MOODBOARD #61:
Promarker folklore & almue kærlighed ¦ Promarker folklore love

365 moodboards i 2014. Moodboard #61: Promarker folklore & almue kærlighed. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

Indrømmet: Jeg har aldrig været specielt god til det der med frihåndstegning – men jeg eeeelsker at sidde og doodle diverse blomster og mønstre – og efter jeg har købt en række super lækre Promarker tuscher, så er jeg i totalt meditativ zen-tilstand, når jeg sidder og tegner…

Promarker og romantiske almue blomster

En af de første Promarker pakker jeg købte, var med pasteller – og jeg tror, at det er derfor, at min farvepalet er landet på nogle hyggelige romantiske farver blandet med lidt neon.

Motiverne kommer fra min frie fantasi og med inspiration fra servietter og gamle broderier.

365 moodboards i 2014. Moodboard #61: Promarker folklore tegninger i pastel og neon. Fotocollage. Fotograf: Susanne Randers

[Romantiske tegninger i pastel og neon farver kreeret af mitkrearum]

Om der er andre tuscher på markedet, der er lige så lækre at arbejde med som Promarkers, har jeg ingen idé om, men jeg nyder virkelig tuschernes fantastiske kvalitet.

Alle tegninger er optegnet med en 3 mm vandfast sort “uni pin fine line” tushpen fra boghandleren, og derefter farvelagt med Promarker tuscher.

Tuscherne har lige været på tilbud i Bilka, men de kan også købes hos Panduro Hobby, i Creas og i Luna Hobby…

Alle tegningerne er fra min art journal, en skitsebog, jeg købte sidste sommer på Holbæk Kunsthøjskole.

Siderne i skitsebogen er ikke “bleedproof”, så jeg har et stykke bagepapir neden under den side, jeg tegner på, så det ikke smitter af til den næste side i bogen. Det var søde Lisbet *LLL&Co*, som gav mig et stykke bagepapir en dag hjemme hos hende. Top smart.

Håber du har haft en skøn forårsweekend ♥

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and photos from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #61: Promarker folklore love. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Promarker folklore love

I have never been particularly good at freehand drawing – but I really love to doodle various flowers and patterns – and after I’ve purchased a number of fantastic Promarker pens, I am in total meditative Zen bliss when I’m drawing…

Promarker and romantic commoners flowers

One of the first Promarker packages I bought were with pastels – and I think that is why my color palette has landed on some cozy romantic colors mixed with a little neon.

The designs come from my free imagination and inspiration from napkins and old embroideries.

365 mood boards in 2014. Mood board #61: Promarker folklore drawings. Photo collage. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

[Romantic drawings with pastel and neon colors made by mitkrearum]

I don’t know if there are other pens on the market that are just as delicious to work with as Promarkers, but I really enjoy the amazing quality of the pens.

All drawings are made with a three mm waterproof black “uni pin fine line” pen from the bookstore, and then colored with Promarker pens.

All drawings is made in my art journal, a sketchbook that I bought last summer. The pages in the sketchbook is not “bleedproof” so I have a piece of wax paper underneath the page, I draw on, so it does not “bleed” on to the next page in the book. It was sweet Lisbet *LLL & Co.*, which gave me a piece of wax paper one day at her house. Super smart.

Hope you had a great spring weekend ♥

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

4 tanker om "MOODBOARD #61:
Promarker folklore & almue kærlighed ¦ Promarker folklore love
"

 1. Lisbet *LLL&Co.*

  Søde twin … Hvis ikke du er god til at tegne, så ved jeg ikke, hvad man kalder “dine kruseduller herover” … for de er VIRKELIG SMUKKE! … som i V-I-R-K-E-L-I-G—S-M-U-K-K-E (!!!) Specielt det store billede af blomsterne med markerne (øverst).
  Jeg har også altid været betaget af de folkloristiske mønstre, og jeg er ganske sikker på, det er derfor, jeg også er glad for BABUSHKA.
  Måske vi skal finde en dag snart, hvor vi kan tegne sammen? ;-)
  *SMIL* fra Lisbet

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære søde Lisbet
   TUSIND TAK for din søde kommentar. Det er VILDT så mange fælles ting vi begge holder af :) :) :)
   Så længe jeg kan “nøjes” med at tegne 2 dimensionelt er jeg helt i hopla…. Har i sidste uge spurgt dig og Gitte på IG om vi sku lege tirsdag 11/3, men min besked er nok druknet….
   Kærlige hilsner fra Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Hans
   Tusind tak for din søde kommentar – det er som om, at mine tuscher kun kan male romantiske forårsfarver for tiden, jeg tror de længes efter forår :)
   Der er noget særligt over farveskalaen, som jeg virkelig nyder at arbejde med…
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply