Knald på farverne – og gang i spraydåserne

Skønt med maling på fingrene - og 15x15 lærreder i alle regnbuens farver. Fotograf: Susanne Randers

Yihaaaaaaa – så har jeg maling på fingrene igen!

Meeeen…. Skal det være intuitivt eller planlagt?

Har ikke blogget et par dage. Har været i tænkeboks…

Har gået lidt i cirkler her på Kunsthøjskolen i Holbæk med ordene summende i hovedet :“Intuitivt eller planlagt?”

Jeg er umiddelbart vant til at arbejde meget intuitivt…

Mens jeg står med malingen og spraydåserne, former motiverne sig foran mig, langsomt eller hurtigt. Oftest uden skitser – bare mig, malingen, spraydåserne, penslerne, lærrederne – og så sker der det, der sker…

Serigrafi er meget mere planlagt – man har umiddelbart en idé som udgangspunkt, og så bygger man det færdige billede op i et eller flere tryk.

Kunsthøjskolen i Holbæk - i dag var der dømt spraylounge i siloen. Fotograf: Susanne Randers

[Skønt sceneri på Kunsthøjskolen i Holbæk lige uden for det serigrafiske værksted – med gamle siloer i baggrunden og fed campingvogn pakket ind i kunstgræs i forgrunden]

Spraylounge i de gamle siloer…

I dag tog jeg en timeout fra tænkningen – og har haft gang i spraydåserne nogle timer, og bare hygget mig med at spraye intuitivt. Årh, det var dejligt!!

Jeg sprayer gennem stencils, hæklede mellemstykker, blonder, køkkengrej og alt muligt andet med et fedt hulmønster…

Kunsthøjskolen i Holbæk. Min midlertidige spraylounge i siloen fyldt med stencils og spraydåser. Fotograf: Susanne Randers

Jeg sprayer gennem eksempelvis hæklede mellemstykker. Har gang i en masse 15x15 lærreder. Fotograf: Susanne Randers

Kunsthøjskolen i Holbæk. Spraylounge i siloen på 15x15 lærreder. Fotograf: Susanne Randers

[Inspireret af Arttiles.dk og en masse lækre stencils har jeg lagt første hånd på en række 15×15 lærreder. Klar til næste lag, når spraymalingen er tør. Mixed media med akryl og spraymaling på lærred]

Hvad med dig?

Arbejder du intuitivt, eller har du en skitse?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Knald på farverne – og gang i spraydåserne"

 1. Mette

  Ej hold nu op hvor er det FEDT det du laver, jeg bliver monster inspireret af den ide!!!! Får lyst til at starte bilen med det samme og ile til Søstrene Grene i Næstved…….. Ih altså :-) det er endnu engang skønt at kreativitet og flow kan smitte igennem skærmen, TAK Susanne

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Og TAK til dig Mette – hvor bliver jeg bare glad, hvis min energi kan smitte og måske inspirere andre :-)
   Jeg havde den vildeste fest i min private “spray lounge” i de gamle siloer, og selvom jeg arbejde på højtryk på kaklerne, blev de ikke færdige i løbet af højskoleopholdet, men jeg glæder mig VILDT til at arbejde videre med dem! Bare at se regnbuestakken stå her på bordet ved min side er ren lykke!
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply