MOODBOARD #31:
Inspirerende AOH håndarbejdsmesse med skøn origami workshop ¦ Inspiring creative fair with lovely origami workshop

365 moodboards i 2014. Moodboard #31: Inspirerende AOH håndarbejdsmesse med skøn origami workshop. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

Checkede ind i Rødovrehallen for en dag for at blive inspireret og mødes med ligesindede.

Havde spurgt via Instagram i går aftes, om nogen havde lyst til at mødes til kaffe kl. 14 – og vi var tre der mødtes, så det var super skønt!!

Har aldrig været til Alt om Håndarbejde Messen før – og jeg er ikke sikker på, at jeg bare MÅ afsted igen næste gang… Da kun hvis “blogosfæren” er mindst lige så hyggelig – og måske dobbelt så stor, som den var i dag.

Kanon blogosfære – men generelt alt for meget “mormor”

Må nok sige, at de aktiviteter, der var linet op omkring bloggerne, var dem, der appellerede mest til mig. Ellers var en stor del af messen meget “mormor”, strik og patchwork, på den knapt så moderne måde. (Undskyld hvis jeg fornærmer nogen).

Karenmarie.nu og en flok strikkeres stand lige ved café og workshop området var jeg også helt pjattet med. Og så Garn-itures stand. Super inspirerende og tonsvis af eye candy!!!

365 moodboards i 2014. Moodboard #31: MyMinMy og Krittewitt afholdt origami workshop i blogosfæren. Fotograf: Susanne Randers

[Camilla fra MyMinMy i færd med at folde små diamanter i lækker neonpink til origami workshop i blogosfæren til dagens Alt om Håndarbejde Messe i Rødovrehallen]

Origami papirfoldning workshop

I blogosfæren var der to super seje origami folde workshops arrangeret af My:MinMy og Anne Krittewitt – og jeg lærte i dag at folde den lækreste neonpink sommerfugl og nogle fine diamanter.

Du kan se det samlede bloggerprogram her hos My:MinMy – der er super mange workshops i weekendens løb!

Hvis du tager til Rødovre i løbet af weekenden, så læg gerne en kommentar her og fortæl om dine oplevelser.

En travl og fantastisk inspirerende weekend venter forude

I morgen er jeg i Herning hele dagen til Formland UP/GRADED Messe. Det bliver SÅ fedt!!!

Er sikker på, jeg kommer til at spamme dig med billeder på Instagram i morgen…

På søndag kårer jeg vinderen af min Flow Book for Paper Lovers give away – og fristen for at deltage er netop lige overskredet… ;)

Rigtig god weekend!

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #31: Inspiring creative fair with lovely origami workshop. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Inspiring creative fair with lovely origami workshop

Have spent the day at a creative fair in Copenhagen. I wanted to be inspired and meet like-minded people.

Had asked via Instagram last night, if anyone wanted to meet for coffee and chat – and we were three who met, and it was super cool!!

I have never been to such a crafts fair before – and after today’s impressions I’m having mixed feelings about if I will go the next time it takes place…

Amazing “blogosphere” area – but generally too much “grandmother”

All the activities lined up around the bloggers were those that appealed most to me. Otherwise, a big part of the fair was kinda “grandmother”, with knitting and patchwork in the not-so-modern way. (Sorry if I offend anyone).

Karenmarie.nu and a bunch of knitters area next to the café was also amazing. And also “Garn-iture”. Super inspiring and lots of eye candy!

365 mood boards in 2014. Mood board #31: My:MinMy is folding origami on todays workshop. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

[My:MinMy while folding neon pink origami diamonds on todays workshop]

Origami paper folding workshop

In the blogosphere, there were two super cool origami folding workshops organized by My:MinMy and Anne Krittewitt – and today I learned to fold the hottest neon pink butterfly and some fine diamonds.

You can see the total blogger program here at the My:MinMy’s blog – there are lots of workshops during the weekend!

A busy and incredibly inspiring weekend ahead

Tomorrow I am in Herning all day Formland UP/Graded Fair. It’s gonna be SO fantastic!

I’m sure you can follow my day i Herning on Instagram

On Sunday I will announce the winner for my Flow Book of Paper Lovers give away – and the deadline to participate has just like exceeded… ;)

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

4 tanker om "MOODBOARD #31:
Inspirerende AOH håndarbejdsmesse med skøn origami workshop ¦ Inspiring creative fair with lovely origami workshop
"

  1. Helena

    Det lyder som en vildt dejlig weekend, du har i vente. Selv ville jeg gerne have været i Herning, men når man ik har bil, så er det jo lidt besværligt.
    Håber du får en fantastisk weekend.

    Svar
  2. Mette Jørgensen

    Nu er jeg mormor, men kan alligevel identificere mig med din anmeldelse af messen, som jeg også var på for første gang i år. På trods af dette, synes jeg at det er så positivt at se at der er så mange mennesker, der har lyst til at lade sig inspirere af dette univers. Det skal der bakkes op om, og meget gerne med fornyelse og appel til yngre generationer :-)

    Svar
    1. mitkrearum Forfatter

      Hej Mette
      Jeg nød jo også at blive inspireret – og faktisk har jeg tænkt over, at “mormor” er et forkert begreb, men kan ikke lige finde det andet og mere rigtige ord. For min egen mormor var top sej og mega kreativ på den ultra fede måde!!!
      Det jeg tror jeg vil sige er, at der ikke var super meget fornyelse over det. Jeg havde håbet på at se en masse nyheder ud over tunesisk hækling, som så absolut er det nye sort…
      Og lur mig om jeg ikke også selv dukker op igen til næste år ;)
      Kærlig hilsen Susanne

      Svar

Leave a Reply