MOODBOARD #105:
Strikker min helt egen regnbue ¦ Knitting my own rainbow

365 moodboards i 2014. Moodboard #105: Strikker min helt egen regnbue. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

Jeg er startet op i dag med endnu engang at strikke min helt egen regnbue.

Sidste sommer blev jeg forelsket i alle regnbuens farver – og jeg strikkede den gladeste regnbue under sommerens ophold på Læsø. En regnbue, som blev brugt til at pakke et træ ind i på Højgården hos billedkunstner og pibemager Anne Julie på Læsø.

Yarnbombing igen igen

I år kommer turen så til min egen have. Den må også have sin helt egen regnbue. Jeg bliver vildt glad i låget af at se på yarnbombede ting, så i dag gik jeg på jagt i mine garnnøgler og fandt alle regnbuens farver frem…

365 moodboards i 2014. Moodboard #105: Strikker min helt egen regnbue. Fotocollage. Fotograf: Susanne Randers

[De øverste to billeder – og moodboardet – af alt mit skønne, farverige garn er taget i dag, mens de nederste to er regnbuen fra sidste sommer på Læsø… Alle billeder er fra Instagram]

Hvilken farve i regnbuen er du?

Jeg er ligesom sidste år startet med de pink og rødlige farver. Så kommer orange, gul, grøn, turkis, blå, lilla og violet…

Glæder mig til at se regnbuen tage form. Skal nok poste billeder af den færdige regnbue…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #105: Knitting my own rainbow. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Knitting my own rainbow

I started today with knitting yet another rainbow.

Last summer I felt in love with all the colors of the rainbow – and I knitted the happiest rainbow during my summer residence on a Danish island, Læsø. A rainbow that was used to wrap around a tree in the garden of the artist and pipemaker Anne Julie on Læsø.

Yarnbombing again again

This year, I will be yarnbombing my own garden with a rainbow, because it makes me so happy just to look at it. Yarnbombing always makes me smile… So today I went looking in my yarns and picked out all the colors of the rainbow…

365 mood boards in 2014. Mood board #105: Knitting my own rainbow. Photo collage. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

[The two images on top – and the mood board – of all my beautiful, colorful yarn are taken today, while the bottom two pictures of the rainbow are from last summer on Læsø…]

All the colors in the rainbow

Like last year, I’ve started up with the the pink and red colors. Then comes orange, yellow, green, turquoise, blue, purple and violet…

Looking forward to see the rainbow take shape. Gonna post pictures of the finished rainbow…

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply