MOODBOARD #120:
TAK for en smuk, farverig og indsigtsfuld april ¦ Thanks for a beautiful, colorful and insightful April

365 moodboards in 2014. Moodboard #120: TAK for en smuk, farverig og indsigtsfuld april. Pink moodboard. Instagram filter Valencia. Fotograf: Susanne Randers

April var måneden hvor jeg blandt andet:

Sikken herlig, solskinsfyldt måned!

Og med 30 moodboards og 30 blogindlæg oveni, kan jeg sådan set godt forstå, at jeg nogle gange savner nogle flere timer i døgnet til at være kreativ.

Ikke, at jeg ikke er kreativ mere i det daglige, men ofte føler jeg, at jeg har nok tid til alt det kreative, jeg gerne vil (selvom jeg jo godt kan se, at der er sket masser af skønne kreative ting i april).

Men jeg kan ikke komme uden om, at jeg har lagt en masse energi i opstart af nyt job, så det har tæret en del på de kreative batterier…

Heldigvis er jeg sådan indrettet oven i mit hoved, at jeg altid har fokus på alle de ting, jeg når, i stedet for dem, jeg ikke når, så set med de briller på, har april måned været vidunderlig fantastisk ♥

Og jeg ved, at alle dem, der venter på en kreativ pakke fra mig ikke venter forgæves. Der skal nok komme noget godt med posten, når tiden er inde :)

Kærlig hilsen Susanne
PS. Finder en vinder af min give away i morgen!

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #120: Thanks for a beautiful, colorful and insightful April. Pink mood board. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Thanks for a beautiful, colorful and insightful April

April was the month where I among other things:

What a glorious, sunfilled month!

And with 30 mood boards and 30 blog posts on top, I can pretty much understand that I sometimes need a few more hours a day to be creative.

Not that I’m not creative more on a daily basis, but often I feel that I haven’t got enough time for all that creativity, I want (although I very well may see that there has been lots of wonderful creative things going on in April).

But I can not escape the fact that I have put a lot of energy in starting up at my new job, and it has been using a part of my creative batteries…

Luckily, my mind is trained to always focus on all the things I have done, instead of them, I haven’t done yet, as seen with these glasses on, April has been wonderful, fantastic and amazing ♥

And I know that all those who are waiting for a creative package from me do not wait in vain. There’s gonna be something good in the mail when the time is right :)

Lots of love and happiness, Susanne

PS. I will find a winner of my give away tomorrow!

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

4 tanker om "MOODBOARD #120:
TAK for en smuk, farverig og indsigtsfuld april ¦ Thanks for a beautiful, colorful and insightful April
"

 1. Mie Christensen

  Kære Susanne
  Det haster ikke for mig, mht pakke, det er altid rart at have noget til gode, og at få surprise post.
  Kh Mie

  Svar
 2. Christina Hansen

  Godmorgen.
  Du er da så fantastisk positiv. Det er meget inspirerende, måden du vælger at se tingene på. Det vil jeg øve mig i at gøre efter: at være glad for det, jeg nu engang når, i stedet for at slå mig selv oven i hovedet, på grund af det jeg ikke når. Det er nok en vanesag, men dette er da et perfekt sted at starte. Den dårlige samvittighed kan man ikke bruge til noget.
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag med solskin og smil.
  Hilsen Christina :-)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Christina
   Tusind tak for den skønne besked. Det er absolut en vanesag at tænke positivt – og noget man givetvis skal øve sig i længe.
   Jeg har praktiseret det på bevidst plan i snart halvandet år – og på ubevidst plan noget længere – og egentligt tror jeg, at det var Ghita Nørby, der i sin tid lærte mig det – via haveprogrammet “Heldige Kartofler” med Signe Wenneberg. Der sagde hun, at det vigtigste ved havearbejde var at stoppe op og nyde det arbejde, man havde lavet, inden man gik videre. Stoppe op, kigge anerkendende på det, give sig selv et skulderklap, måske sætte sig og nyde noget at drikke. Den tilgang har jeg ligesom forsøgt at overføre til meget mere end havearbejde, her i livet… Vær glad for alt det gode, der er sket. Vær glad for de små skridt, du har foretaget. Vær glad for selv den mindste positive forandring. Ros, anerkend og lær at sige tak. Det har været vigtige læringer på min rejse…
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply