra yarnbombingen af Læsø her:

Kærlig hilsen Susanne

Skriv et kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #110: TA-DAH: Knitted rainbow finished and ready for yarnbombing. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

TA-DAH: Knitted rainbow finished

 – and thoughts about a common yarnbombing project that makes a difference

My rainbow was knitted finished today – and tomorrow I will find a suitable place for yarnbombing it in our garden.

I am CRAZY about colors – and I am delighted to have a rainbow hanging which can smile back at me every time I look at it.

And then I thought:

How about making a common yarnbombing project that can make a lot of people happy?

Last summer I made a yarnbombing project on the Danish island Læsø “A patch for Læsø”. The yarnbombing was super beautiful, fun and nice – but I think (out loud):

 • Could we yarnbomb a garden at a hospital?
 • Could we yarnbomb a garden at an orphanage?
 • Could we yarnbomb a piece of sensory garden?
 • Could we yarnbomb a place that REALLY make a difference for the resort’s residents or users?

Wondering if you know such a place?

I dream of finding a place where somebody REALLY needs a smile in their everyday lives – a place we could wrap into cosy yarn – just for the summer…

I would like to coordinate the collection of knitted and crocheted patches, the dialogue with the place, obtaining licenses etc. and maybe we could be a lot of helping hands of sewing it all together and put it up in a day or two?

Well, I continue dreaming… ♥ ♥ ♥

In the meantime, you can see pictures from the yarnbombing of Læsø here: (with Danish text)

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

10 tanker om "MOODBOARD #110:
TA-DAH: Færdigstrikket regnbue – og tanker om at gøre en forskel ¦ Knitted rainbow finished
"

  1. Nicoline

   Det er da en super spændende ide:-) det kunne jeg godt have interesse i at hækle noget til:-)
   Kærlig hilsen
   Nicoline

   Svar
   1. mitkrearum Forfatter

    Kære Nicoline ♥
    Tusind mange tak for dine skønne ord. Glæder mig til at kunne fortælle mere… OG SKØNT at du vil hækle med :)
    Kærlig hilsen Susanne

    Svar
 1. Christina Hansen

  Jeg blev så rørt, at jeg måtte vente til idag med at svare. Og alligevel står jeg her med tårer i øjnene.
  Jeg vil gerne foreslå et sted – og tog så mig selv i at blive flov.
  Men det har jeg besluttet at bide i mig. For flov er ikke den følelse, jeg vil have, når jeg tænker på min elskede storebror.
  Jeg vil ærligt fortælle, at jeg for 2 mdr siden mistede ham pga en overdosis. Han var det bedste og smukkeste menneske- uddannet socialpædagog og altid klar til at hjælpe andre. Desværre kunne han ikke hjælpe sig selv, og med kærlighedskvaler, der trak ham ned, endte han i stofmisbrug.
  Han var på afvænning på Alfa – Fredensborg et par gange, hvor de hjalp og behandlede ham helt ufatteligt godt.
  Han kom glad og optimistisk hjem midt i januar, men overlevede ikke, da trangen blev for stærk. Han blev 49 år!
  Til hans bisættelse var vi kun ganske lidt famile, men kapellet var fyldt til bristepunktet af venner, bekendte og behandlere – alle fra Alfa Fredensborg – tidligere og nuværende. Noget som min mor og jeg aldrig vil glemme.
  Det er så her jeg foreslår Alfa – Fredensborg til dit fuldstændig fantastiske strikke projekt. Jeg er selv nybegynder, men ville elske at få lov til at deltage på et eller andet plan. Selvfølgelig lige gyldigt hvor.
  Det var min ærlige “lille” historie,
  hilsen Christina.

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Christina
   TUSIND TAK fordi du deler denne sårbare, elskværdige og utrolig stærke historie med mig. Hvor er du sej! Tillykke med at du turde! ♥ ♥ ♥
   Og nej, der er intet at være flov over. Lyder som om din kære bror var fantastisk, på trods af alt det, han havde at kæmpe med.
   Hvor rørende en historie om hans bisættelse og Alfa Fredensborg, et sted jeg ikke kender, men som er en oplagt idé at gøre en forskel for, når de i høj grad gør en forskel for så mange…
   Jeg kan kun strikke ret og vrang. Hele min regnbue er retstrikning – det kan du lære på fem minutter, så glæd dig til din nye hobby :)
   Jeg er virkelig dybt rørt og taknemmelig over, at du deler din og din brors historie med mig. Jeg tror ikke på tabuer og det at lægge låg på. Jeg tror på dialog, åbenhed og ærlighed, så tror jeg vi kommer længst her i livet.
   Vil lade dit forslag stå her i cyberspace i en uges tid, hvorefter jeg på en eller anden vis vurderer de indkomne forslag. Dette er et fælles projekt, ikke mit projekt, så hvem ved, om det måske kan lade sig gøre at gøre en forskel for alle hen over dette eller næste år. Jeg lavede det store yarnbombingprojekt sidste år på Læsø, det tog kun tre uger fra idé til færdigbombet ø, så hvem ved, hvor mange mennesker vi kan gøre glade – igen og igen og…
   Knus, kærlighed og taknemmelighed fra Susanne ♥

   Svar
 2. Pernille

  Kære Susanne!
  Jeg prøver lige igen, ved ikke lige hvad der skete med det første svar jeg skrev, men det var også i nat jeg skrev :-O

  Det er en fantastisk ide og jeg har tænkt en del på hvor og hvem det kunne glæde. Jeg tænker lidt på et julemærkehjem. Lad os evt yarnbombe en rute på X antal km som børnene kan gå eller løbe under deres ophold. Evt med hæklede tal på træerne så de kan se hvor langt de har gået eller løbet. Måske kan der være små opgaver undervejs…ideen kan udvikles ;-) At røre sig skal være sjovt og især for børn – børn elsker når det “normale” bliver anderledes og mere spændende og sjovt. Jeg kan lige se det for mig; og måske ruten kan inspirerer andre til at komme ud at gå sig en tur ;-)

  Jeg vil super gerne være med, jeg er så inspireret af din kreativitet og dit drive – det er på alle måder beundringsværdigt.

  Kærligst Pernille (pernillesmile) :-)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kæreste Pernille ♥
   Super SKØN og dejlig idé, som bestemt kan videreudvikles. Og måske det kan gøres mere end et sted, tænker der må være mange julemærkehjem fordelt landet over… Jeg kan bestemt også se det for mig!!!!!
   Tusind tak for dine dejlige ord, glæder mig helt vildt til at møde dig IRL. Ved du har foreslået juni/juli – skal lige lande i mit nye job og i det hele taget finde ud af, hvornår jeg skal holde sommerferie, før jeg er i stand til at sætte kryds i min kalender :)
   Knus, kys og kærlighed fra Susanne

   Svar
 3. Mette

  Kære Susanne
  En pragtfuld ide og jeg er sikker på på at lige meget hvor og hvilket sted vil det bringe glæde. Jeg vil med stor glæde gerne strikke eller hækle en lap eller 3 og give en hånd med når stedet er valgt.
  Kram Mette

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Skøøøøøøønt Mette. Glæder mig! Og sikke flotte, farverige lapper, du allerede har vist på Instagram ♥
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 4. Pingback: MOODBOARD #119: 3… 2… 1… Garnbombning ¦ Ready for yarnbombing | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply