MOODBOARD #56:
Lykken er… at kende sin passion ¦ Happiness is… to know your passion

365 moodboards i 2014. Moodboard #56: Lykken er... at kende sin passion. Chokolade og håndgraverede stempler. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

“Lykken er chokolade”

er titlen på den lækreste Chokoladebog, der er kommet på gaden i dag, kreeret af de to chokoladeelskere Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat.

Jeg har et helt særligt forhold til min tidligere kollega, Maja, som jeg engang har skrevet dette blogindlæg om…

For det var Maja, som banede vejen til blogland for mig. Søde, skønne, dejlige Maja, som introducerede mig til Bloglovin app’en til min iPhone, så blogland åbnede sig for mine øjne…

Så det var en sand fornøjelse at se Maja stråle til hende og Annes bogreception i Atelier September i København i dag. Virkelig vidunderligt og velfortjent at se to så passionerede chokoladeelskere stå side om side og signere deres fælles baby…

Lykken er… at kende sin passion

Lykken kan være rigtig mange ting… For mig er lykken den rejse, jeg har bevæget mig ud på.

Rejsen ind i min kreativitet, rejsen til et mere kreativt liv, hvor lysten og alle de gode energier er i centrum. Et liv, hvor jeg i langt højere grad udlever mit sande jeg, og hvor jeg er i kontakt med mit indre kreative legebarn dagligt. Hvor jeg gennem mine morgensider og meditation lever et langt mere bevidst og passioneret liv, end jeg gjorde før…

Min passion er at være KREATIV og inspirere andre til kreativitet – og i går fik jeg endnu en kreativ passion: Håndgraverede stempler.

Lykken er… en æske håndgraverede stempler

For nogle er lykken at sætte tænderne i en æske lækker chokolade…

For mig er lykken lige i øjeblikket min æske med håndgraverede stempler… Takket være Puk Hyllested og Charlotte Clausen var jeg til den skønneste stempelworkshop i går i Dankbar i Trekroner i Roskilde.

Det var virkelig magisk at se et viskelæder forvandle sig til et fint stempel på ganske kort tid – jeg var øjeblikkeligt solgt!!!

Jeg fik lavet en lille blomst, en kuvert, en ugle, en sky, en solsikke og den smukkeste solhat – på ganske få timer…

Se glimt fra stempelworkshoppen ♥ :

365 moodboards i 2014. Moodboard #56: Lykken er... håndgraverede stempler - mit første stempel: En fin blomst af viskelæderet for enden af en blyant. Fotograf: Susanne Randers

[Lykken er… håndgraverede stempler. Mit første stempel: En fin blomst af viskelæderet for enden af en blyant]

365 moodboards i 2014. Moodboard #56: Lykken er... håndgraverede stempler - Alle mine nye fine stempler. Fotograf: Susanne Randers

[Alle mine nye fine stempler]

365 moodboards i 2014. Moodboard #56: Lykken er... håndgraverede stempler - Glimt fra stempelworkshoppen i Dankbar. Fotograf: Susanne Randers

[Glimt fra stempelworkshoppen i Dankbar]

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 mood boards i 2014. Mood board #56: Happiness is... to know your passion. Chocolate and handcarved stamps. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Happiness is… to know your passion

“Happiness is chocolate”

is the title of the hottest Chocolate book released today – created by the two chocolate lovers Maja Ambeck Vase and Anne au Chocolat.

I have a very special relationship with my former colleague, Maja, because she was the first to  introduce me to the bloglovin app to my iPhone – and then suddenly a whole new world opened up for me…

So it was a real pleasure to see Maja for her and Anne’s book reception in Atelier September in Copenhagen today. Really wonderful to see two so passionate chocolate lovers stand side by side and sign their new baby…

Happiness is… to know your passion

Happiness can be so many things… For me, happiness is the journey that I am on right now.

A journey into my creativity, the journey towards a more creative life where the desire and all the good energies are in the center. A life where I am much more in contact with my true self, and where I am in touch with my inner creative child daily. A life, where I thanked to morning pages and meditation live a much more conscious and passionate life than I did before…

My passion is to be CREATIVE and inspire others to creativity – and yesterday I got another creative passion: Hand carved stamps.

Happiness is… a box of hand carved stamps

For some happiness is to dig into a box of delicious chocolates…

For me, happiness is right at the moment my box with hand carved stamps… Thanks to Puk Hyllested and Charlotte Clausen, I was at the most beautiful stamp workshop yesterday in Dankbar in Trekroner in Roskilde.

It was truly magical to see an eraser transform into a fine stamp in a very short time – I was instantly in love!

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "MOODBOARD #56:
Lykken er… at kende sin passion ¦ Happiness is… to know your passion
"

  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Linda – der er da fin rød neglelak :) :)
   Jeg ved godt, det er er atypisk moodboard, men jeg var sådan grebet af chokolade passions stemningen i går, så selvom billedet ikk er meget stylet – og endda taget på vej hjem i s-toget, så blev det altså dagens mood board billede… Skiller sig ud, men det gjorde dagen på sin vis også i går, da jeg fik kage til frokost og chokolade til aftensmad ;) ;) ;)
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply