MOODBOARD #150:
Skøn livsstilsmesse på Ledreborg Slot¦ Beautiful lifestyle fair at Ledreborg Castle

20140530-224210.jpg

Et af mine mantra’er er “go with the flow” Jeg elsker at være spontan og impulsiv!

Så i dag kom jeg pludselig til at sende en SMS til Lisbet *LLL&Co*, fordi jeg så hendes hæklebog på biblioteket – og halvanden time senere stod jeg på livsstilsmessen i Ledreborg slotspark med selvsamme Lisbet.

Har tilbragt den SKØNNESTE dag på Ledreborg i herligt selskab og med dejlig megen sol…

Kom hjem til et hus, hvor jeg havde låst mig selv ude, så måtte vente i drivhuset på, at min dejlige kæreste kom hjem, og han overraskede med søde Freixenet bobler, som prikken over i’et på denne berusende skønne dag – hvor også dejlige @pernillesmile har skrevet de sødeste ord om mig på Instagram.

Billeder viser moodboard med indkøbte peacetegn og ohm tegn, fotograferet i drivhuset, stemningsbilleder fra Ledreborg og de skønne bobler, jeg fik serveret her til aften, og som stadig ruller rundt i blodet…

Oh what a day! Lucky me!

20140530-224234.jpg
20140530-224305.jpg
20140530-224327.jpg

Kærlig hilsen Susanne

PS. Alle billederne er indtil videre fra min Instagram, indtil de oprindelige billeder liiiige er blevet redigeret…

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

Have had the most wonderful afternoon living in the now and going with the flow.

Have been at a lifestyle fair in the garden of Ledreborg Castle – and have been served girly bobbles in the greenhouse.

Oh what a day !!!

Will update this blogpost later – without bubbles in my blood…

Lots of love and happiness, Susanne

En tanke om "MOODBOARD #150:
Skøn livsstilsmesse på Ledreborg Slot¦ Beautiful lifestyle fair at Ledreborg Castle
"

Leave a Reply