Jeg brænder for at gøre en forskel!

Mit kontor i Folkekirkens Nødhjælp. Fotograf: Susanne Randers

Jeg har altid brændt for at gøre en forskel!

… Som i altid. Jeg har dog først for nyligt indset, at jeg skal og må gøre en forskel for mig selv, før jeg er i stand til gøre en forskel for andre.

Jeg elsker at hjælpe andre. Elsker at stille mig til rådighed. Elsker at bidrage. Elsker at se min omverden trives og have det godt.

I efteråret 2012 glemte jeg dog helt mig selv, for at andre skulle have det godt. Søde kollegaer gjorde mig opmærksom på det over længere tid, men jeg lyttede ikke og valgte at komme med en masse bortforklaringer, indtil jeg en dag nærmest kollapsede. Al min energi var opbrugt. Jeg var helt flad. Nærmest udbrændt.

De sidste 3-4 måneder har været det vildeste wake up call for mig. Et wake up call med fokus på, hvad jeg bruger min tid på, hvad jeg får min energi af, samt hvilke ønsker og drømme jeg har for livet…

Den indsigt, jeg især fik, var, at jeg lever alt for langt fra mit sande jeg. Jeg ønsker at leve kreativt! Jeg elsker kreative processer. Jeg elsker at skabe. Jeg elsker udvikling. Jeg elsker forandring.

Det er min mission at leve kreativt!

Og jeg mærker det med hver en fiber i hele kroppen. Det føles godt. This is rigth.

I dag sagde jeg farvel til mine elskede, kære, søde, rare kollegaer i Folkekirkens Nødhjælp. Fantastiske kollegaer, på en fantastisk arbejdsplads. Det var sejt, rørende og bevægende.

Om nogen gør Folkekirkens Nødhjælp en forskel. En forskel for verdens fattigste.

Jeg vil slutte, hvor jeg startede: Jeg elsker at gøre en forskel for andre – og jeg har nu indset, at jeg skal gøre en forskel for mig selv, før jeg kan hjælpe andre.

Min inspirationsvæg i FKN. Fotograf: Susanne Randers

[Min dejlige inspirationsvæg i Folkekirkens Nødhjælp på 5. sal med udsigt til byens tage. – Nu pakket ned…]

Når én dør lukkes, åbnes en ny…

Jeg glæder mig til at gå igennem nye, spændende døre, efterhånden som jeg finder dem på min vej – ind i kreativiteten, ind i mit kreative jeg. Små bitte skridt, dag for dag, dør for dør…

Tak til verdens sødeste kollegaer. I gør virkelig en forskel!

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

4 tanker om "Jeg brænder for at gøre en forskel!"

 1. Nina

  Skønt at følge med i din udvikling! Er selv i gang med “Kreativitet” og føler virkelig at den rykker i nogle lukkede døre. Morgensiderne er blevet uundværlige for mig nu! Det giver så meget klarhed at skrive alt det ned der falder en ind :)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Nina

   Tusind tak for din kommentarer. At gå i gang med Julia Camerons “Kreativitet” – og blogge om det undervejs, er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet for mig selv.
   Du har ret – der bliver virkelig åbnet døre ind til rum, som længe har været lukket – og som giver så meget mening, når først man tør åbne døren og gå ind i rummet. Det er vildt så mange svar og indsigter jeg har fået om mig selv og mit liv, på så kort tid. Og det er VILDT, at Julia Cameron ved, hvad der foregår inde i en lille kreativ sjæl, som bare har behov for pleje og omsorg.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   TAK Gitte ❤
   Jeg har tillid til, at alt bliver godt på min rejse – og at jeg åbner døre, der fører mig til steder, som føles endnu bedre…
   Kh Susanne

   Svar

Leave a Reply