Doodles for Flow weekly

IMG_1435.JPG

Oh happy day!

Slår flikflak og kolbøtter af bar lykke over at have fået mine doodles trykt for første gang i det blad, jeg ser aller mest op til; nemlig Flow Magazines lillesøster “Flow Weekly“.

Bladet er fuld af mindfulle, kreative historier og ideer og udkommer normalt på ugebasis i Holland, men nu er også udkommet for første gang på engelsk sammen med den internationale udgave af Flow Magazine.

Mine doodles er trykt i Flow Weekly for at andre kan fordybe sig i at farvelægge dem.

Det er under et år siden jeg startede med at doodle på daglig basis – og det er som om jeg stadig har tusindvis af blomster indeni, som glæder sig til at komme ud med pen på papir…

Vil du læse mere om Flow – så kig forbi deres vidunderlige univers på flowmagazine.com.

Kærlig hilsen Susanne ♥

PS… Har forresten svært ved at slippe de der moodboards… Så du kan se en masse flere moodboards fra 2015 her på #justamoodboard

Skriv en kommentar

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – photos from my Instagram:

IMG_1458.JPG

Doodles for flow weekly

Oh happy day !!!

When I started doodling on daily basis almost a year ago I had no imagination of what it would lead to.

Am so proud and honored to officially being a part of the Flow Family having two of my flower doodles printed in Flow Weekly for you to color.

One doodle in the Dutch No 16 and one in the International edition along with Flow Magazine No 9 which just has been published…

If you wanna see Flow Magazine’s amazing visual universe, please visit flowmagazine.com

Lots of love and happiness, Susanne ♥

PS. I have a little difficulty in letting go on those mood boards. So you can find a lot more mood boards from 2015 here on #justamoodboard

Write a comment

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

5 tanker om "Doodles for Flow weekly"

 1. B. Andersen

  Kære Susanne.

  Hvor lyder det fristende og dejligt med de der Flowmagazines. Jeg har været inde på siden og læse om dem. Jeg savner dog lidt at se noget indhold. Men iflg. beskrivelsen forstår jeg selvfølgelig hvilke emner de indeholder. Jeg savner bare billeder af indholdet.

  Dejligt med dine daglige input på Instagram!

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Britta

   Er virkelig vild med flow magazines grafiske univers – alle deres artikler handler om det at leve et kreativt og mindfult liv. Bladet er delt ind i fire hovedkategorier “Feel connected”, “Live mindfully”, “Spoil Yourself” og “Simplify Your Life”. Hovedtemaet for det nye engelske blad er, at vi skal huske at lege, også selvom vi er blevet voksne.

   Tror ikke du kommer til at fortryde, hvis du bestiller et flow magazine hjem. Er du vild med papir, vil jeg også anbefale en “Flow book for paper lovers”.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. B. Andersen

   Hov igen…. den åd nogle ord. Men i hvert en smuk dag til dig og tak for din altid positive inspiration.
   Kærlig hilsen Britta. ❤️

   Svar

Leave a Reply