TAK – for blogs fyldt med inspiration, passion og mod

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

Taknemmelighed er et af opgaverne i denne uges kursus.

Skriv et takkebrev…

Julia Cameron opfordrer til, at man skriver et takkebrev til en, som har opmuntret en eller virkelig gjort en forskel for en.

Tør man ikke sende takkebrevet for alvor, skal man alligevel skrive det og sende det til sig selv.

Jeg er så heldig at have mødt hundredvis af mennesker på min vej, som jeg kan takke for, at jeg er den, som jeg er, i dag. Jeg håber, I ved, hvem I er – også selvom I ikke lige bliver nævnt her på bloggen i dette indlæg :-)

Nedenstående takkebreve er dedikeret til to fantastiske bloggere, som i særlig grad har introduceret mig til blogverdenen og betydet noget for mig.

TAK til Maja, der har den mest vidunderlige blog: Chocolat.dk

Jeg har fulgt med i blogland i lidt over et år, siden jeg i november 2011 fik min første iPhone. En verden af visuelle muligheder åbnede sig pludselig for mig.

En kær kollega, Maja, som har den mest fantastiske blog, Chocolat.dk, med de lækreste chokoladeopskrifter og smukkeste billeder, fortalte mig en dag om Bloglovin.

Pludselig kunne jeg – uden at have en blogspot eller wordpress konto – følge med i alle de blogs, som jeg ville via Bloglovin. Wauw! En hel ny verden åbnede sig for mine øjne.

Så: “Kære Maja, du og din blog og din passion inspirerer mig for vildt!!! Hvor er det fantastisk at se, hvad en blog kan føre til… TAK fordi jeg mødte dig på min vej.”

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

TAK til Mette, der blogger på frejvald.com og har sin egen syskole

Specielt ét blogindlæg har stået tydeligere frem i min bevidsthed end noget andet.

Netop da jeg i 2011 startede med at læse blogs, startede Mette det mest fantastisk initiativ: Hun inviterede alle til at lave en hjemmelavet julegave til indlagte børn på OUH. Wauw altså! Tænk at have så meget overskud i en travl december måned.

Jeg kreerede to uglecollager og sendte dem af sted til Mette. Og Mette sørgede for at børn, både i Odense og Århus, forhåbentligt kunne glemme deres sygdom for en stund og glæde sig over, at så mange kreative sjæle havde lavet en julegave til dem. Læs mere om gaverne her.

Mette gjorde det samme i julen 2012. Og i mellemtiden har hun også startet sin egen syskole derhjemme. Hvor er det fantastisk at se passionerede drømme blive til virkelighed!

Så: “Kære Mette, dit julegave krea-initiativ taler for sig selv: Hvor er det bare fantastisk, at du gør en forskel for så mange børn. Håber du har overskud til at fortsætte.
Det er virkelig dejligt at se, hvor godt det går med din syskole. Fantastisk at turde følge sine drømme og leve af sin passion. TAK fordi jeg mødte dig på min vej. Du er en stor inspirationskilde for mig.”

TAK ! Fotograf: Susanne Randers

Og til både Maja og Mette: Der er et neonpink perleplade “TAK !” på vej med posten til jer :-)

Kærlig hilsen Susanne

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

En tanke om "TAK – for blogs fyldt med inspiration, passion og mod"

  1. Pingback: MOODBOARD #56: Lykken er… at kende sin passion ¦ Happiness is… to know your passion | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply