Der kom et brev… om glæde og taknemmelighed

mitkrearum.dk kreativitet 78 Taknemmelighedstræ Helle Pollas udsnit af plade

Jeg bliver ovenud lykkelig, når jeg får kommentarer eller e-mails fra kreative kvinder, som fortæller mig, at det, jeg skriver på min blog, også hjælper dem på deres personlige rejse.

Efter jeg i mandags var på Klub Kreativ workshop hos Dorthe Walbum fik jeg denne fantastiske mail om glæde og taknemmelighed fra en af mine medkursister.

Et træ der gør mig glad

Hej Susanne :-)

Hvor det en fin og inspirerende blog, du har lavet. Jeg læser den med stor fornøjelse.

Dit indlæg omkring bevidsthedsankre og kommentaren omkring, hvordan familien hængte hjerter op på et træ i stuen, satte tankerne i gang.

For et års tid siden var besøgte jeg det jødiske museum i Berlin, hvor der står et stort træ. De besøgende får hvert et hjerte, hvor de kan skrive deres ønske på og så hænge hjertet på træet.

I tiden, der er gået siden besøget, har jeg nu og da tænkt på træet og mit ønske, og ikke gjort yderligere. Da jeg læste indlægget poppede der mange tanker og ideer op: Skulle vi ikke også have et træ eller lignende derhjemme?

Skulle det være et ønske træ eller mere et taknemmelighedstræ? – Jeg har brugt nogle dage på at finde det rette træ for mig selv (manden og sønnen synes ikke lige, at de skulle være med i projektet :-)).

Jeg endte med at male et træ og fokus skulle være på, hvad det er, der gør mig glad i min hverdag.

Billedet er malet i akryl, og bladene er collage; dels lavet af papir, jeg selv har trykt og af udklip af bøger, som har fået et laserende lag. Billedet måler 50 x150 cm og hænger fint hjemme i stuen og er faktisk det første, man får øje på, når man træder ind.

Kærlig hilsen Helle Pollas
hellepollas.dk

Et hvad gør mig glad træ malet af Helle Pollas. Fotograf: Helle Pollas

[Et “det der gør mig glad træ” malet af Helle Pollas. Mixed media med akryl og papirmedier. Måler 50×150 cm]

Ååååårhhh – hvor er det bare skønt

Hvor bliver jeg bare glad om hjertet af at få sådan en mail. Og hvor er det bare en dejlig idé med et stort fysisk bevidsthedsanker, som dagligt kan minde en om, hvad der gør en glad, eller hvad man er taknemmelig for.

Du kan læse blogindlægget om bevidsthedsankre og kommentarerne her.

Jeg selv har været ude og købe nye neglelakker. De er nogle af mine personlige bevidsthedsankre, som dagligt minder mig om at indføre flere farver i mit liv.

Og så har jeg også crazy træer i haven, pakket ind i strik, som gør mig glad. Se mine yarnbombing træer her…

Har du et bevidsthedsanker – eller skriver du taknemmelighedsdagbog?

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply