The Secret: Loven om tiltrækning

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

”Spring, og nettet vil folde sig ud…”

Jeg har i dag taget hul på min tredje kursusuge med Julia Camerons bog ”Kreativitet”.

Ugen handler om at føle, at man er herre over sit eget liv.

Meget dybe refleksioner fra Julia Camerons hånd om Gud og synkronitet. Om Gud som en almægtig og alvidende kraft. Om bønner, som bliver til virkelighed. Om kunstneriske gennembrud som tusindvis af usynlige hjælpende hænder. Om døre der automatisk åbnes, når man først begynder at tage små skridt i retningen af drømmen.

The Secret

Smukke og for mig sande ord, som jeg forbinder med ”The Secret”: Loven om tiltrækning.

Julia Cameron citerer Goethe. Det kan vist ikke skrives flottere:

Forsynets vilje til at hjælpe os i vores anstrengelser:

Indtil man forpligter sig, føler man en tøven, har mulighed for at trække sig, kommer ingen vegne. Når det drejer sig om initiativ (eller skaben), er der kun én grundlæggende sandhed, og hvis man ikke tager den alvorligt, falder mange ideer og udmærkede planer til jorden: nemlig at det øjeblik, man endegyldigt forpligter sig, så går forsynet også i aktion.

Der sker alt muligt, som hjælper én, og som ellers aldrig ville være sket. En hel stribe af begivenheder kan tilskrives den beslutning, og der sker alle mulige tildragelser og møder, og man får så meget støtte, man slet ikke havde forestillet sig. Ligegyldigt hvad man tror, man er i stand til eller mener, man kan gøre, så skal man blot gå i gang. Handling bringer magi, gunst og kraft med sig.”

Citeret efter Goethe. Statsmand, lærd, kunstner, verdensmand.

Uddrag fra Julia Camerons bog ”Kreativitet”

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

[Udsnit af mit personlige dreamboard. En collage jeg har lavet for to år siden som led i et fantastisk koordinatorkursus. Dreamboardet hænger på døren ind til mit krearum. En drøm, som jeg først nu er ved at føre ud i livet. Drømmen har levet længe. Nu tør jeg endelig være tro mod mig selv]

Jeg tror på loven om tiltrækning

Wauw altså… Så smukt. Jeg har prøvet det flere gange i mit liv.

Når jeg har fokuseret al min energi i én retning, bedt til, at lige præcis det, jeg ønskede, ville ske for mig – så er det sket, at det er sket.

Har jeg tvivlet, fortrudt, tøvet, været bange eller skræmt for udviklingen – er det ikke sket.

Når jeg har følt og smagt og visualiseret min drøm – været der med alle mine sanser. Forestillet mig, hvordan det vil føles at have opnået drømmen, så har jeg set universets energier ændre sig (for mig) og utallige ønskelige begivenheder har manifesteret sig som perler på en snor. Begivenheder, som alle har hjulpet mig i den retning, jeg inderst inde gerne ville i retning af.

Udsnit af collage. Mit personlige dreamboard. Fotograf: Susanne Randers

[Udsnit af mit personlige dreamboard. Jeg har nu endelig taget de første skridt i retningen af at udleve min drøm om at leve kreativt. En drøm der har levet længe…]

Det er min mission at leve kreativt

Denne blog er (en del af) min forpligtelse på et nyt liv. Et kreativt liv, hvor jeg lytter til mine inderste drømme og håb. Lytter til mit indre kreative legebarn, som vil ud og bidrage til verden.

Jeg har drømt om det længe – men først nu tør jeg tage springet: Jeg vil leve kreativt.

”Spring, og nettet vil folde sig ud.”
Goethes grundsætning, citeret af Julia Cameron

Kender du ikke til ”The Secret”, vil jeg anbefale dig at starte med at se denne film.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

En tanke om "The Secret: Loven om tiltrækning"

  1. Pingback: MOODBOARD #82: Spring, og nettet vil folde sig ud… ¦ Leap and the net will appear | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply