MOODBOARD #82:
Spring, og nettet vil folde sig ud… ¦ Leap and the net will appear

365 moodboards i 2014. Moodboard #82: Spring, og nettet vil folde sig ud. Goethe. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

“Engle kan flyve, fordi de tager livet så let…”

Der er noget fantastisk ved gode citater. Citater der rammer os i hjertet og måske følger os livet igennem…

I efteråret 2013 sammenlignede mange mig med en engel, hvilket rørte mig dybt. Og på sin vis var det “ment to be”, da jeg fik det smukke finér skilt til blogtræffet hos Lisbet *LLL&Co.* i november.

Og måske er der noget om det – det med at tage livet så let… For min rejse sidste år har i hvert fald lært mig, at jeg har et positivt livssyn, og at jeg har en uendelig tillid til, at alting bliver godt, for alting er godt! – Og vi kan få det lige så godt, som vi har fantasi til…

Yndlingscitater…

Selv har jeg to yndlingscitater, som begge har referencer til Loven om tiltrækning:

“Spring, og nettet vil folde sig ud…”
Af Johann Wolfgang von Goethe

Husk at så blomster i dit fodspor
Af pibemager og kunstner Anne Julie

Begge er citater, jeg har taget til mig i 2013. Goethes citat, efter inspiration fra Julia Cameron, og Anne Julies citat, som kom ind under huden på mig under mit vidunderlige ophold på Læsø sidste sommer.

Hvis vi har tillid til universet og spreder glæde og god energi omkring os, så skal alting nok gå godt. Det er jeg overbevist om!

Så giv slip på dine bekymringer og nyd livet, mens det er her…

Har du et yndlingscitat? Så del det gerne i kommentarfeltet ♥

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #82: Leap and the net will appear. Goethe. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Leap and the net will appear

“Angels can fly because they take themselves lightly…”

There is something amazing about good quotes. Quotes that hit us in the heart and perhaps follow us through life…

In autumn 2013 many people compared me with an angel, which touched me deeply. And in a way it was “meant to be” when I got the beautiful veneer sign at a blog meeting at Lisbet *LLL & Co.* in November.

And maybe there’s something about it – to take life lightly… For my personal journey last year has certainly taught me that I have a positive view on life, and that I have an infinite confidence that everything will be good, because everything is good! – And we can get it as well as we have the imagination…

Favourite quotes…

Although I have two favourite quotes, both of which have references to the Law of Attraction:

“Leap and the net will appear…”
– Johann Wolfgang von Goethe

“Remember to sow flowers in your footsteps”
– Pipe-maker and artist Anne Julie

Both are quotes that I have taken to me in 2013. Goethe’s quote, inspired by Julia Cameron, and Anne Julie’s quote, which came under my skin during my wonderful stay at Læsø last summer.

If we have trust in the universe and spread joy and good energy around us, everything will be good. I’m convinced!

So let go of your worries and enjoy life while it is here…

Do you have a favourite quote? Please share it in the comments box ♥

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "MOODBOARD #82:
Spring, og nettet vil folde sig ud… ¦ Leap and the net will appear
"

 1. Anne-Mette Larsen

  Hej Susanne.

  Følger med glæde alle dine smukke moodboards :-)

  Jeg ELSKER osse citater. Men jeg har to som har hængt på min opslagstavle i flere år og som er dem jeg ofte referer til – som for MIG er symbolet på at lade det ske som sker; flyde med, og at selvom det ikke er dét vi har planlagt kan det godt blive godt alligevel :-) (jeg har levet med stærke kroniske smerter de sidste ti år)

  Det første er; “Sometimes life has other plans” Jeg synes det er SÅ vigtigt ikke at lade sig slå helt ud (det kan godt være dét er en kortvarig del af processen, hvis man skal acceptere at livet tager en anden retning, men det er super vigtigt at komme videre. Følge med alt det skønne som livet så i stedet byder på. For mig er det et citat som både passe på de små og store ting i livet.

  Et andet er “Fun is NOT overrated”; vi skal lade være at tage det hele så alvorligt. Det er vigtigt at grine og ha’ det sjovt. For mig er det super god medicin :-)

  Dét er så mine citater – dem som altid følger mig. Som sagt er der masser andre jeg osse forelsker mig i…..

  Har straks gemt de to du skrev (og den tredje fra finérpladen som jeg osse synes er skøn. )

  Citatet af Anne Julie ser jeg som en virklig smuk art journaling side :-)

  Go søndag fra det tågede Vestjylland – Anne-Mette

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Anne-Mette

   Tusind tak for din lange fine kommentar. Jeg elsker virkelig, når mine blogindlæg og moodboards kan inspirere andre, end mig selv.

   TAK for dine to meget smukke citater. Og dog bliver jeg lidt afmagt over dit første citat “Sometimes life has other plans” – fordi det sætter en lidt i offerrollen.

   Jeg mener, at vi skal forsøge at fastholde styringen og handlekraften i vores eget liv, så længe det overhovedet er muligt. Og jeg er så fast overbevist om loven om tiltrækning, så jeg selv udelukkende tænker positive tanker, fordi jeg vitterlig ønsker alt det gode i livet. Og ja, det er tusind millioner gange lettere skrevet og sagt, end gjort, men jeg forsøger virkelig.

   Mit seneste år har lært mig, at det på ingen måde er for sent at lægge hele ens livsstil og levevis om, hvis man har viljen til det. Det siger jeg minus 15 kg lettere, fordi jeg er begyndt at spise stenalderkost. Og det siger jeg med et halvt års arbejdsløshed i bagagen, hvor jeg hele tiden har levet i troet og tilliden om, at noget bedre ville komme til mig, end det jeg kom fra.

   Jeg tror virkelig på, at vi selv har styringen i vores eget liv – men selvfølgelig skal vi “go with the flow”, når uforudsete ting opstår, og tage imod alle de søde, såvel som sure gaver og udfordringer, vi bliver mødt med.

   Jeg skal selvfølgelig på ingen måde negligere, at du har levet med stærke kroniske smerter de sidste ti år – men jeg vil gerne udfordre din og min tankegang i forhold til hver dag at gøre det aller bedste for at gøre ting, der gør os glade, og arbejde med alle de selvdestruktive mønstre, som hele tiden forhindrer os i at udleve vores fulde potentiale og gøre os til den smukkeste version af os selv.

   TAK fordi du deler din historie med mig – aner ikke, hvorfor du ikke kan få lov til at lægge en kommentar selv – jeg har tit bøvl fra min telefon, men aldrig fra en computer… Mystisk…

   Knus og kærlighed og dyb tillid til en smuk fremtid
   fra Susanne

   Svar

Leave a Reply