Prezi // Prezilicious // I ♥ Prezi

[Redigeret] Prezi logo fra brandsoftheworld.com

Jeg er så begejstret!!!

Powerpoint go home – Prezi er fremtidens præsentationsværktøj!

Jeg har været på den vildeste Preziworkshop i dag

Et super eksklusivt hold med tre kursister og en fantastisk underviser, Christina Høyer fra PreziPlus // Imprezzing.

Christina Høyer er en af Danmarks første certificerede Prezi-undervisere. Og hun er virkelig dygtig til både at formidle Prezi på enkelt vis – og samtidig også i stand til at guide en igennem alle de tekniske finesser. Skal du lære Prezi, kan jeg varmt anbefale hendes workshops.

My Prezious Prezi

Jeg er fuldstændig solgt til Prezi – det har jeg været i et par år, siden en af mine ”first mover” kollegaer præsenterede det for mig…

Men først i dag fik jeg fingrene i Prezis maskinrum. Og sikken skønhed. Det er det vildeste præsentationsværktøj for kreative, innovative og visuelle mennesker! Top genialt at arbejde i.

Det er som én kæmpe stor opslagstavle. Ét stort mindmap – som man forbinder på fineste vis, så det hele til sidst giver mening…

Og har du en gammel Powerpoint, du altid hiver frem af skuffen, kan den med ganske enkel redigering transformeres til den mest fantastiske Prezi-præsentation. Så nu er det slut med kedelige, støvede Powerpoints…

Min første spæde Prezi Prezentation:

[Klik på billedet for at afspille Prezi præsentation af mitkrearum.dk via Prezi.com]

Præsentationen er kun for sjov. Den er resultatet af én dags workshop. Det har vel taget mig to aktive timer at lave den. Næste gang vil jeg arbejde med et større opløseligt billede. (Billedet af inspirationsvæggen i mit krearum er kun i 72 pixels/dpi).

OBS! Prezi skal helst udforskes på PC eller Mac – selve præsentationerne er tunge at danse med på iPhone, smartphone, iPad eller anden tablet, men det kan lade sig gøre med lidt tålmodighed… Og brug allerhelst internetbrowseren Google Chrome.

Er Prezi noget for dig?

Vil du selv give dig i kast med Prezi – så tjek prezi.com. – Du kommer langt med den gratis version…

Kærlig hilsen Suzanne – som er vild med z’er i dag…

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply