365 moodboards i 2014 ¦ 365 moodboards in 2014

365 moodboards in 2014. Uden filter. Fotograf: Susanne Randers

Rigtigt godt nytår!

Håber du er kommet rigtigt godt ind i det nye år – og er klar til at forme år 2014, nøjagtig som du gerne vil have det…

Jeg har øvet mig det seneste års tid på at tiltrække alt det gode i mit liv. Et godt helbred, en masse smukke og spændende oplevelser, en masse dejlige mennesker, kreativt flow, positive tankestrømme, feminine og kreative energier, et liv i balance – ja i det hele taget forsøgt at tiltrække alt det, som føles god for mig – og gøre en masse ting af lyst, direkte fra hjertet… ♥

2013 var året, hvor jeg genfandt min kreativitet

Det har været en VILD rejse, jeg har været på, og jeg er stadig undervejs. Har sat en masse smukke skibe i søen, som sejler i alle mulige retninger og oplever en masse spændende ting og sager.

2013 har været oplysningens år for mig – og størst af alt året, hvor jeg har genfundet min kreativitet.

Den rejse, jeg har været på, under jeg virkelig alle, som måtte døje med kreative blokeringer eller begrænsende overbevisninger, som står i vejen for at kunne åbne op for ens fulde potentiale.

Min største redningskvinde hedder Julia Cameron – men du må mærke efter i dig selv, hvad du lige netop måtte have brug for…

365 moodboards banker på døren i 2014

Jeg har haft den smukkeste 1. januar 2014. Vågnet op hos gode venner, spist dejlig brunch og lånt en stor stak gamle magasiner af min veninde, så jeg kunne lægge mig et moodboard for 2014 – eller i hvert fald for mit nye projekt “365 moodboards”.

For jeg har tænkt mig at vise 365 forskellige moodboards her på bloggen i 2014 – det bliver SÅ vildt!!

Hvad et moodboard betyder for mig, har jeg tænkt mig at skrive meget mere om i morgen…

Blogging på dansk og engelsk fra nu af

Og lige så vildt er det også, at jeg har truffet beslutningen om også at begynde at blogge på engelsk.

Dels har jeg engelsk familie, og dels kan jeg se via Instagram, hvor hurtigt jeg er kommet til at netværke med ligesindede hele verden over, og jeg har lyst til også at invitere dem med ind i mine tanker og drømme, og ikke kun mit visuelle univers.

Så fremover vil du også støde på engelsk her på bloggen. Jeg er ikke sikker på, at jeg helt har fundet formen endnu, men vil forsøge mig frem.

Har i den grad udfordret mig selv her på starten på et nyt og smukt år. Og jeg er sikker på, at det bliver et vidunderligt, fantastisk år!

Er du klar til 2014?

Har du en halv time til rådighed, vil jeg anbefale dig at sætte dig ned med pen og papir og skrive en TA-DAH-liste over alt det smukke, du har oplevet i 2013, alle de gode oplevelser og mennesker, du bringer med ind i det nye år.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English:

365 moodboards in 2014. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

[“365 moodboards in 2014”. Instagram filter Valencia]

Happy New Year!

This is my very first blog post in English. I wanna welcome you as a new reader to my creative blog ♥

Hope you had a wonderful New Years Eve and are ready to form the year 2014 exactly as you want it to be…

I’ve been practicing the past year to attract all the good things in my life. A good health, a lot of beautiful and exciting experiences, a lot of lovely people, creative flow, positive stream of consciousness, feminine and creative energies, a life in balance – I have really tried to attract everything that feels good to me – and to do a lot of things of pure desire, straight from the heart…

2013 was the year when I rediscovered my creativity

I have been on such a fantastic personal, spiritual and creative journey this past year – and I am still traveling.

2013 has been a year of enlightenment for me – and most of all, the year when I rediscovered my creativity.

My savior was the American writer Julia Cameron and her beautiful book “The Artist’s Way” with a 12 weeks creativity course for everyone to follow.

365 mood boards in 2014

I have had the most beautiful 1 January 2014. Awakening with good friends, eating delicious brunch and borrowed a large stack of old magazines of my friend, so I could make a mood board for 2014 – or at least for my new project “365 mood boards”.

In 2014 I’m going to show 365 different mood boards on this blog – it’s gonna be SO awesome!!

What a moodboard means to me, I’m going to write more about tomorrow…

Blogging in both Danish and English from now on

And along with my decision to show 365 mood boards I have also decided to start blogging in English. Firstly because I have English family, and secondly, Instagram has taugth me how quickly it is to network with peers all over the world…

And I would so much like to invite YOU into my thoughts and dreams, and not just my visual universe.

So in future you will see both Danish and English text on this blog. I’m not sure how it will look like, but I will try my way.

I have really challenged myself in the beginning of this new and beautiful year. And I am sure that it will be a wonderful and awesome year!

Are you ready for 2014?

Have you got half an hour, I recommend you sit down with pen and paper and write a TA-DAH-list of all the beautiful things you have experienced in 2013, all the good experiences and the lovely people and memories you bring into in the new year.

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

4 tanker om "365 moodboards i 2014 ¦ 365 moodboards in 2014"

 1. Ravogkrat

  Halløjsa Sus…jeg har aldrig prøvet det der moodboard (humørbræt ??), men flot ser det ud. Bliver spændende at se hvordan du griber det an…måske lige frem med noget video :-) sov godt knus

  Svar
 2. mitkrearum Forfatter

  Hej Gitte
  Jeg har brugt det en del til kreativ inspiration. Dels har jeg en mega inspirationsvæg i mit krearum, og dels har jeg altid lavet stakkevis af udriv fra diverse magasiner, som jeg har kategoriseret og bl.a. lavet collager og dreamboards med – men 365 af en slags er sin sag. Glæder mig også til at se, hvordan jeg griber det an, smiler :)
  Stemningsboard, opslagstavle, inspirationsboard, inspirationsvæg, collager, Pinterest, udvælgning af farveskalaer til grafiske opgaver… Jeg tror mange bruger det ubevidst uden at sætte navn på i alskens kreative processer :)
  Og video…. Det vil jeg da bestemt overveje. Tak for input og inspiration ♥
  Kærlig hilsen Susanne

  Svar
 3. Susanne Gyring Pedersen

  Kære Susanne
  Først godt nytår til dig. Kan se, at du er kommet godt og kreativt ind i det nye år :-)
  Får sjældent skrevet til dine indlæg, men ser dem for det meste – både her og de andre sociale steder :-)
  Vil bare lige sige, at jeg håber du finder det du søger i året vi lige er gået ind i. Jeg er sikker på, at det helt rigtige job til dig findes derude, men vigtigt af alt er, at du selv er sikke på at det er der, og at det vil finde dig. Og det kan jeg godt forstå – for du er intelligent, systematisk, grundig, hittepåsom, åben, modig, nysgerrig, imødekommende, interesseret, kreativ og fuld af gå på mod og så meget mere…. så selvfølgelig vil det rette job finde dig.
  Det har været spændende at følge dig i året der er gået, og jeg vil se frem til en masse sikkert smukke mood boards her i det nye år.
  Ønsker dig alt det bedste her i 2014 – fra Sus
  PS. Så flot at du har fået ny livsstil og tabt dig så meget – super sejt gået!

  Svar
 4. mitkrearum Forfatter

  Kære Sus
  Åååååååååh, sikke en SMUK kommentar. Bliver helt rørt.
  Vi har kendt hinanden næsten hele livet – du kender til stort set alle mine tanker og drømme – og du vover at udfordre mig og mine meninger og planer, når vi ses…
  Og at få så meget ros og positiv anerkendelse i en enkelt kommentar, det er da heeeeelt vildt! TAK TAK TAK ♥
  Jeg håber også, at jeg finder det helt rette sted, hvor jeg kan bidrage med den, jeg er og gøre det, jeg synes er allermest fantastisk i hele verden, nemlig at være kreativ og opleve flow. Jeg har tillid til, at alt bliver lige som det skal være og i det tempo, det skal være – og at alle de døre, som skal åbne sig for mig, åbner sig undervejs på den rejse, jeg har bevæget mig ud på.
  Jeg har ikke bare en drøm, men rigtig mange at tage ned fra hylderne, men størst af alt er drømmen om at leve kreativt – og den har jeg tænkt mig at indfri til fulde her i 2014.
  Og tak for rosen mht. alle mine livsstilsændringer og nye vaner. Det har været fantastisk, dejligt, skønt og udfordrende, og så absolut det hele værd.
  Knus og kærlighed fra Sus

  Svar

Leave a Reply