Påskehygge og refleksioner om ugen der snart er gået

Påskegren med påskepynt og perleplader i køkkenet. Fotograf: Susanne Randers

Den anden uge i mit selvvalgte kreativitetskursus har været mindst lige så fantastisk som den første.

Ugen har haft fokus på min identitet. – Hvem er jeg? Lever jeg det liv, jeg gerne vil? Er der noget, der trænger til at blive justeret? Hvem tilbringer jeg min tid sammen med? Hvem løfter mig og min kreativitet op – og hvem spænder ben for mig?

Og jo: Jeg spænder i høj grad ben for mig selv – det har jeg da erfaret…

Påskegren med påskepynt og perleplader i køkkenet. Fotograf: Susanne Randers

[Påskegren med påskepynt og perleplader i køkkenet]

Mit kreative legebarn skal næres

Egne benspænd er eksempelvis, at afsatte tider i kalenderen til kreatid bliver erstattet med noget udefrakommende. Alle andre synes pludselig mere vigtige end mig selv. – Jeg glemmer at mærke efter, hvad jeg virkelig vil. Jeg glemmer måske at sige fra.

Jeg elsker at være sammen med andre mennesker, jeg fyldes op med energi i samværet med andre – jeg er mega udadvendt og henter meget af min energi fra omverdenen. Og jeg elsker spontanitet!

Men det skal ikke undskylde, at jeg glemmer min egen kreativitet i min hverdag. Det skal ikke hindre mig i at leve kreativt. Der er masser af vågne timer, hvor jeg kan afsætte tid til MIG. Tid til min indre kunstner. Tid til at lave de ting, som gør mig aller mest glad.

Jeg er efterhånden blevet bevidst om, at mit kreative legebarn også skal have næring.

I morges blev der eksempelvis perlepladehygget – og påskegrenen i køkkenet blev fyldt op med skønne smile- og farvespots.

Påskegren med påskepynt og perleplader i køkkenet. Fotograf: Susanne Randers

[Grenen fra vores have hænger i køkkenet året rundt, så jeg kan fylde på med årstidens krearier. Den er ophængt med gennemsigtig nylon fiskesnøre, og det sker, at grenen er helt tom for pynt – så minder den om en rekvisit fra Hogwards og Harry Potters magiske univers…]

De næste par dage står i familiens tegn. Se, det er hygge!!!

Hav en fantastisk påske derude – og nyd det smukke påskevejr!

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply