Al forandring starter hos os selv

Solnedgang på Læsø.jpg

“Hvis du vil forandre noget, så starter det med dig…”

Var sidste ord fra Pato Siebenhar, inden han gik fra scenen her til aften på Læsø Festival…

Den sætning rummer ALT. Alting starter hos os selv – uanset om vi ønsker forandring eller stilstand…

Min mission er at leve kreativt!

Jeg ønsker virkelig en forandring!

En mere glad, sprudlende Susanne, som hver dag laver det, hun brænder aller mest for, som kaster sig ud af sengen og byder en ny dag velkommen.

Som hilser nuet velkommen og lader hver dag forme sig til noget smukt.

Denne blog er en del af min forandring. Hvor jeg dag for dag, uge for uge lader Julia Cameron vise mig vejen til et mere kreativt liv.

Beslutningen om forandring er første skridt. Dernæst kommer handlingen.

Det er så nemt at fortsætte ad den motorvej fyldt med faste, indgroede vaner, som vi plejer at køre på – det kræver noget mere mod og bevidsthed at vælge en afkørsel væk fra motorvejen og se, hvor den vej mon fører en hen…

Foreløbig har min smukke sidevej ført mig til Læsø for sommeren – hvor jeg stornyder den ene betagende solnedgang efter den anden – er super spændt på, hvor vejen ellers fører mig hen…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Al forandring starter hos os selv"

 1. Jutta Krause Morsing

  Kære Susanne, jeg har i længere tid været abonnent på din blog, men har først lige nu set dine notater om din vej til kreativiteten, hjulpet af bøgerne af Julia Cameron. Det lyder så rigtigt godt, at jeg får lyst til også at læse bøgerne. Min mand og jeg er ved at indrette vores gamle stuehus til et værksted til mig, som jeg ser meget frem til. Lige nu flyder alle mine materialer og kreative prøver nemlig her inde i vores hus, hvor der ikke er plads nok, så jeg glæder mig meget til at få et råderum til alt det kreative. Jeg bor i Thy, i nærheden af vores skønne nationalpark, der også er til stor inspiration for det kreative. Jo, blokeringer kan der være nok af, som jeg også arbejder med at få manet i jorden. Tak for din blog! Kærlige kreative hilsener fra Jutta

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Jutta
   Tusind tak for din fine kommentar!
   Du har så evig ret. Det er VIDUNDERLIGT at have sit eget rum til at være kreativ i. Kreative processer roder, ingen tvivl om det – og det er skønt at være i stand til at kunne lukke døren til det hele… Min kæreste og jeg købte sidste efterår en skurvogn, som vi skal indrette til udeværksted til os begge – et rum, hvor vi har bl.a. har lov til store armbevægelser og til at klatte på gulvet. Det glæder jeg mig super meget til.
   Mit eget krearum inde i huset er fyldt med kreativt rod fra gulv til loft – og jeg øver mig fortsat i at give slip på det, jeg ikke har haft gang i i årevis…
   Julia Camerons bøger er fantastiske. Jeg suger virkelig meget til mig af hendes guldkorn! Hun ved virkelig, hvad hun skriver om. Vores rejser er individuelle, men det er skønt, når vi kan lære af hinanden…
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply