Mit nye legetøj: En lille fix fotoprinter

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Foto udskrevet på 10x15 cm. Fotograf: Susanne Randers

Mød min lille ny: Canon Selphy CP900…

Er så GLAD for endelig at have fået gang i min fotoprinter. Den fylder og vejer næsten ingenting – og den udskriver billeder i super god kvalitet.

Den kan udskrive fra wi-fi, fra et usb-stick, fra et SD-kort (fra kameraet), fra computeren og snart også fra min telefon. Iiiiiiiiiih, hvor er det smart.

Alle billeder udskrives i 10×15 cm.

Skal bruge alle de mange fotos til at lave den mest fantastiske SMASHBOOK fra min sommer på Læsø.

Så lille er den…

… ikke meget større end end halvanden cd-rom:

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Ikke meget større end halvanden cd-rom. Printer 10x15 cm fotos. Fotograf: Susanne Randers

Jeg fik printeren i gave fra min kæreste for næsten et år siden – og jeg kan slet ikke forstå, hvordan jeg har kunnet leve uden den…

Man tilkøber den smarteste pakke med en kombi af farvebånd og fotopapir, hvor der er til printning af 108 fotos – for ca. 250 kr.

Og farvebåndet er noget helt for sig. Glem alt om almindelige ink-jet patroner, dette er mere et slags gammeldags farvebånd, hvor den først lægger gult, så rødt og til sidst den blå farve på fotopapiret.

Smart, mystisk og magisk på én og samme tid :)

Printprocessen, farve for farve: [gul – rød – blå – færdig]

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Fotoudskrivning af den gule farve. Fotograf: Susanne Randers

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Fotoudskrivning af den røde farve. Fotograf: Susanne Randers

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Fotoudskrivning af den blå farve. Fotograf: Susanne Randers

Canon Selphy CP900 fotoprinter. Voila: Det færdige billede. Fotograf: Susanne Randers

[Voila: Det færdige billede udskrevet – af et smukt yarnbombet træ]

Sådan ser min lille ny ud:

Canon Selphy CP900 fotoprinter samt color ink / paper set KP-108IN. Fotograf: Susanne Randers

[Canon Selphy CP900 fotoprinter samt tilhørende color ink / paper set KP-108IN]

Tror printeren koster ca. 800 kr. og hvert foto koster ca. 2,50 kr. pr. print.

For god ordens skyld: Dette blogindlæg er på ingen måde sponseret – jeg er bare så glad for min nye fotoprinter, at jeg måtte dele min begejstring her på bloggen. Overvejer du selv at købe en lille bærbar fotoprinter, kan denne her varmt anbefales.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

11 tanker om "Mit nye legetøj: En lille fix fotoprinter"

 1. Lisbet *LLL&Co.*

  Nuuuiiiii …….. hvor ER det smart! Sådan én MÅ man da bare eje, når man har en Smash-book …! Kan godt forstå, du er super glad for den.
  Sjovt at den lægger farverne på én ad gangen – lissom i de go’e gamle dage (og ganske vist også på trykkerierne stadigvæk) … gul, magenta, cyan … Voilá!
  Heldigt at der er både fødselsdag og jul på programmet for mit vedkommende i de kommende måneder … og denne “maskine” kommer da fluks på ønskelisten (til min laptop).
  1000 tak for tippet, Susanne.
  KH fra Lisbet

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Lisbet

   Ja, den er SÅ SMART – er også VILDT glad for den – og kan slet ikke forstå, at jeg ikke har haft gang i den for længst… Jeg fik den, fordi jeg gerne ville begynde at printe billeder af alle mine kreative projekter ud, men så begyndte jeg at blogge om kreativitet i stedet, og glemte egentligt, at jeg havde den “på lager”… Og nu, hvor jeg har fået øjnene op for SMASHBOOKING, tjah… så går det hele op i en højere helhed :)

   For at sidde og udvælge billeder, som skal sendes til print ude i byen og vente på, at de kommer retur med posten – det går for langsomt… Så er det meget nemmere bare at trykke print og printe det ene billede ud her og nu :) Lidt dyrere måske, men klart nemmere :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Tak, søde Susanne :)

   Har allerede sendt et hyggebrev af sted til Læsø – med billeder – og givet min svigermor billeder af sine forældre til deres diamantbryllup samt et billede af hendes dejlige søn og svigerdatter. Fantastisk hvad sådan en lille sag kan bringe af glæde :)

   Knus fra Susanne

   Svar
 2. Hella penneveninde ;-)

  Ih sådan en har jeg også gået og luret på….og nu blev jeg da endnu mere lun på tanken :-)

  Jeg har i øvrigt ENDELIG besluttet, hvad min smashbook skal bruges til!
  Den bliver dedikeret til min datters børnehaveliv. Med billeder, tegninger, nyhedsbreve, diverse kreationer mv – altså sådan nogle ting man bare har til at ligge i en rodebunke, fordi man gerne vil gemme dem. Og så har jeg lovet mig selv IKKE at planlægge for meget (nogle gange planlægger jeg så meget, at jeg aldrig når til “tingen”), men bare “smashe” tingene ind, efterhånden som de kommer.

  Knus

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Hella

   Sikke dog en vidunderlig skøn kommentar fra dig – og så lige til at starte weekenden med :)

   Hvor er det bare en GENIAL IDÉ at bruge SMASHBOGEN til din datters børnehaveliv. Hun vil også elske at sidde og bladre i den og fortælle historier og tegne flere tegninger.

   Sikke meget fordærv, jeg lokker dig i – med smashbooking, printer osv. Håber din mand tilgiver mig? Er sikker på, at han får en meget mere energisk kone i længden ;) Kreativitet smitter og skaber overskud – det er i hvert fald min påstand.

   Og ja – væk med den planlægning – giv slip og vær i nuet, for det er lige nu, at livet leves ♥ Bare man gør alt det, som gør en glad, så skal det hele nok gå i længden…

   Knus, kreativitet og kærlighed fra Susanne

   Svar
 3. Susanne Gyring Pedersen

  Ej hvor er det smart sus, og ser ud som om det er top kvalitet. Kan man air printe…..altså går den sammen med en Ipad? Altså vi har god printer, men ville elske en som printer i super super fotokvalitet i lille format, uden at jeg skal indstille alt muligt først.

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Sus

   Ja, det er en super fin kvalitet til privat hygge brug. Et billede printet på en giga prof fotomaskine ude i byen vil stadig være af bedre kvalitet – men du må se et af mine print, næste gang vi ses :) Farveægtheden og pixeleringen er i hvert fald prima.

   Den kan printe trådløst via wi-fi, hvis du kan få den til at snakke sammen med din router. Vi har (åbenbart?!?) en super krypteret hemmelig apple router herhjemme, som vi endnu ikk’ liiiiiiige har fået til at tale sammen med printeren – men vi har en anden wi-fi printer på matriklen, som fungerer, så vi skal nok få det til at lykkes – og så snart det sker, kan man også printe fra iPhone og iPad…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 4. Tina Aa

  Ja det er en skøn printer, som jeg også er kisteglad for. Jeg bruger mest min printer til print af billeder i dankort-størrelse eller 4 billeder på ét ark og selvfølgelig også collage-funktionen til mine smash-bøger.
  God fornøjelse!

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Tina

   TAK for din kommentar – jeg er også ovenud lykkelig for min lille ny printer :) God idé med collageprint – det havde jeg ikke selv tænkt på.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 5. Tina

  Hej er osse bare så glad for min men jeg kan ikke printet billeder fra min tlf eller andre tlf
  så håber på noget hjælp jeg har så en cp810 hilsen Tina

  Svar

Leave a Reply