Lær at doodle og lave stempler med mit krearum

img_2437

Har du lyst til at lære at tegne frit – og få omsat dine tegninger til dine egne stempler?

Så åbner jeg op for en helt ny workshop, hvor vi først lader os inspirere af naturen, og doodler løs for bagefter at skære vores unikke stempler, som vi vil trykke fine kort og gavemærkater med.

En doodle er en form for tegning, der indeholder konkrete motiver, en fortolkning af virkeligheden eller abstrakte mønstre. Doodlen tegnes ofte intuitivt – og for mig er det noget af det mest mindfulle, der findes.

Jeg har doodlet næsten dagligt siden en dag i maj i 2014. Jeg elsker at lade pennen danse hen over papiret og se, hvad der sker. Aller mest holder jeg af at doodle blomster – og det er det, jeg også gerne vil lære dig, idet vi på workshoppen lader os inspirere af naturen.

Vi starter helt fra bunden og laver en række øvelser med pen og papir for at give slip og løsne op og træne øje-hånd koordinationen. Vi studerer blomster og blade fra naturen og doodler med og uden oplæg.

img_3914

Fra tegning til stempel

Når vi har doodlet et par timer transformerer vi nogle af doodlerne til fine stempler, som du eksempelvis kan bruge til pennevenindepost, til gavemærkater, lykønskningskort eller til at lave dine egne mønstre med.

Jeg stiller alle materialer til rådighed – du skal blot møde op og glæde dig til at fordybe dig i din egen mindfulle, kreative proces.

Workshoppen “Lær at doodle og lave stempler med mit krearum” afholdes:

  • Søndag 14. oktober 2018 i mit krearum, Ølbyvej 137 i Køge

Workshoppen foregår i tidsrummet 10:30-17:30. Pris 750 kr. inkl. materialer, undervisning og forplejning.

Vil du med på workshop?

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mitkrearum@gmail.com med oplysning om, hvilken workshop du ønsker at deltage i. Når du har modtaget en bekræftelse på deltagelsen, indbetaler du 750 kr. på mobilepay 28574323. Har du ikke mobilepay oplyser jeg et kontonummer i mailen.

Tilmelding efter først til mølle-princippet. Ved overtegning oprettes venteliste.

Jeg gennemfører workshoppen uanset antallet af tilmeldinger.

Glæder mig til at forkæle dig med mindfulle, kreative workshops i mit krearum.

Kærlig hilsen Susanne Randers

Vil du vide mere om mig, så læs om mig og min mission her…