Hvilken farve i regnbuen er du?

Hvilken farver i regnbuen er du? Serigrafisk tryk af Susanne Randers

Serigrafisk tryk med skærmblomster i regnbuens farver

Lige siden jeg i starten af juli kom hjem fra et fantastisk højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk, har jeg lovet at vise nogle af mine serigrafiske tryk.

Havde regnet med, at billederne skulle have været en tur igennem Photoshop, inden de skulle lægges på bloggen – men da min pc brød sammen i sidste uge her på Læsø, får du dem i uredigeret udgave fra min iPhone.

Jeg er VILD med skærmblomster og VILD med neonfarver!

Det var noget af en oplevelse for mig pludselig at skulle trykke på papir på højskolen, da jeg er vant til at arbejde på lærreder. Men da jeg en uge ind i højskoleopholdet pludselig fik den idé at arbejde i klare regnbuefarver og sort, så gik trykkeriet ellers derudaf…

Serien har jeg valgt at kalde “Hvilken farve i regnbuen er du?”.

Tænker, at jeg vil trykke dem som kunstpostkort, når jeg ellers har fået dem en tur igennem Photoshop…

Her på Læsø har jeg monteret dem på sort skumpap og sat dem midlertidigt op på en galleriliste – men jeg vil vildt gerne se dem indrammet en skønne dag og ophængt på en stor hvid væg…

“Hvilken farve i regnbuen er du?”

Serigrafisk tryk på papir, str. 41×59 cm. i sort og neon akrylmaling.
Motivet er fotograferet, redigeret og trykt af Susanne Randers.

Hvilken farver i regnbuen er du? Neon rød. Serigrafisk tryk af Susanne Randers Hvilken farver i regnbuen er du? Neon pink. Serigrafisk tryk af Susanne Randers Hvilken farver i regnbuen er du? Neon orange. Serigrafisk tryk af Susanne Randers Hvilken farver i regnbuen er du? Neon gul. Serigrafisk tryk af Susanne RandersHvilken farver i regnbuen er du? Neon grøn. Serigrafisk tryk af Susanne Randers Hvilken farver i regnbuen er du? Neon turkis. Serigrafisk tryk af Susanne RandersHvilken farver i regnbuen er du? Neon blå. Serigrafisk tryk af Susanne Randers Hvilken farver i regnbuen er du? Neon lilla. Serigrafisk tryk af Susanne Randers

Hvilken farver i regnbuen er du? Serigrafisk tryk af Susanne Randers

Du kan læse flere blogindlæg om mit ophold på Kunsthøjskolen i Holbæk her…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Hvilken farve i regnbuen er du?"

 1. Maria

  Ej, hvor er de skønne. Er også tosset med skærmblomster og havde godt forestillet mig det ville se godt ud som tryk. Du ved ideerne der bobler i hovedet som bare ikke kommer. Fantastiske farver. Det er jo svært at skulle sige en farve, men turkis er altid en farvorit. :)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Maria
   Tak for din glade kommentar.
   Jeg tror selv jeg bedst kan lide den pink – og det sjove er, at der slet ikke er pink i regnbuen (men det er der i min samling af neonfarve akrylmaling…) – Regnbuen starter med rød og så orange, gul, grøn, turkis, blå, lilla – og så en violet, som jeg desværre ikke har fået trykt, fordi det først gik op for mig efter højskoleopholdet, at der er en violet i slutningen af regnbuen, som man dog ikke kan se med det blotte øje.
   OG hold da fast med regnbuer, der har været den sidste uges tid i dette skønne, afvekslende danske sommervejr med sol, blæst og regn…
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply