Sikken fin tv-afslutning på “Læsø Kalder”

Læsø Kalder på DR1: Yarnbombing på Højgården på Læsø. Susanne Randers syr lapper på træet med de hæklede mellemstykker. Fotograf: Louise Ø. Pedersen

Ved ikke, om du har set med de sidste 7 torsdage på DR1, hvor “Læsø Kalder” har rullet over skærmen?

I hvert fald var det sidste gang programmet blev vist i torsdags. Og sikken afslutning!!

Jeg var helt rørt, især over at se optagelserne fra Højgården, hvor Anne Julie, Louise og jeg har haft de mest fantastiske 3 uger tilbage i juni måned…

Og oven i købet blev jeg inviteret over på Læsø af Anne Julie for resten af sommeren for at passe hendes galleri, lave lækker stenaldermad og udstille mine egne billeder – for første gang nogensinde.

Yarnbombing på Læsø: Under optagelserne til "Læsø Kalder" pyntede Louise og jeg træerne i indergården på Højgården med strik. Fotograf: Susanne Randers

[Yarnbombing på Læsø: Under optagelserne til “Læsø Kalder” dekorerede Louise og jeg træerne i indergården på Højgården med strik og skabte vores eget “Paradis på jorden”]

En sommer jeg aldrig vil glemme

Det var FANTASTISK at få Læsø ind under huden. Det var VIDUNDERLIGT at møde et så filosofisk og kunstnerisk menneske som Anne Julie – og det var så SKØNT at blive smittet af Louises sprudlende, glade energi.

Og det var CRAZY at se Anne Julies psoriasis forsvinde dag for dag af at spise stenalderkost. Så crazy, at selv BT har skrevet om det :)

Jeg var også VILD med at møde strikkedamerne på øen og blive optaget i deres DEJLIGE fællesskab, hvor vi sammen skabte strikkeprojektet “En lap til Læsø“.

Og endelig har jeg selvfølgelig knyttet venskabelige bånd på kryds og tværs med øboere, tv-folk og nogle af “de 40 kvinder” – som jeg glæder mig til at møde igen – sådan lige pludselig…

TAK TAK TAK

Jeg er dybt taknemmelig over, hvad “Læsø Kalder” har gjort for mig, min livsstil og mine kreative drømme.

Hvad tv-programmet og eksperimentet kommer til at gøre for Læsø, kan kun fremtiden vise. I hvert fald er jeg en af 40 nye ambassadører for Læsø, der har fået den største gave forærende.

TAK ! Perleplade. Kreeret af Susanne Randers

[TAK TAK TAK for en uforglemmelig sommer på Læsø, siger jeg bare…]

Vil du se med…?

Fik du ikke set afsnittet, kan du stadig nå at se det her på dr.dk.

Klip fra Højgården starter ca. 04:52 minutter inde i programmet – men se blot hele afsnittet og sug Læsøs smukke natur og mennesker til dig.

Yarnbombing-projektet “En lap til Læsø” blev omtalt i afsnit 5.

Og har du ikke været på Læsø før, så vil jeg blot sige: TAG AF STED!!!

Læsø er det skønneste sted i Danmark, især for familie- og cykelferier, da du finder ALT hvad hjertet begærer af smuk natur, flotte badestrande, vandreruter, oplevelser for store og små, sportsmuligheder, kunsthåndværk, spisesteder, sommerhuse, campingpladser mv. inden for ret korte afstande.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

3 tanker om "Sikken fin tv-afslutning på “Læsø Kalder”"

 1. Flore Gretha Petersen

  Spændende at følge dig på din blog FB og Læsø ,jeg er vild med at I hækler og pynter træer mm Jeg holdt ferie på Læsø som 7 årig det er 55 år siden ,fordi min Far var født der ,hans familie flyttede tilbage til Ærø da min Far var 7 år ,jeg har boet her på Ærø i 41 år ,husker Læsø som et dejligt sted ,jeg er også bidt af en gal hæklenål ,hæklede da mine piger var små og nu igen ,som Fritidsforsker også kaldet efterløn ,har laveteto tæpper i Oldemor firkanter til mine to små drengebørnebørn i år og er igang med et til min ældste datter-det er bare dejligt at hækle !Venlig hilsen Gretha

  Svar
 2. mitkrearum Forfatter

  Hej Gretha

  Sikke dog en skøn, livsbekræftende kommentar ♥ TAK

  Fritidsforsker = efterlønner… SMILER… Den har jeg godt nok ikke hørt før, men hvor er det sandt! Min mor er selv lige blevet 65 (og var efterlønner forud herfor) – og nu ægte pensionist, og det er vidunderligt svært at følge med i hendes tæt pakkede program med alverdens spændende oplevelser, udflugter, kurser, cafebesøg, kvindegrupper, frivilligtjanser osv. HVOR FEDT med et super aktivt fritidsforskerliv!!

  Yarnbombing er som smilemagneter for mig – når man ser et indpakket træ, kommer 99% af os til at trække på smilebåndet og tænke “hvor er det skørt”… Og jeg elsker at sprede, skøre, skønne, farverige energier omkring mig :)

  Ærø har jeg fortsat til gode at besøge – men nu kender jeg da i hvert fald en, som måske gir kaffen, hvis man svinger den vej forbi ;)

  Kærlig hilsen Susanne

  Svar
 3. Pingback: MOODBOARD #155: Læsø Kalder – igen¦ Læsø is calling – again | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply