Mit nye kreative legetøj – og SMASHBOOK kit direkte fra USA

SMASHBOOK journal gift set "So Stinking Cute!" netop hjembragt fra USA. Fotograf: Susanne Randers

I torsdags var jeg så heldig at have fødselsdag – derfor har bare omfavnet nuet og ikke blogget lige så aktivt i sidste uge, som jeg plejer…

Til gengæld har jeg nydt at blive forkælet af min dejlige kæreste og familie – jeg ELSKER simpelthen at have fødselsdag :)

Dejlige kreative fødselsdagsgaver på gavebordet

Og tænk engang: Min bror og hans familie har lige været 14 dage på ferie i USA – og sørme om de ikke købte et real american SMASHBOOK kit med hjem til mig – som “selvfølgelig” kan købes som standardvare i større supermarkedskæder over there. Ååååååååh altså, hvor er det bare FEDT!!

Jeg kan tydeligt mærke, at min familie bakker op om min kreative mission. Jeg er virkelig blevet betænkt med alverdens FANTASTISKE kreative remedier på det seneste.

SMASHBOOK kit, uglelabels, grafisk papir med neonfarver og maskingtape. Direkte importeret fra USA. Fotograf: Susanne Randers

[SMASHBOOK journal gift set, skønne uglelabels, SMASH TABS, grafisk papir med neonfarver samt bred maskingtape med dots og poststempler. Alt sammen direkte importeret fra USA af min bror. SÅ SEJT!]

“Af med mærket og ind i skabet”, sagde min ældste nevø engang til jul, da han temmelig skuffet åbnede de bløde pakker under juletræet – i håbet om, at der havde været en masse brugbart legetøj i stedet. Den sætning har vi grint af mange gange siden hen…

Alle mine nye, kreative skatte skal i hvert fald ikke gemmes væk – men skal i brug lige om straks.

Glæder mig til at kreere en masse skønne ting i den kommende tid – og hvis vejret fortsætter med regn, rusk og vilde efterårsstorme, så bliver der da også massevis af timer til indendørs kreative sysler :)

Flere kreative gaver: Scrappapir, papirsyl og A2 skæreplade. Fotograf: Susanne Randers

[Flere kreative gaver fra familien: Scrappapir – blandt andet en stor stak med julemønstre, min længe ønskede papirsyl samt en skæreplade i A2 format]

Jeg er såååå glad og taknemmelig for alle de mange kreative gaver ♥

På jagt efter den helt rette syl

Min svigermor havde et kæmpe hyr med at finde en gammeldags syl til mig med træhåndtag – selv i den lokale tømmerhandel vidste ekspedienten ikke helt, hvad en syl var, og hvad den kunne bruges til.

Og da hun så fortalte, at hendes svigerdatter skulle bruge sylen til at udstanse papir med, så synes han vist nok, at jeg var helt bimmelim.

Men den er god nok. Lige om snart skal jeg lave huller i ryggen på min hjemmesyede “Book of Scraps” – så jeg kan binde de tre hæfter sammen på gammeldags bogbinder manér – når jeg altså lige har fundet mig et passende omslag til bogen. Lover at opdatere dig om processen :)

SMASH-træf

I morgen aften skal jeg mødes med Signe fra Nu stopper hesten og SMASHE på Kulturstationen i Vanløse. Det bliver SÅ fedt!

Happy Haloween! [Uhuuuuuuuu]

Kærlig hilsen Susanne

Skriv et svar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

9 tanker om "Mit nye kreative legetøj – og SMASHBOOK kit direkte fra USA"

 1. Majbrit

  Det var da en temmelig indbringene fødselsdag, og tillykke med den.
  Det er ret interessant med den smashbook, det er åbenbart det nye sort. Så jeg er spændt på hvad du får ud af det :)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Majbrit

   TAK – er også super glad for alt mit kreagrej, glææææder mig til at tage det i brug.

   SMASHBOOKING er i hvert fald det nye sort for mig. Det er en moderne form af scrapbooking – uden regler – der så meget mere tiltaler mig ud fra devisen “Vi ta’r hvad vi har, og får det bedste ud af det”.

   Det bliver fedt at kunne klaske alt muligt papir og dimseduthalløj ind i smashbogen med lim eller maskingtape, skrive lidt her og der og have alle tanker og minder samlet ét sted i stedet for i alle mulige skuffer og æsker.

   (Nu er jeg jo sådan en, der ikke kan finde ud af at smide noget som helst ud – og kan finde på at samle en ramponeret billet op fra gaden, bare fordi jeg synes papiret eller skrifttypen er pæn, så deeeet…)

   Tror jeg sidestiller det lidt med en “handmade” version af en blog. En version af den virkelige, fysiske verden, som jeg også holder så meget af :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Signe Bang

  Ihh det er altså så hyggeligt at blive nævnt i et indlæg. Tak for dine mange links.

  Hvor ser det bare lækkert ud det kid. Og jeg kan kun være enig… det er dejligt når familien bakker op om ens projekter. Heldigvis faldt min fødselsdag også efter jeg havde opdaget smashing, så jeg blev også begavet.

  Vi ses i morgen
  <3 Signe

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Signe

   TUSIND TAK for en fantastisk SMASH date i går aftes. Dem må vi ha’ nogle flere af!!!

   Og fantastisk sted, Vanløse Kulturstation – rammerne passede perfekt til vores lille kreative eventyr :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 3. Karina Viki

  Fantastiske gaver du har høstet Susanne – bare skønt når familien bakker op om de drømme og ideer man har – Vi fik ikke snakket så meget sammen i lørdags, men fik helt rislen ved at høre din historie, minder så meget om min egen, blev kontoruddannet lige efter handelseksamen fordi det var det nemmeste – gjorde så godt nok oprør med en pædagoguddannelse, men stadig absolut ikke det rigtige – først nu som 34 årig er jeg på rette vej med ergoterapeut uddannelse og masser af krea hver gang jeg kan finde tiden og familien bakker op i stor stil, helt fantastisk : )

  Glæder mig til at følge med i processen med din bog, har fået så meget lyst til det der smashbooking efter at have set dit ; )

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Karina.

   Tusind tak for din dejlige og personlige kommentar. Jeg har godt nok også været mange omveje omkring, før jeg har fundet ind til det kreative legebarn, der hele tiden har stået på sidelinjen og skreget efter opmærksomhed – som jeg nu endelig er i dialog med :)

   Undrer mig over, hvorfor vi mennesker ikke som det mest naturlige i hele verden, er i stand til at mærke efter, hvad der føles rigtigt, hver gang der skal træffes til- og fravalg. Men jeg lærer hver dag og nyder den rejse, jeg har bevæget mg ud på.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply