Blogpause, sommerferie og væren i nuet

En smuk himmel hvor sol og skyer leger sammen. Fotograf: Susanne Randers

Har haft en uge væk fra bloggen, væk fra computeren, væk fra diverse mobilapps.

En uge i nuet – sammen med familie og venner…

Har ikke skrevet morgensider, ikke mediteret, ikke dyrket yoga, ikke gået ture. Bare været i nuet. I solen, i haven, ved havet, i drivhuset…

Det har været dejligt med en uges break. En uges ferie i hjemlige rammer. En uges stilhed oven på fem vilde uger.

Først tre fantastiske og uforglemmelige uger på Læsø og dernæst to skønne uger på Kunsthøjskolen i Holbæk. Og nu en uge hjemme…

Har nydt at kunne trække stikket ud og bare holde pause…

En uge med stikket trukket ud... Et symbolsk hængekøjebillede taget i 2005 i Vietnam. Fotograf: Rikke W. Jensen

[Har nydt en uge med stikket trukket ud… Her et symbolsk hængekøjebillede taget af mig i Vietnam i 2005. Fotograf: Rikke W. Jensen]

Tanker om min blog

Har gjort mig tanker om min blog. Om hvor ofte jeg mon vil blogge fremover… De første tre måneder af mit blogeventyr fulgte jeg Julia Camerons bog “Kreativitet” uge for uge – og jeg bloggede hver eneste dag i 12 uger.

Jeg elsker at blogge, men jeg har også kunnet mærke på mit drive, at der skulle en vis mængde energi og overskud til at blogge hver eneste dag. – Og i denne uge, hvor jeg ikke har blogget, har jeg virkelig nydt at være 100% mindfuld, 100% til stede i nuet. 100% beskæftiget væk fra computeren. Og det har været en tiltrængt pause.

Men jeg ved, at jeg stadig har masser af tanker, der skal ud. Og tonsvis af kreative projekter, jeg gerne vil sætte i søen og vise her på bloggen. Jeg skal bare lige have fundet den rette frekvens fremover.

Smukt stilleben i Gilleleje Havn. Fotograf: Susanne Randers

[Smukt stilleben i Gilleleje Havn]

Så “Kære læser…

Jeg er her stadig – og kommer måske kun til at blogge et par gange om ugen her hen over sommeren. Eller måske kun én gang om ugen…? Vi får se…

Hvad synes du? Hvor tit læser du selv blogs? Bliver du opdateret løbende hen over ugen – eller er der bedre tid i weekenden? Læser du overhovedet blogs om sommeren – eller er du ude i sommerlandet og nyde det skønne solskinsvejr?”

Selv er vej ved at gøre klar til nye eventyr. Er ved at pakke kufferten for at vende næsen nordpå mod Læsø igen. Det lover jeg at fortælle meget mere om, når jeg er fremme…

Og du har også billeder til gode fra udstillingen på Kunsthøjskolen i Holbæk. Jeg lover dig, at de følger snart…

Ønsker dig en vidunderlig sommer!

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Blogpause, sommerferie og væren i nuet"

 1. Mette

  Hej Susanne (har ikke glemt at svare tilbage på din mail, har blot også haft lidt – kun en smule – pause fra alle de elektroniske dimser der trækker i en hele tiden ;-) men nu sidder jeg altså alligevel her og skulle liiiiige kigge ind forbi for at se hvordan dit eventyr går. Og mht. Hvor lidt og hvor meget, ja så havde jeg også travlt i de første måneder og blev faktisk en anelse stresset af at ha lagt et pres på mig selv om at jeg skulle poste indlæg på bloggen ret ofte. Så på et tidspunkt besluttede jeg mig for at det jo er mig selv der sætter dagsordenen og at det aldrig måtte blive en stress faktor, eller tage fokus fra det kreative arbejde in Real life og sådan er det nu. Nogengange går der længe imellem andre gange poster jeg en gang om ugen, for det tager ret lang tid at lave et ordentligt indlæg. Jeg læser også med hos andre – når der er tid, men kan også finde på at holde pause fra det. Håber du bliver ved, det er så inspirerende at læse med her hos dig, men det er du vist ikke i tvivl om at jeg synes ;-)
  Kh

  Mette

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Mette
   Tusind tak for din lange, fine, personlige kommentar. Du har fuldstændig ret! Det at blogge må aldrig stjæle kreativ tid i det virkelige liv.
   Min personlige rejse det sidste halve år har vist mig, at bloggen har været forudsætningen og forpligtelsen på at leve mere kreativt. Uden mine daglige, kreative og personlighedsudviklende refleksioner med Julia Cameron ved min side, var jeg aldrig – eller i hvert fald ikke i samme tempo – nået ind til det kreative legebarn, som jeg nu endelig er kommet i kontakt med…
   Så jeg lover dig for at blive ved med at blogge – men lige nu får den bare maks gas på alle kreatangenterne hos Galleri Anne Julie på Læsø sommeren over :)
   Og så vil jeg blogge løs igen, når tiden er inde…
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply