Det kribler i mine kreative fingre…

Moodboard. Inspiration til bordkort til konfirmation i blå nuancer. Fotograf: Susanne Randers

Jeg er nemlig så heldig, så jeg skal lave bordkort til min ældste nevøs konfirmation. Han skal konfirmeres på fredag, Store Bededag.

Jeg har fået frit valg – må gerne lave 30 vidt forskellige bordkort, hvis det er, men der skal selvfølgelig være en linje. Farverne er mørkeblå, creme og lidt lime. Så det passer til servietter, dug og blomsterdekorationer.

Ih…! Det bliver spændende at se, hvordan bordkortene udformer sig i ugens løb.

Inspiration og moodboard

Moodboard. Et blåt udpluk af min mors gamle frimærker fra hele verden. Fotograf: Susanne Randers

[Et blåt udpluk af min mors gamle frimærker fra hele verden. 30 forskellige blå frimærker til 30 unikke bordkort]

Har dykket ned i de kreative gemmer og fundet min mors gamle frimærker frem. Har fået et fint album fra hendes ungdom, hvor jeg har håndplukket en masse blå frimærker.

Og så er der scrabblebrikkerne fra et gammelt gulnet scrabblespil, som jeg har affotograferet, nedjusteret i størrelse og printet ud på cremefarvet papir.

Og dots… I’m a dot girl – så der bliver nødt til at komme forskellige dots på de der bordkort… Og farvekort, maskingtape, fjerbolde og…?

Moodboard. Inspiration til bordkort til konfirmation. Fotograf: Susanne Randers

[Moodboard. Inspiration til bordkort til min nevøs konfirmation. I mørkeblå, creme og lidt lime. Med scrabblebogstaver, frimærker, dots, badmintonfjer, farvekort, maskingtape og…?]

Husk nu på begrænsningens kunst!” De ord lever i baghovedet på mig, når det drejer sig om kreativitet – og ja ja, jeg skal nok forsøge at begrænse mig, når først jeg går i gang :-)

Min egen kunstnerbøn

15 år er der snart gået, siden min ældste nevø, Christian, kom til verden. 15 år som også er gået i mit liv. De år vil jeg mindes, mens jeg laver bordkortene til hans konfirmation.

Og så vil jeg tænke på tro. Min egen tro. På gud, på de guddommelige kræfter. På skaberkraften. Og på alle de smukke buddhistiske ord og leveregler, som jeg er ved at suge til mig og reflektere over på mit 6 ugers buddhistiske introkursus i København.

Julia Cameron gav mig i forrige uge en opgave med at skrive min egen kunstnerbøn. Jeg øver mig stadig. Inspireres af andres bønner. Formulerer sætninger i hovedet og føler efter, hvad jeg skal have med. Det er jo min bøn – og mit indre kunstnerbarns bøn. Mit indre kunstnerbarn, som jeg først for nyligt er begyndt at lytte til for alvor.

Har du din egen kunstnerbøn?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply