Fed kreativ DIY inspiration – og en heldig vinder…

DIY smash book rejsedagbog fra craftsunleashed.com

TAK TAK TAK for alle de fine bidrag og kommentarer i forbindelse med min uglecollage give away.

Da jeg er født nysgerrig, ELSKER jeg at få ny, kreativ inspiration. Derfor har jeg med stor fornøjelse ivrigt kigget med på alle de fede inspirerende links, I har lagt i kommentarfelterne, og jeg vil her præsentere et udvalg, så DU også kan blive inspireret…

Og vinderen er: (da da da daaaaaaaaaaaa)

Aller først skal jeg selvfølgelig løfte sløret for den heldig vinder af en fin lilla uglecollage og lidt hemmeligheder fra mit krearum.

mitkrearum.dk kreativitet 147 give away lodtrækning vinder

Vinderen af lodtrækningen er Hella Kastbjerg, som oven i købet er min gamle penneveninde way back then engang i 80’erne. Hella, time flyes! Vidunderligt at have fået kontakt til dig igen via de sociale medier. Hvem ved, om vores veje pludselig krydses igen in real life??

I hvert fald er der snart en skøn pakke på vej til dig…!

Fantastisk kreativ inspiration – hvis du skulle løbe tør for ideer

Det har været SÅ SKØNT at se alle jeres bidrag i kommentarerne. TAK igen!

Måske har du allerede været inde og klikke på de enkelte links? Jeg har i hvert fald – og i dag har jeg også “lånt” (øh… tyvstjålet) en masse skønne billeder, så I kan få billeder på udvalgte idéer.

Jeg har kategoriseret DIY idéerne i Papir og pen, Stof og garn, Lækkerier samt Kreative facebookgrupper…

PAPIR OG PEN

STOF OG GARN

LÆKKERIER

KREATIVE FACEBOOKGRUPPER

Såååååååååååå skønt med ny inspiration!!

Du finder alle de indsendte kommentarer her…

TAK til alle, som legede med ♥

TAK til alle, der hver især har taget sig tid til at lægge en kommentar. Det skatter jeg virkelig højt. Og tak til de, som har skamrost min blog, så jeg har siddet med helt røde ører… Hvor er jeg glad for, at denne lille hyggelige blog også kan glæde og inspirere andre.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Fed kreativ DIY inspiration – og en heldig vinder…"

Leave a Reply