Glimt fra mit juleværksted – med papir all over

mitkrearum.dk kreativitet juleværksted knapper rudolf papir neonpink

Jeg afprøver alverdens juleideer i disse dage…

Har fundet min barndoms juleklippeklistrebog i den lokale genbrugsbutik, som jeg bladrer ivrigt i – sammen med mine egne julebøger fra bogreolen. Jeg har også lånt en stor stak julebøger på biblioteket – og endelig suger jeg til mig af inspiration på Instagram, Pinterest og ikke mindst Blogland…

Tre julestuer lige rundt om hjørnet…

Årsagen er (ud over at juletiden for mig altid er lig med kreatid), at jeg er vært for en genbrugsjulestue i vores lokale miljøhus, Det Grønne Hus, på lørdag 7. december kl. 10-16 – som jeg skrev om i går.

Endvidere skal jeg også klippeklistre og vise, hvilket julepynt man eksempelvis kan få ud af gamle bøger i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik i Køge på fredag 6. december fra kl. 14-17 til deres julearrangement med julejazz, hvor der i dagens anledning er AL julepynt til halv pris.

Og endelig, da jeg i dag var nede på Køge Bibliotek for at låne bøger og aflevere reklamepostkort for lørdagens julestue, spurgte en af bibliotekarerne, om jeg ikke også ville demonstrere julepynt af gamle bøger hos dem, hvilket vi så aftalte skulle ske tirsdag den 17. december…

Så mit krearum rykker foreløbigt ud tre gange i december. Skønt!!

… så jeg suger inspiration til mig i disse dage – og afprøver alt muligt!!!

mitkrearum.dk kreativitet juleværksted juletræer fra myminmy

Traditionel dansk julepynt og japansk origami…!

Ovenstående træer er min fangst fra Myminmy på søndagens julemarked i Roskilde. Jeg har løbende fulgt med i Mys juletræsfoldning via Instagram – og smilte bredt i dag, da hun postede, at hun nu havde foldet træ nummer 600 denne jul. Så vildt altså!! Og SÅ smukke juletræer. Foldet af det lækreste papir, man kan forestille sig…

For mig vil det til evig tid være årets julepynt anno 2013. Tak My ♥

Og jeg måtte bare eje den smukke farveskala i rosa, neon pink, lys grøn, mørkegrøn samt guld og kobber – farver som i høj grad er mig lige for tiden – og som på forunderlig vis matcher topbanneret på min blog, som er et udpluk af min inspirationsvæg i mit krearum ophængt i marts 2013…

mitkrearum.dk kreativitet juleværksted virkvarftet mm stjerne

Denne smukke stjerne, som passer PERFEKT på toppen af det foldede bogjuletræ, som jeg viste billeder af i går, har jeg købt på min arbejdsplads KØS.

Stjernen “mm-stjerne” er fra Virkvärftet og er SÅ lækker udført i millimeterpapir. Har via Instagram også set stjernen hos @barnlil, som fortæller, at den hedder “Omega Star” – og googler man det, findes der mange anvisninger på, hvordan man folder den… Så den vil jeg lære at folde i ugens løb…

Hvad med dig, har du også travlt med alle juleforberedelserne her i december…? Og er du blevet inspireret til at lave anderledes julepynt, end du plejer?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv et svar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Glimt fra mit juleværksted – med papir all over"

Leave a Reply