Juni måned er afslutningens tid

Julia Camerons bøger "Kreativitet" og "Kunsten at være kreativ" - taget i mit krearum. Fotograf: Susanne Randers

Indrømmet: Jeg har ikke læst i Julia Camerons bog “Kreativitet” i denne uge – ikke en linje…

Jeg er ved at afslutte en masse ting. Gøre klar til fem uger on the fly. Fem uger som givetvis vil forandre mig for evigt.

Først tre uger på Læsø og så to uger på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Min personlige dannelsesrejse

Rejsen til Læsø er næste skridt i min personlige dannelsesrejse.

“Juni måned er afslutningens tid”, sagde min yogainstruktør Evy Sampson forleden til yoga. Hun havde fået budskabet fra en clairvoyant veninde.

Ifølge Væksthøjskolen var april måned forandringens og fornyelsens tid, så nu er alle de nye positive, kærlige energier åbenbart ved at stabilisere sig…

Jeg imødeser afslutningen på al vores forvirring, så vi igen kan begynde at vækste. Og jeg har tillid til, at alt bliver godt.

I dag pakker jeg min rygsæk og rydder op i en masse – i morgen er jeg klar til nye eventyr… Og selvfølgelig skal Julia Camerons bog med på rejsen.

På stroppetur i Grib Skov. Fotograf: Claus Preis

[På stroppetur i Grib Skov. Min rygsæk er igen ved at blive pakket – klar til nye eventyr]

Blogging fra Læsø de næste tre uger

Mine blogindlæg vil givetvis forandre sig de næste tre uger. Så er du forberedt… :o)

Jeg skal blogge fra Læsø – og mens jeg skriver nu, aner jeg ikke, hvad der egentlig skal ske på Læsø.

Jeg ved blot, at det bliver tre ugers “ferie” med masser af udfordringer, et møde med masser af spændende mennesker og et stressfrit liv i harmoni med naturen.

Og nå ja… Så er DR, Lise Rønne og Michelle Hviid med, men det er ikke den primære årsag til, at jeg har meldt mig til eksperimentet. Derimod så brænder jeg for at gøre en forskel.

Glæder mig til at tjekke ind på Læsø i tre uger – og afslutte min første kreative rejse med Julia Camerons bog i bagagen.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Juni måned er afslutningens tid"

 1. Dorte Hansen

  Kære Susanne
  Har lige haft besøg af Lone Just, der fortalte om dit dejlige liv og din blog. Hvor er det dejligt og inspirerede læsning. Du forfølger dine drømme – det kan vi andre lære meget af. Læsø lyder bare helt vildt spændende. Jeg er sikker på, at du kan bidrage med rigtig meget.
  Hilsen Dorte (din tidligere kollega fra DGU)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Dorte
   Mange tak for din søde kommentar. Jeg stortrives her i mit krearum – og alt hvad der sker her på Læsø er at leve som i en drøm.
   Jeg kniber mig dagligt i armen, og den er god nok: Jeg er her…! Lever livet fuldt ud. “Du kan ikke få et bedre liv, end du har fantasi til”, sagde Dorthe Walbum til mig for nylig – og jeg øver mig i at have fantasi til hvad som helst, bare det er godt og lækkert og med den fedeste energi.
   Håber også, at du har det dejligt ♥
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply