En spirituel og hippie-agtig uge

Regnbue perleplade. Fotograf: Susanne Randers

Wauw – der er drøn på solen og energierne i disse dage. Det er så fantastisk, at det nærmest er blevet sommer fra den ene dag til den anden – og forårsblomsterne nærmest eksploderer for øjnene af en.

Det er tid til at gøre status

Min femte uge af mit selvvalgte kreativitetskursus har haft fokus på ”At fornemme at alle muligheder står åbne igen”. En uge hvor jeg har arbejdet med grænser og med opgaver omkring dydsfælden, hvor man helt glemmer sig selv til fordel for at please andre.

”En kunstner må have hviletid, tid til at lave ingenting. Der skal mod, overbevisning og ukuelighed til at forsvare sin ret til den slags tid. Når man kræver den slags tid og plads og ro, synes familie og venner, at man trækker sig væk fra dem. Og det gør man også. For en kunstner er det nødvendigt at trække sig ind i sig selv…”
Uddrag af Julia Camerons bog “Kreativitet”

Jeg har haft en del alenetid denne uge, tid til masser af gode tanker, drømme og forestillinger om nutiden og fremtiden. Ugen startede i vores drivhus – en hel dag i drivhuset med tid til fordybelse i solens stråler. Det var så fantastisk!

Peace, love and understanding perleplader. Fotograf: Susanne Randers

Peace, Love and Understanding

Jeg har i høj grad også været ude i verden og opleve en masse fede ting. I onsdags så jeg HAIR musical for første gang nogensinde med to gode veninder. – Og selvom jeg har hørt den utallige gange på LP, var det bare så fedt at se den danske opsætning anno 2013, hvor Sanne Salomonsen er skrevet specielt ind i stykket som den ældre Sheila. Jeg var helt vild med musicalen! Er næsten sikker på, at jeg er en inkarneret hippie :-)

Peace, Love and Understanding” var Sanne Salomonsens afsluttende ord til HAIR musicalen. Det er det eviggyldige budskab. Og hvor har hun ret.

Skytsengel halskæde fra glaskunstner Astrid Munck. Fotograf: Claus Preis

En engleaften fyldt med indsigt

Engleaftenen med glaskunstneren Astrid Munck i torsdags var nok noget af det mest indsigtsfulde, jeg har oplevet denne uge. Der er bare noget med de der engle og det at dyrke vores spirituelle sider – samt det at sætte sin lid til, at alting nok skal gå, hvis bare man tør tage det første skridt. Vover at bevæge sig ud i det.

”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.”
Citat af Pippi Langstrømpe

Sikke en fed indstilling at have, når man står over for nye udfordringer! Den indstilling vil jeg forsøge at integrere…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply