Hovsa… Så gjorde jeg det igen!

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

12 uger er gået… 12 uger i mit selvvalgte kreativitetskursus… Og sørme om jeg ikke har formået igen igen at stoppe halvvejs med læsningen af Julia Camerons “Kunsten at være kreativ”

Det er virkelig aldrig lykkes mig at læse bogen færdig og lave alle opgaverne… Jeg tænker, at der er en dybere mening med det. Jeg tænker, at jeg for nuværende ikke har brug for de sidste sider…

Så min Julia Cameron rejse afslutter foreløbigt i dag… Det har været en helt igennem FANTASTISK og VIDUNDERLIG rejse.

En kreativ rejse, jeg kun kan anbefale alle andre at starte på, hvis du lider af kreative blokader eller angst for at bevæge dig ud i kreativiteten…

Jeg har suget til mig af Julia Camerons visdom – og jeg har nydt at have en hjælpende, kreativ ildsjæl ved min side, som på forunderlig vis hele tiden har haft indsigt i min kreative proces, min personlige udvikling.

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

[Mit personlige dreamboard. En collage jeg har lavet for to år siden som led i et fantastisk koordinatorkursus. Dreamboardet hænger på døren ind til mit krearum, så jeg hver dag bliver visuel bevidst om, hvad det er for en rejse, jeg er på, med min mission om at leve kreativt]

Jeg er kreativ!

Det er i hvert fald gået op for mig under denne rejse. Og hvad jeg helt konkret skal bruge min kreativitet til, er endnu uvist, men det har heller ikke været det væsentlige for min rejse.

Min kreative rejse har jeg set som en proces, og ikke et mål i sig selv.

Jeg har hele tiden haft et ønske om at leve kreativt – og det ønske er indfriet til fulde!

Jeg har bevidst levet 8 måneder i nuet og suget alverdens visdom til mig, læst en masse bøger og mødt de mest fantastiske kreative, innovative, inspirerende og medfølende væsner på min vej. Og alt har været meningen, det er jeg overbevist om!

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

[Udsnit af mit personlige dreamboard. En drøm, som jeg først nu er ved at føre ud i livet. Drømmen har levet længe. Nu er jeg klar til at tage springet]

Intet sker tilfældigt!

I dag, søndag 24. november markerer afslutningen på mit 12 ugers selvvalgte kreativitetskursus i Julia Camerons bog “Kunsten at være kreativ”. Den proces, jeg har været igennem er uvurderlig. Den indsigt, jeg har fået, vil jeg have med mig resten af livet.

Jeg vil snarest muligt, som jeg gjorde ved afslutningen af mit første 12 ugers kreativitetskursus, hvor jeg havde læst bogen “Kreativitet“, kigge mine blogindlæg igennem og udvælge dem, der har betydet mest for mig på min rejse…

Og så vil jeg gå i dybden og arbejde med alle de mange indsigter, jeg har fået undervejs – både i forårets første 12 ugers kreativitetskursus og i det seneste 12 ugers kursus.

Og selvom dagen i dag “blot” er en dato for mange, så har datoen 24. november 2013 stået som en vigtig milepæl for mig og min egen personlige udvikling.

En ny rejse venter forude

Dagen i dag er markeringen af den foreløbige afslutning på min indre rejse – og samtidig markeringen af, at nu starter en ny rejse. En ny rejse, hvor jeg især også skal begynde at se fremad, og ikke længere kun leve i nuet.

Nu er det nu, at jeg skal bruge alle mine indsigter på at handle, tiltrække og skabe præcis den fremtid, jeg virkelig ønsker og brænder for, og som jeg ved, vil gøre en stor positiv forskel både for mig, men også for en masse andre skønne, dejlige mennesker, som jeg endnu ikke har mødt.

Tak for rejsen indtil nu – jeg er SÅ KLAR til at tiltrække alt det nye, som venter på mig…

Kærlig hilsen Susanne

PS. Vil du være en del af min netop påbegyndte nye kreative rejse? Nemlig min nystartede kreaklub hver onsdag aften i Køge? Så læs mere her…

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply