Invitation til ny gratis kreaklub i Køge – hver onsdag aften

mitkrearum.dk kreativitet kreaklub invitation collage

“Jeg går i kreaklub hver onsdag. Vil du med?”

… Sådan kunne jeg godt tænke mig at sige… Hvad med dig?

I hvert fald er jeg blevet SÅ inspireret af Anne-Sofie med bloggen Fingernem, som I går inviterede til kreaklub på Østerbro, at jeg vil prøve det samme… her i Køge.

Det er noget jeg har tænkt på længe. Og nu er det nu, at det er nu!

Vil du være med i kreaklub i Køge?

Konceptet er enkelt: Jeg lægger hus til, og du kommer glad med kreagrej og godt humør, klar til at netværke og kreahygge 2-3-4 timer en onsdag aften.

Jeg har plads til 6 kreative ildsjæle hver gang. Tænker vi går i gang med at spise noget sammen kl. 18, men fællesspisningen skal ikke tage fokus fra, at vi i bund og grund mødes for at være kreative sammen.

Jeg står for maden første gang, det er nu engang mest praktisk – og så giver du mig input omkring, hvordan det ideelt skal foregå, så konceptet passer til dig.

Min mission er at leve kreativt. Collage med udvalgte kreationer fra 2013. Fotograf: Susanne Randers

[Jeg elsker at fordybe mig i alverdens kreative processer – og mit kreative skatkammer er enormt… I kreaklubben forestiller jeg mig, at vi kan sy, strikke, hækle, brodere, tegne, klippeklistre, lave perleplader, lave smashbooks, doodle og evt. male sammen – ja lave hvad som helst, vi lige har lyst til den pågældende dag…]

Mine tanker bag kreaklubben…

Første kreaklub er onsdag 20. november 2013 kl. 18:00-21:30. Og jeg tænker at fortsætte onsdage aftener også ind i december, så vi kan inspirere hinanden til at lave julehalløj sammen.

Onsdag er ikke en hellig dag for mig, tænker bare, den ligger godt placeret midt i ugen… :)

Der er tilmelding fra gang til gang, og jeg tænker ikke nødvendigvis, at det er de samme, der dukker op hver gang, men det vil tiden jo vise…

Som udgangspunkt tager du dit eget kreagrej (og evt. symaskine) med, men er du helt blank på, hvad du vil lave, og i den grad har lyst til at blive inspireret af mit og de andres kreagrej, kan du gå all in i mit kreative skatkammer for en 50’er hver gang.

Jeg tænker ikke, det er en reel workshop, hvor jeg underviser, men jeg tænker, at vi hver især hjælper hinanden med hver vores kreative projekt…

Praktiske oplysninger og tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mitkrearum [a] gmail.com

Jeg har plads til 6 søde, kreative ildsjæle hver gang. Tilmelding sker efter først til mølle, og jeg vil lave en venteliste, hvis der er overtegnet.

Jeg bor Ølbyvej 137,  4600 Køge – ca. 2 km fra Ølby Station og 4 km fra Køge station. Vi kan godt arrangere fra gang til gang, at jeg henter og bringer dig på stationen i bil.

Vil du være med i kreaklubben?

Om du er 15, 35 eller 65 år er ikke afgørende, bare du har lyst til at være kreativ sammen med andre. Og har du baby med, er det også helt fint med mig :)

Håber du klar til flow, fordybelse og kreative vibrationer…?

Kærlig hilsen Susanne

…Det er min mission at leve kreativt!

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

14 tanker om "Invitation til ny gratis kreaklub i Køge – hver onsdag aften"

 1. birgit bomberg

  Hello hello Susanne Vupti så fandt jeg lige dig eller du fandt mig hi hi….. jeg hørte mig selv sige højt i går til en ven: At nu er jeg så klar til at gøre noget kreativt med andre… Vupti åbne facebook og vupti der er du med tilbud om “fælles-skab” Og så i KØGE hi hi Jeg bor i Kværkeby mellem Bjæverskov og Ringsted….
  Jeg har ikke bil dog køre der jo en bus lige ude fra hovedvejen og til Køge station…. Ser frem til at mødes
  masser af dejlige hilsner her fra B.Bomberg…

  Svar
 2. Mette

  Hej Susanne
  Ihhhhh hvor lyder det hyggeligt, men det blir simpelthen for svært for mig at deltage hver onsdag – hvis jeg skal få balancen imellem familieliv, arbejde og krealiv til at gå op i en højere enhed. Hvis man må zappe lidt og komme engang imellem så vil jeg elske at være med i klubben :-)

  Vi ses på lørdag.

  Kh
  Mette

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Mette

   Det er i den grad meningen, at man kan zappe ALT det man vil :)

   Jeg regner på ingen måde med, at man kommer hver gang – jeg åbner blot mit hjem hver onsdag aften og ser, hvad der sker ;)

   Men af hensyn til planlægning, vil jeg gerne have tilmelding fra gang til gang – da jeg tænker, at der som udgangspunkt er plads til 6 hver onsdag… (Med mulighed for udvidelse til andre lokaler, hvis interessen bliver stor)

   Vigtigst for mig er at plante et frø, skabe et hyggeligt, kreativt fællesskab og se, hvad det kan udvikle sig til…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 3. Pingback: Så er kreaklubben søsat – og sikken fantastisk start! | Mit krearum [min kreativitet]

 4. Julie

  Kan man også komme og være kreativ med akrylmaling?
  Eller er tegning bedre?
  Jeg vil meget gerne komme nogle onsdage, hvornår er der plads næste gang?

  Hilsen julie

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Julie

   Til forår og sommer kan vi godt male med akrylmaling og store formater, men jeg tænker ikke lige, det kan fungere her om vinteren, da pladsen bliver for trang indendørs, hjemme hos mig, når vi er mange samlet. Så tegning eller siddende akvarelmaling er nok at foretrække.

   Jeg skal have indrettet atelier i en skurvogn i haven til foråret – så skulle man gerne kunne male med akryl, spray og olie året rundt :)

   Send mig en mail, hvis du har lyst til at komme med :)

   Næste gang med ledige pladser er onsdag 11. december.

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
   1. Julie

    Det var også lidt det jeg tænkte :)
    D.11 duer ikke lige for mig, men jeg prøver at hoppe på en anden onsdag.

    Hilsen Julie

    Svar
 5. Pingback: MOODBOARD #43: Min første kreaklub ATC [Artist Trading Card] ¦ My first Creating Together ATC swap | Mit krearum [my creative space]

 6. Pingback: MOODBOARD #127: Glimt fra kreabordet i kreaklubben ¦ Glimpses from tonight’s creative kitchen table | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply