MOODBOARD #94:
Gør klar til blogtræf i Dankbar ¦ Preparing a bloggers meeting tomorrow

365 moodboards i 2014. Moodboard #94: Gør klar til blogtræf i Dankbar. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

I morgen skal jeg til det sejeste blogtræf længe, på Puk og Charlotte‘s arbejde i Dankbar ved Trekroner Station – lige uden for Roskilde…

Det bliver et blogtræf ud over det sædvanlige, idet vi dels skal præsentere hinandens blogge og tale om, hvorfor og hvordan vi blogger – men det fedeste bliver, at vi også skal møde mange af de unge, som til dagligt kommer i Dankbar.

Uddrag fra Puk’s blog:

“… Psykisk sygdom er utrolig mange ting, og jeg arbejder til dagligt med unge, der lider af forskellige diagnoser som autisme, depression, OCD, angst, anoreksi, skizofreni og andre lidelser.

Når man er ung og psykisk sårbar er der mange ting, der bliver sværere for én. Det kan være den sociale kontakt, det at skulle passe ind i et skema på skolen og møde til bestemte tider. Svært at man ikke kan deltage i fester med alkohol, når man får så meget medicin, der er farligt at indtage sammen med alkohol.

Alligevel har unge med psykiske lidelser de samme drømme og håb som raske, unge mennesker. De vil gerne have en bedsteveninde og gå til fester. Finde en kæreste og blive arkitekt. Eller have en hulens masse følgere på Instagram og turde sige, hvad man vil.

Derfor prøver vi at arrangere et blogtræf i Dankbar, hvor jeg arbejder. Vi inviterer mennesker udefra, fordi vi håber, de vil komme og fortælle om, hvordan man kan bruge sin blog til mange forskellige formål. Vi vil gerne vise vores unge, at man kan bruge en blog (eller sin Instagramprofil) til at vise sider af sig selv og talenter man har, uden at udstille sig selv.

Vi håber, at dagen kan blive kreativt inspirerende for alle parter. En erfaringsudveksling bloggere og brugere af de sociale medier imellem. Vores unge har brug for inspiration og gode idéer, men de kan sagtens selv definere, hvad deres blog skal handle om, og hvad de har lyst til at fortælle om sig selv og deres interesse.

Jeg inviterer dig hermed til at komme med til et anderledes blogtræf, hvor du kan dele ud af din viden og erfaring og samtidig tage noget med dig hjem i form af gode oplevelser, interessante samtaler, miniworkshops, en lækker goodiebag og en følelse af at have givet noget videre til andre mennesker…”

Læs mere her på The Puk Project

DET ER LIGE MIG!

Jeg elsker at netværke, mødes med andre, inspirere og blive inspireret – og jeg har dyb respekt for, at vi alle har drømme, ønsker og håb for fremtiden, uanset hvilke psykiske eller fysiske udfordringer vi tumler med.

Så jeg glæder mig til en dag med skønne kreative og medmenneskelige energier sammen med dejlige bloggere og instagrammere!

Kreakassen er pakket – jeg satser på at arbejde med stempler og Promarkers i morgen, så må vi se, hvad dagen bringer af kreative overraskelser og workshops.

Kærlig hilsen Susanne

PS. I morgen er det også min mormors 100 års fødselsdag, hvis hun havde levet. Så hun skal også mindes og hyldes her i weekenden ♥

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #94: Preparing a bloggers meeting tomorrow. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Preparing a bloggers meeting tomorrow

Tomorrow I am going to the coolest bloggers meeting ever at Puk and Charlotte‘s work in Dankbar, close to Roskilde…

It will be a kind of extra ordinary bloggers meeting, as we would spent time on presenting each other’s blogs, and talking about how and why we blog.

But the coolest thing is that we also have to meet many of the young people who use Dankbar on daily basis. Young mentally vulnerable people who all struggle with some kind of mental illness – and still have lots of creative dreams and like the creative energies, just like the rest of the lovely bloggers and Instagrammers who join the meeting tomorrow.

IT’S TOTALLY ME!

I love to network, talk with others, inspire and be inspired – and I deeply respect that we all have dreams, wishes and hopes for the future, regardless of the mental or physical challenges we are struggling with.

So I am looking forward to a day of beautiful creative and compassionate energies! My creative bags are packed – I plan to work with hand carved stamps and Promarker pens tomorrow, and look forward to see what the day brings of creative surprises and workshops.

Lots of love and happiness, Susanne

PS. Tomorrow is also my grandmother’s 100th birthday if she had lived. So she will also be recalled and celebrated this weekend ♥

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply