MOODBOARD #165:
TAK! Fra mit hjerte til dit hjerte¦ THANKS! From my heart to your heart

20140614-220419.jpg

TAK og TAKNEMMELIGHED fylder meget i mit liv. Jeg kan ikke sige tak nok. Og jeg synes der er så meget at være taknemmelig for…!

Da jeg sidste lørdag lagde dette moodboard med blomster fra haven, var det for at sige TAK til alle mine følgere på Instagram og her på bloggen.

Et overflødighedshorn af inspiration – til glæde for dig og mig

Jeg er VILD med de nye medier, hvor vi gensidigt kan inspirere og opmuntre hinanden til hver især at gøre det, som føles rigtigt for os selv.

Og det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at inspirere andre – og at jeg i den grad bliver inspireret af at kigge med hos andre kreative sjæle med en veludviklet æstetisk sans.

Sidste lørdag rundede jeg 1.800 følgere på Instagram. DET ER HELT VILDT på blot lidt over 7 måneder. Og det er jeg dybt taknemmelig for.

Aner ikke, hvor mine kreative veje fører mig hen, men jeg nyder i høj grad den rejse, jeg har begivet mig ud på.

Tænker, at det aldrig er for sent at lytte indad og følge sine drømme…

Kærlig hilsen Susanne

PS. Dette moodboard er lagt lørdag 14. juni 2014 – jeg er lidt bagud med at publicere blogindlæg, da jeg i øjeblikket forsøger at leve i nuet – og væk fra computeren… Du kan også se mine moodboards på Instagram, som altid er ajourført.

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – photo from my Instagram:

20140614-220419.jpg

THANKS! From my heart to your heart

TAK = THANKS

When I last Saturday made this mood board with flowers from the garden, it was to say THANK YOU to all my followers on Instagram and here on the blog.

I am truly grateful for all the inspiration I give and get, especially on the very visual media, Instagram. I love being part of a media, where we can mutually inspire and encourage each other to do what feels right for ourselves.

Last Saturday I rounded 1,800 followers on Instagram. That’s a CRAZY number of people in only 7 months. And I’m deeply grateful.

I have no idea where my creative path leads me, but I enjoy my new creative journey every single day.

I guess it’s never to late to try follow our dreams.

Lots of love and happiness, Susanne

PS. This mood board is made Saturday, June 14, 2014 – I am a little behind in publishing blog posts, as I’m currently trying to live in the moment – and away from the computer… You can also see my mood boards on Instagram, which always is up to date.

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "MOODBOARD #165:
TAK! Fra mit hjerte til dit hjerte¦ THANKS! From my heart to your heart
"

  1. Sara Efazat

    Hej
    Jeg er garfisk designer og laver SGI månedsmagasin. SGI betyder Sokka Gakkai International som er en japansk buddhistisk verdens organisation.
    Vi har et tema der hedder “Taknemmelighed” i december måneds nr.
    Da jeg surffede på nettet, dukkede din flotte “TAK” illu. op og blev vild med den. Jeg vil derfor spørge, om jeg kan købe den eller låne den og bruge det til vores forsides magasin og dit navn vil selvfølgelig står i kolofonen.

    Design og layout af magasinet er en buddhistisk aktivitet for mig og jeg tager ikke penge for det, men får masser af benefit på andre måder. Det er begrænset, hvor meget jeg kan betale.
    Jeg plejer at købe foto/billeder på colourbox til en hund.

    Håber du vil hjælpe os og ser frem til at høre fra dig snarst muligt pga deadline.
    Bedste hilsner
    Sara

    Svar

Leave a Reply