MOODBOARD #180:
Overlevelseskit i min nye krea-gudetaske¦ Survival kit in my new creative Best Boy bag

20140628-224348-81828158.jpg

Når dette blogindlæg og moodboard publiceres, kører jeg et eller andet sted på den tyske motorvej – på vej på sommerferie.

Min kæreste og jeg har aldrig været på bilferie sammen i Europa, men det skal vi nu, hvor vi har købt en Audi A2, der kører 30 km på literen. Så kan vi altså komme langt for få midler :)

Best Boy didi-bag loadet med goodies

Og efter jeg har genetableret kontakten med min kreativitet, skal jeg aldrig gå ned på kreagrej. Jeg har hidtil haft en skøn taske til at tage med på farten, men nu har jeg fået min kærestes store Best Boy didi-bag forærende… Fyldt med lommer og et kæmpe rum i midten (se billede nedenfor).

Tasken er nu loadet med kreative goodies, så jeg lige kan klare den en uge eller to – somewhere in Europe.

Og efter billedet af moodboardet var taget – og tasken blev pakket, viste det sig, at der også var plads til lidt stof og broderigarn, såååå… kede mig, kommer jeg bestemt ikke til – og mig der bare skulle leve i nuet… ;)

Glæder mig til den dejligste Sommer i Europa.

Kærlig hilsen Susanne ♥

PS. Jeg holder sommerferie fra lørdag 28. juni og vil måske kun kunne poste sporadisk…

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Short blog post in English – photos from my Instagram:

20140628-224348-81828442.jpg

Survival kit in my creative Best Boy bag

When this blog post and mood board is published, I am driving in a car somewhere in Germany – travelling on holiday.

My boyfriend and I have never been on a road trip together in Europe, but we have now bought an Audi A2 that runs 30 km on one liter of gas. So we can get very far for a few money :)

Best Boy didi-bag loaded with goodies

And after I have re-connected to my creativity, I will never “go down” on creative supplies. Until now I have had a small wonderful bag to take along on the road, but now I’ve got my boyfriend’s big Best Boy didi-bag – and I simply just looooooouve it!!!

The bag is now loaded with creative goodies to use for a week or two – somewhere in Europe.

And after the picture for the mood board was taken – and the bag was packed, I discovered, that there was room for some fabric and embroidery kit also… So I will certainly not be bored in my holiday – and I thought I only should live in the moment… ;)

Looking forward to a fantastic summer in Europe.

Lots of love and happiness, Susanne ♥

PS. I am on summer holiday from 28 June and will maybe only post now and then when possible…

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply