Efterårets workshops i mit krearum
¦ New workshops in 2018

mitkrearum workshops

Har du lyst til at få mere kreativitet ind i dit liv? Tid til fordybelse i alt det, der gør dig glad? Tid til at mærke efter, hvad du godt kan lide og få mere af alt det, du holder af, ind i din hverdag?

Invitation til flow, fordybelse og farveglæde

Jeg inviterer dig igen ind i mit krearum til mindfulle dage med kreativt flow og masser af farveglæde, hvor jeg vil øse ud af kreativ inspiration og lære fra mig af nogle af de værktøjer, som har betydet mest for mig på min kreative rejse.

Der er ingen tvivl om, at jeg er VILD MED PAPIR – så der er masser af papir og fine mønstre i spil på alle de workshops, jeg afholder.

Fælles for workshoppene er, at de sætter afsæt i dig. Hvem er du? Hvad kan du godt lide? Og hvad vil du evt. have mere af i dit liv? Jeg inviterer dig til at tage hul på en proces, som måske får dig til at se på dit liv og dine passioner med helt nye øjne.

NYE WORKSHOPS I 2018 : Har du lyst til at være kreativ sammen med andre?

♥ Her i sensommeren og efteråret 2018 kan du komme med på følgende workshops:

Læs alt om de enkelte workshops og datoer ved at klikke på links eller billeder her på siden.

Workshop program i mit krearum – efteråret 2018

Klik på de enkelte billeder ovenfor – og dyk ned i alle de forskellige workshops. Du finder også en samlet liste her – som hele tiden udvides, efterhånden som nye workshops kommer til:

SEPTEMBER:

De to workshops i Vejle afholdes som en del af PAP & PAPIR Festivalen i samarbejde med Fabrikanterne Vejle. Opdag en verden fuld af PAP & PAPIR materialer gennem design, kunst, workshops og historier. Du vil kunne se, hvordan et MEGET enkelt og dagligdags materiale kan genanvendes og forvandles til andre former og produkter vha. design, kunst og arkitektur. Denne festival vil blive skabt med mange forskellige aktører, som med hver deres indgangsvinkel og faglige interesser vil skabe forskellige projekter, designs og værker. PAP & PAPIR festivalen løber fra 30. august til 2. september 2018. Se mere her på facebook.

OKTOBER:

NOVEMBER:

Den enkelte workshop fra kl. 10:30 til 17:30 og koster 750 kr. inkl. materialer, undervisning og forplejning.

Jeg vil i efteråret givetvis også holde workshops i København. Jeg opdaterer løbende siden mitkrearum.dk/workshops med aktuelle workshop datoer.

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mitkrearum@gmail.com med oplysning om, hvilken workshop du ønsker at deltage i. Når du har modtaget en bekræftelse på deltagelsen, indbetaler du 750 kr. på mobilepay 28574323. Har du ikke mobilepay oplyser jeg et kontonummer i mailen.

Jeg gennemfører workshoppen uanset antallet af tilmeldinger.

Glæder mig til at forkæle dig til mindfulle, kreative workshops i mit krearum.

Kærlig hilsen Susanne Randers ♥

Vil du vide mere om mig, så læs om mig og min mission her…

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Short translation in English – all photos from my Instagram:

mit krearum workshop

Workshop plan for the Autumn 2018

My creative space is a place where creative dreams come true – and therefore I’m ready to share some of the tools that have meant the most to me on my creative journey.

I open my creative space in Denmark and invite to creative workshops and hope that a lot of beautiful souls will join me in creative flow and mindfulness. We will make books, doodles, stamps and art journaling – and the workshops will be in Danish.

Lots of love and happiness, Susanne ♥

Please visit my gallery on Instagram for more inspiration:

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Skriv et svar