Retro julepynt give away – med et kitschy drys af neon

Retro julepynt give away med et kitschy drys af neon. Fotograf: Susanne Randers

December RETRO give away

Jeg vil gerne fejre december måned med en lille give away…

Så har du lyst til at vinde 10 forskellige retro / neon / kitschy / funky stykker julepynt fra mit krearum, så er det nu, du skal deltage i min lille give away.

Reglerne er (forholdsvis) simple:

1 lod: Læg en kommentar her på bloggen – eller på give away billedet på Instagram ♥

2 lodder: Følg mig på Bloglovin og læg en kommentar her på bloggen ♥ ♥

2 lodder: Følg mig på Instagram og læg en kommentar under give away billedet på IG ♥ ♥

3 lodder: Følg mig på Bloglovin, læg en kommentar på bloggen (eller Instagram) og synes godt om min facebookside facebook.com/mitkrearum ♥ ♥ ♥

4 lodder: Følg mig på Bloglovin, læg en kommentar på bloggen (eller på IG), synes godt om min facebookside facebook.com/mitkrearum OG følg mig på Instagram: instagram.com/mit krearum ♥ ♥ ♥ ♥

>> Skriv her i kommentarfeltet (eller på IG), hvad du har gjort, og hvor mange lodder, du smider ind i puljen – og er du på Instagram, så skriv også lige din IG profil <<

Deadline: Onsdag 18. december kl. 18 – så vil vi trække lod i kreaklubben.

Spred gerne den gode karma ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Du må rigtig gerne dele min give away på blog, facebook eller instagram – det giver dog ikke flere lodder, men helt vild god karma. Og hvem ved, måske nogle ekstra kreating med oven i pakken…?

mitkrearum.dk kreativitet julepyntsudveksling

RETRO julepynt bytte bytte

Jeg deltager i julepynktsudvekslingen på initiativ af Frk. Smed og 5.th.e – og har den store glæde at skulle bytte retro julepynt med:

♦ Anja… web: mediegiraf og instagram: @mediegiraf

♠ Anne-Sophie… blog: fingernem og instagram: @fingernem89

♣ Tina… blog: tichtach

Og skal jeg kreere lidt retrojulepynt, kan jeg lige så godt give den gas og lave en masse mere, så DU også kan få glæde af det i min give away…

Håber du har lyst til at lege med i give away’en?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

56 tanker om "Retro julepynt give away – med et kitschy drys af neon"

 1. Lisbet *LLL&Co.*

  Kære Susanne –
  Sikke en herlig Give Away … og nogle fi-iiine ting, du viser her!
  Nu er det jo ikke hverken julepynt, krea-ting og deslige, jeg mangler, så jeg vil dele budskabet på min blog, uden at deltage i lodtrækningen (men følger dig selvfølgelig på Bloglovin’ og FB … IG er desværre(!!!!!) ikke en del af min verden – endnu … *SUK*) .
  Og så held og lykke til den heldige, som vinder din flotte julepakke!
  *SMIL* fra Lisbet

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Lisbet

   TUSIND TAK. Det er da god karma, der vil noget!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

   Tænk at have evnen til at kunne give slip på “cravingen” efter nyt og mere… På det område er jeg stadig et lille barn i en slikbutik, der helst ikke vil gå glip af noget :)

   Tak for dine skønne ord og din deling, det betyder helt vildt meget for mig ♥

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Gretha

   Tusind tak for din kommentar. Skal jeg forstå det, som at du gerne vil deltage i min give away? I givet fald har du tre lodder, da jeg ved, at du både følger bloggen og har liket min facebookside :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Rikke Fenger

  Deltager med tre lodder. Jeg vil elske at pynte mit juletræ med lidt kitschy julepynt. Og ikke nok med det så er jeg vild med neon. Håber at det bliver mig.
  Glædelig jul til dig og dine nærmeste.
  Jeg vil i juledagene sætte mig ind i at lave en blog, jeg er vild med alle de grupper du er med i hvor man bytter og laver på hinandens ting.
  Jeg maler meget,men laver også en del i papir. Hvis du har lyst så tag et kig på min hjemmeside http://www.rikkefenger.dk
  Hilsen Rikke Fenger

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Rikke

   Tak for din fine kommentar. Jeg har blogget siden marts 2013, og er så vild med alle de skønne, positive energier, der er i blogland, men jeg er godt nok faldet på halen over, så hurtigt det går på Instagram.

   Selvom jeg næsten har blogget (en gang) dagligt siden marts, så sker der to-tre-fire-fem magiske opdateringer dagligt på Instagram også fra bloggere og andre kreative væsner (som helt glemmer (eller bevidst undlader) at blogge, fordi de føler, at de er kommet ud med det visuelle budskab, som de gerne vil dele med omverdenen, via Instagram)

   Så hvis du ikke er på Instagram, ville jeg i første omgang lægge midt krudt der, frem for at lave en blog. Du kan vip vap vup komme i kontakt med ligesindede og endda hele verden over. Julepyntsbytteriet – og masser af papir eller andre kreaswaps (bytterier) bliver startet samtidig både via blogland og Instagram…

   Bor du i nærheden af Køge, hjælper jeg dig gerne i gang med blogland, om det er det, du vil.

   Kærlig hilsen Susanne (som blogger via eget domaine i wordpress – og i den grad kan anbefale alle bloggere, kommende som etablerede at købe Julia Lahmes nye blogbog)

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Helle

   Jeg kan tælle til tre lodder… Du har skrevet en kommentar, du følger min blog og samtidig følger vi hinanden på Instagram… 1, 2, 3…? Correct me if I’m wrong :)

   Og tak for linket til min give away.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 3. Astrid Nielsen

  Hvor vil det være dejligt med noget julepynt, som er helt anderledes end det jeg ellers vælger.

  1 lod

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Astrid

   Et lod til dig. Tror jeg har bestemt mig for, at jeg laver alle 10 ting i en slags “familie” med hinanden, så hvis det adskiller sig vildt fra det mere traditionelle julepynt, som langt de fleste har på lager, så kan man hænge dem samlet op i en gren eller lignende, så det passer ind i helheden… :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 4. Lisbeth

  Hej Susanne
  Jeg snupper da 4 lodder – for elsker at se dine kreative ting.
  Det kan altid give mig et smil på læben – når jeg har en dårlig dag.
  Kan simpelthen ikke være nede når jeg læser dine indlæg <3
  kh Lisbeth
  Kreativt Rod

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Lisbeth

   TUSIND TAK for din fine kommentar. Det er da til at blive helt rød i kinderne over! Det må jeg skrive på cv’et <3

   Fire lodder til dig...!

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 5. Lena

  Kære Susanne! Jeg har gjort alt, hvad der overhovedet er at gøre for at kunne vinde disse fine, fine og meget smukke sager…………jeg føler mig fuldkommen hjemme og godt tilpas, når jeg kigger på dine billeder, det er så skønt, så skønt, så skønt………..<3

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Iiiiiih, altså, sødeste Lena.

   Hvor er det viiiiildt så meget dejlig ros, du strør omkring dig… Her, på facebook og på Instagram. Jeg får helt røde kinder… :)

   Dejligt vi nu er connectet på diverse sociale medier, så vi fremadrettet kan inspirere hinanden ud i kreative, skønne, skøre skabninger.

   Lover dig for, at du nu har 4 fine lodder i puljen om min retro julepynt give away. Trækker lod på onsdag 18. december efter kl. 18.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply