Jeg har vundet det skønneste broderikit ♥

Jule broderikit og sommerfulgetryk med neonfarver fra Finurlige finesser. Fotograf: Susanne Randers

For en uge siden legede jeg med hos Mette fra Finurlige Finesser.

Jeg skulle give mit bud på, hvordan Mettes og Karen Marie Dehns skønne jule broderikit med en fin engel, trykt af Mette med smukke neonfarver, kunne komme til at se ud…

Jeg bød ind med følgende:

“Hej Mette. Super fin idé. Super skøn engel :)

Jeg er selv totalt broderinovice. Har 100 m korsstingsbroderier i bagagen – og det er så det… Så for mit vedkommende vil det blive total freestyle, hvis jeg får jeres julebroderi kit i hånden…

Men forleden dag faldt jeg over en skøn blog, hvor der var den lækreste art journal bog, som skal på rejse mellem 11 forskellige hænder, inden den er færdig… Og det fik mig til at tænke videre over fælles kreaprojekter…

Jeg har netop taget initiativ til at starte en ny kreaklub op i Køge fra på onsdag – og så var det jeg tænkte på, at vi kunne lave broderi kittet til et fælles projekt, hvor vi var flere mennesker, som havde englen mellem hænderne…

Så jeg ville ikke lige pt. kunne beskrive, hvordan det færdige broderi kunne komme til at se ud, men jeg vil love dig for, at det bliver fedt, fantastisk, farverigt og fælles :) Og jeg vil selvfølgelig blogge om det og lægge billeder op på Instagram og Pinterest.

Kærlig hilsen Susanne”

Foto af jule broderikit præsenteret i det nye magasin "Sally" oktober 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Foto af jule broderikit præsenteret i det nye magasin “Sally” oktober 2013]

Jeg er nu den lykkelige ejer af et fint engle broderikit :)

Det skulle vise sig, at Mette syntes, at alle de indsendte forslag var så skønne, så vi alle fik lov til at få det smukke broderikit i hånden, mod selvfølgelig at vise billeder af processen undervejs eller af det færdige resultat…

Så I kommer sikkert til at høre mere om “Sally”, som jeg har valgt at kalde englen, da den ovenfor her er præsenteret i Hendes Verdens nye kreative magasin “Sally”.

Tre sommerfugle fløj også lige hen til mig…

Lige siden jeg i sommers læste om tryk og frihåndsbroderikurset, som Mette afholdt i juli på Emilielunden i samarbejde med Karen Marie Dehn, har jeg været smask forelsket i Mettes smukke sommerfugletryk.

Sommerfulgetrykkene koster kun 85 kr. pr. stk. (og kan bestilles her) – og jeg var så heldig, at Mette havde dem med til mig i lørdags til blogtræffet hos Lisbet. Det er dem, der også er vist til højre på det øverste billede…

Så jeg skal snart have gang i broderinålen – og glæder mig VILDT til at se, hvad englepuden og sommerfulgene kommer til at transformere sig til…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv et svar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

5 tanker om "Jeg har vundet det skønneste broderikit ♥"

 1. PiaDoodleDiem

  Sjovt at du skriver om lige det artjournal projekt jeg var med i, som også Birthe Lindhardt arrangerede :). Sikke tilfælde det også er min bog der er afbilledet på Rikkes blog ;) lille verden. Det er en super ide med at lade kreative projekter gå på rejse. Det bliver til et dejligt netværk.

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Pia

   Aj, hvor er det pudsigt, at det er din bog… Har forgæves forsøgt at spørge i kommentarfeltet på Rikkes blog, hvordan den færdige bog ser ud – og så er den din…?!! Skønt som alting gir mening – er sikker på, der er en mening med, at vi skal rende sammen nu :)

   Er også overbevist om, at det bliver et dejligt netværk!! Glæder mig VILDT!!

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Karen Marie

   Tak for din søde kommentar og ikke mindst for den søde engel. Jeg havde jo meldt mig til broderikurset i efterårsferien, som desværre ikke blev til noget… Har kun broderet korssting indtil nu, så glæder mig til at freestyle og blive inspireret af andre til spændende sting. Har dog lånt et par broderibøger på biblo til at få inspiration fra ;)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Pingback: MOODBOARD #29: Lad os genoplive korsstingbroderi og frihåndsbrodering ¦ Let’s revive cross stitching and embroidery | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply