En hyldest til “I DO ART”

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

Jeg er ikke færdig med at skrive takkebreve. Selvom det hørte med til Uge 1 af Julia Camerons kreativitetskursus fra bogen ”Kreativitet” – så har jeg lyst til at offentliggøre endnu et takkebrev her på bloggen.

TAK til I DO ART

En af de blogs jeg læser med stor entusiasme og interesse er idoart.dk.

“I DO ART. En kilde til indtryk og udtryk, inspiration, netværk og oplevelser. Skrevet af kunstnere, designere, fotografer og kreative personligheder fra hele DK.”
Hentet fra headeren på idoart.dk

Totalt fede blogindlæg fra nogle af de førende danske kunstnere, fotografer og designere. For mig er det et overflødighedshorn af kreativitet og kunst. Og invitationer til en masse spændende begivenheder og kunstnerstævnemøder rundt om i landet.

Specielt ét blogindlæg har virkelig slået benene væk under mig. Nemlig:

Når filmen knækker

Postet af Louise From 11. februar 2013.

I korte træk handler blogindlægget om kreative, kunstneriske blokader – og om hvordan man undgår dem. De blokader jeg har levet med i årevis, hvor jeg så gerne har villet skabe noget, men alligevel ikke rigtigt har formået at tage fat på noget som helst.

Jeg oversætter Louises super flotte billeder her til dansk – men vil anbefale dig selv at læse hele blogindlægget her.

Den kreative proces – sådan undgår du at filmen knækker:

 1. Gør mere af det, der gør dig glad
 2. Planlæg din tid
 3. Ryd op på dit skrivebord
 4. Undgå unødige overspringshandlinger
 5. Pas på din krop og din sundhed
 6. Snak om din kreativitet og dine udfordringer
 7. Sov på det
 8. Lad farver inspirere dig
 9. Skift perspektiv – se udfordringen fra en ny vinkel
 10. Lav fejl – og lær af dem
 11. Tag ud og bliv inspireret
 12. Spring ud i det – vov at tage springet

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

Her er uddrag af den takkemail, jeg sendte til Louise, efter jeg havde læst blogindlægget:

Hej Louise

Må bare skrive et stort TAK til dig, efter at have læst dit blogindlæg “Når filmen knækker” om menneskers kreative proces.

Det hele var bare så rammende for mig! Og efter at have læst blogindlægget i går aftes føler jeg mig nærmest genfødt og sprængfyldt med kreativ energi, fornyet indsigt og gå på mod. Wauw!!!

Jeg står med alle veje åbne foran mig og ved bare, at mit kreative blod, der suser i årene, skal have næring for at kunne vokse – og hele tiden spænder jeg ben for mig selv med utallige overspringshandlinger, i stedet for bare at kaste mig ud i det og se, hvad der sker… Og dit indlæg har virkelig sat en masse nye tanker og handlinger i gang de seneste 24 timer…

Vil gerne rose dig for den super velskrevne, rammende tekst, og ikke mindst de top lækre og passende billedbudskaber!

TAK!

Et fanbrev og en venlig hilsen fra
Susanne

Det siger næsten sig selv, at da Louises svar tikkede ind i min mailboks, blev jeg helt høj af gode energier.

Har du skrevet et fanbrev som voksen?

Har du selv prøvet at skrive et fanbrev for nyligt til en komplet fremmed? Ellers vil jeg anbefale dig at prøve det. Det er fantastisk så mange positive energier, der frigives.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply