Before midnight

Afslutningsscene i "Before Midnight" hentet fra zekefilm.org

Har netop været i Læsø Bio og se den mest fantasiske film “Before Midnight” – den tredje film i rækken af “Before Sunset” og “Before Sunrise” med Ethan Hawke og Julie Delpy i hovedrollerne.

Og sikken film!

Den er virkelig unik og enestående i sine lange scener – men endnu mere i den dialog, der er imellem de to skuespillere. Det er som taget ud af en hvilken som helst anden families hverdagssituation efter – for deres vedkommende – 9 års samvær.

Filmen stiller eksistentielle spørgsmål omkring livet og samværet mellem to mennesker, som elsker hinanden, men er blevet overvældet af hverdagens trummerum og små gøremål, som kan gøre, at vi glemmer, hvad livet egentligt handler om.

Og jeg tror virkelig, at mange kærestepar og ægtepar kan nikke genkendende til filmens diskussioner, uanset om de har børn eller ej.

For det er virkeligt vigtigt at respektere hinanden, som vi er – og samtidig gøre plads til at man hver især kan udfolde sig og leve det liv, som man ønsker. – Mærke sig selv, og gøre det, man brænder for.

Associationer til mit eget liv

Jeg sidder her på Læsø og storsavner min kæreste derhjemme, men ved også dybt inden i, at vi hver især vokser, selvom vi er adskilt, fordi vi i vores tid hver for sig får mulighed for at lytte til os selv og finde svar på, hvad vi hver især brænder for.

Og at kunne give plads til hinandens forskelligheder og drømme, tror jeg kun, gør vores forhold endnu stærkere.

Så kære elskling: Tak fordi du giver mig plads til at være her på Læsø ♥.

Godnat, lige før midnat.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply